Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ania

pewnie juz gdzies to bylo powiedziane, ale niechce mi sie szperac po forum. ile trzeba zaplacic za oboz letni jak chce mieszkac w hiotelu a nie domku? prosze o jakas odp bo w sumie wypadaloby juz wplacic kase... :)
    pozdr i do zobaczenia juz niebawem
  • Kapi

Ania,
    z tego co wiem to wplacamy wszyscy to samo hajsiwo, a roznice w cenie doplacasz na miejscu,. 60 albo 90 pln jakos tak chyba
  • gumka :P

Kapi ma rację, ewentualnie większą kasę płaci się dopiero po przyjeździe. Za hotel studenci WF dzienni dopłacają 65zł a wieczorowi 104zl. Nie wiem czy na innych kierunkach ceny są inne, ale pewnie nie.
  • Grono.Net

Pani skoczek ! Dopłacisz wać panna 3zł i dr. Neuhorn pozwoli poskakać Ci z kapitanatu na główkę !
  • Anonim

Ania
    Ja z "pania miłą z recepcjjjjjiiiiii" i to bardzo miłym glosme powiedziała ze ..MMOOZZzznnaaa kiedy pan dojedzie dopłacic 65zł :) za hotel .........3 4 i dość
  • Anonim

520 za domek
    plus 65zł dopłaty jakbys chciała Hotel'os 5 gwiazdkoz
    ..tylko teramin 24.10.2005 ale to chyba nie problem
  • Ania

:) jeee ale odzew. dziekuje :))
  • Krzysztof Jarzyna ze Szczecina

mowisz i masz moja droga:P
  • Grono.Net

Jak mecz drewniak ? Bolszewików odprawiliście z kwitkiem? Czy czerwona armia zmiotła was z powierzchni kartofliska AWF?

trzeba bylo przyjsc i zobaczyc gamoniu
  • Grono.Net

Moja drużyna grała sparing w Ostrowcu, nie zdąrzyłem się teleportować ! Pozatym kandyduję z ramienia Ligi Polskich Rodzin do parlamentu i byłem wesprzeć Romana G. na wiecu.

no widzisz-wiec przegapiles dobre widowisko na rzecz marnej pilki
  • Anonim

Ania a na ktora godzine trza tam w sobote być?? czy w ogole jest jakas konkretna godzina...
  • Anonim

niby godzina 11.00
    Tylko jakso mi sie wydaje ze nie raz sie ludzie spoznili
  • Anonim

kurde... to musze sie jednak z tym neuhornem dogadac, bo sie nei wyrobie :/
  • Krzysiek; -)

tak tak spozniajcie sie :)
    pozniej spoznialscy wejsc na grono i napisac jak bylo na pierwszych wartach i sluzbach, kiedy caly oboz sie bawil :)
  • Anonim

ja tam jade sie uczyc i zdobywac wiedze...a nie sie bawic
    surwiwalZYCIA :) hahhaa
  • Anonim

to bedzie dopiero survival :D hehehe....
  • Grono.Net

A pozniej spoznialscy wejscc na grono i napisac po ile teraz warunki:P
  • Anonim

a co sie tak spoznialskich przyczepiles??
| |

Akademia Wychowania Fizycznego w Warszawie = najbardziej szaleni studenci na świecie :D (powiedzmy ...

Akademia Wychowania Fizycznego Józefa Piłsudskiego w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (9)