-
Ania
pewnie juz gdzies to bylo powiedziane, ale niechce mi sie szperac po forum. ile trzeba zaplacic za oboz letni jak chce mieszkac w hiotelu a nie domku? prosze o jakas odp bo w sumie wypadaloby juz wplacic kase... :)
pozdr i do zobaczenia juz niebawem -
Kapi
Ania,
z tego co wiem to wplacamy wszyscy to samo hajsiwo, a roznice w cenie doplacasz na miejscu,. 60 albo 90 pln jakos tak chyba -
gumka :P
Kapi ma rację, ewentualnie większą kasę płaci się dopiero po przyjeździe. Za hotel studenci WF dzienni dopłacają 65zł a wieczorowi 104zl. Nie wiem czy na innych kierunkach ceny są inne, ale pewnie nie. -
Grono.Net
Pani skoczek ! Dopłacisz wać panna 3zł i dr. Neuhorn pozwoli poskakać Ci z kapitanatu na główkę ! -
-
Anonim
Ania
Ja z "pania miłą z recepcjjjjjiiiiii" i to bardzo miłym glosme powiedziała ze ..MMOOZZzznnaaa kiedy pan dojedzie dopłacic 65zł :) za hotel .........3 4 i dość -
Anonim
520 za domek
plus 65zł dopłaty jakbys chciała Hotel'os 5 gwiazdkoz
..tylko teramin 24.10.2005 ale to chyba nie problem -
Ania
-
Krzysztof Jarzyna ze Szczecina
-
Grono.Net
Jak mecz drewniak ? Bolszewików odprawiliście z kwitkiem? Czy czerwona armia zmiotła was z powierzchni kartofliska AWF? -
-
Grono.Net
Moja drużyna grała sparing w Ostrowcu, nie zdąrzyłem się teleportować ! Pozatym kandyduję z ramienia Ligi Polskich Rodzin do parlamentu i byłem wesprzeć Romana G. na wiecu. -
-
Anonim
Ania a na ktora godzine trza tam w sobote być?? czy w ogole jest jakas konkretna godzina... -
Anonim
niby godzina 11.00
Tylko jakso mi sie wydaje ze nie raz sie ludzie spoznili -
Anonim
kurde... to musze sie jednak z tym neuhornem dogadac, bo sie nei wyrobie :/ -
Krzysiek; -)
tak tak spozniajcie sie :)
pozniej spoznialscy wejsc na grono i napisac jak bylo na pierwszych wartach i sluzbach, kiedy caly oboz sie bawil :) -
Anonim
ja tam jade sie uczyc i zdobywac wiedze...a nie sie bawic
surwiwalZYCIA :) hahhaa -
Anonim
-
Grono.Net
A pozniej spoznialscy wejscc na grono i napisac po ile teraz warunki:P -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Bielany
- Załóż własne grono tematyczne
Akademia Wychowania Fizycznego w Warszawie = najbardziej szaleni studenci na świecie :D (powiedzmy ...
Akademia Wychowania Fizycznego Józefa Piłsudskiego w Warszawie
Grona tematyczne:
Miejsca grona (9)
-
Lucid Klub Aleje jerozolimskie 179 (Piętro 4), Warszawa
-
Coffeetura Krakowskie Przedmieście 4/6, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
RiO Club & Lounge Pańska, Warszawa
-