AWF Warszawa [4346]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

summer time- party time!!!
  • Królakko

Własnie wakacje..

Dzisiaj zdalem anatomie i wreszcie mam wolne :D
  • Anonim

...heheh wolne niektorzy mają od 10 maja i chyba pier..ca dostają z braku czegokolwiek... ja bym sie czegos pouczył .....hahahahaa
  • Anonim

wyjdz! :P
  • Ania V.

wakacje..-chce sie żyć !!!!!:)))
  • Anonim

... eeh pewnie kazdy by sie pouczył .. tylko nie chce powiedziec.... pozakuwał by ilosc wiedzy ktora i tak nie jest zrozumiała

...niz lenił sie cały dzien ..moze cos sie ruszył na drugi bok .. moze popracuje ale bez cisnienia.. moze nad morze pojade.. moze wyjde sie przewietrze... hahah ale tto tylko moze.. nuddaaa hahhah
  • TG -)--

miles jak ci sie nudzi to czytaj "lektury" z II roku :P:P
  • Gosia

Faktycznie mieć wakacje od 10 maja to swietna sprawa <wiem coś o tym> a czasu i tak zawsze i na wszystko brakuje...
  • mc żona ona

yyyh a ja mam jeszcze obrone :/
  • Gosia

uuuuuuuu współczuje... ale poźniej też będziesz miała WAKACJE.... :-) nic w przyrodzie nie ginie hehehhe
  • Disc Master; )

ja sie bede pieprzył do 28 :/ . .ehhh ...
    a gdzie AWF uderza na wakacje co ??
    ja na hel jade ...
  • .:need for snow:.

SUBROSA! TY nie podskakuj...bo tu niektorzy jesczez ciezko beda musieli pracowac przez kilka najblizszych dni...i to przez pieprzona fizjologie...ale potem...:> bajka nie zycie:) wiemy o co chodzi:D ale narazie ...MOTYLEK!!!!!! :/
  • Gosia

Ja najprawdopodobniej też gdzieś nad morze- ale gdzie dokładnie, to jest jeszcze do ustalenia... I wtedy dopiero bedzie kraina "mlekiem płynąca" i bajka nie życie...
    })i({ })i({ })i({ })i({ })i({
  • Krzysiek; -)

też może morze
  • Gosia

morze rulez tego lata hihihi :-)
  • Krzysiek; -)

i plażowka nad morzem rulez :)
  • Gosia

Plazówka przede wszystkim... plaża piasek piwko piłka hmmmmmmm już sie rozmarzyłam :-)
  • Krzysiek; -)

chłopcy... :P
  • Gosia

fakt... zgadzam sie w 100% jak mogłam pominąc tak ważny element :-)
  • mc żona ona

Tak rzeczywiscie, to bedą wakacje mojego życia - praca przez 3,5 miesiąca...:/
| |

Akademia Wychowania Fizycznego w Warszawie = najbardziej szaleni studenci na świecie :D (powiedzmy ...

Akademia Wychowania Fizycznego Józefa Piłsudskiego w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (9)