-
I am what I am
Wpisujcie sie, kto jedize na 1 termin, bo trzeba sprawdzic z kim sie bedzie imprezowalo :D -
Kręciel
[N.A.S.]
UFO i Kapitan Szogun, który dowodził dużym kurwa statkiem.
Sierżant Misashi Mijamoto - nigdy kurwa nie wie o co loto.
Szeregowy Ninja...
oni podobno jadą :) -
Tomasz
-
Królakko
-
-
KAnka
-
Tomasz
-
I am what I am
podobno prawie same dziewczyny maja wtedy jechac... Miejmy nadzieje, ze tak bedzie :] -
KAnka
No, niestety też tak słyszałam...
I z jakiejś większej "integracji" damsko-męskiej nici :(
-
Tomasz
-
I am what I am
no wlasnie!! jesli bez kitu bedzie wiecej dziewczyn niz chlopakow, to dopiero bedzie integracja !!! :D
-
Kręciel
To żydokomunistyczna plotka rozpuszczana przez zakład żeby studenci zabijali się nawzajem o miejsca na pierwszy termin...
W zeszłym roku też tak miało być a okazało się że mniej więcej po równo dziewczyn było na obu termninalach -
Krzysiek; -)
-
I am what I am
-
TG -)--
rada obozu .. jest wybierana na kazdym obozie i to przez nich mozna zorganizowac wieksze imprezowanie ogniska itp... -
Królakko
O imprezowanie to nie ma sie co martwic, jak sie cos wiekszegonie zrobi, to mniejsze wyjdzie :D -
I am what I am
w takim razie ja sie zglaszam jako kandydat na rade obozu razem z moim kumplem.Bedziemy negocjowac z opiekunami o imprezy!!! -
Kręciel
To musisz przynieść 4 zdjęcia legitymacyjne, aktualne wyniki analizy krwi i moczu oraz ważny paszport Polsatu i wpłacić 20zł na moje konto :) -
I am what I am
paszportu polsatu nie mam, ale za to jestem czestym gosciem programu "zielone drzwi" w tvn.Moze byc? :)
-
Kręciel
Nie oglądam tego show. Czy to o maniakach koszenia trawy? Czy raczej o wielbicielach jej spalania? :)
Nie ma paszportu - nie ma fuchy w Radzie.
RADA RZĄDZI, RADA RADZI, RADA NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI! :) -
KAnka
Heh, podobno ja mam paszport, a Piasek to mój znajomy, więc...
witaj Rado :D
No to teraz z szacuneczkiem do mnie :D
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Bielany
- Załóż własne grono tematyczne