AWF Warszawa [4346]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Napiszcie od siebie jak wyobrażacie sobie idealnego prowadzącego/wykładowcę.

Niech to będzie opis charakteru oraz wyglądu.

Może jakieś przykłady, te negatywne, ale i pozytywne. Ja wiem, że się znajdą.

Ja napewno jeśli chodzi o pozytywne postacie na Uczelni to (nie licząc Zakładu Gier Sportowych - z wiadomych względów) bez wahania wskażę Pana Mieczysława Nawarę. Jest to bez wątpienia znakomity wykładowca. Myślę, że ludzie, którzy mieli z nim zajęcia mogą to potwierdzić.

A Wy jakie macie kandydatury........

Pozdrawiam
  • ...::Bartek::...

Popieram ta kandydature, mialem z nim zajecia przez 2 lata i bedzie mi strasznie brakowac gimnastyki na 3 roku a szczegolnie niesamowitych historii Pana Mgr Nawary :))))))))))
  • Krzysiek; -)

Powinien byc Rektorem !
  • Will Son Dee

Fakt. Zloty czlowiek.
  • Krzysztof Jarzyna ze Szczecina

eee tam-ja glosuje na mgr Skowrona:)(tez od gimnastyki jakby sie ktos nie orientowal:P )
  • Anonim

Bogusław Słupczyński numer 1!!! Hehehe:) znakomicie prowadzi zajęcia i posiada ogromna wiedze! Idealny prowadzacy powinien byc wlasnie jak Bugi:)))
  • Imię Nazwisko

ANDRZEJ PIONK (Lekkoatletyka)

Czlowiek orkiestra, na jego zajeciach bylo najbardziej wesolo, kazdy targal z niego łacha

na zaliczeniu, ludzie podstawiali za siebie inne osoby, dobra akcja byla na biegu 1500 metrow, po 2 latach zajec z Andrzejem, za 4 studentow przyszlo, 4 zawodnikow z piecioboju, 17 letnich juniorow, widac, ze dzieci, ale gdzie tam ... Andrzejowi nawet powieka nie mrugnela i nie szczail podstepu :)

duzo jest jeszcze historii zwiazanych z Andrzejem, najbardziej hardcorowa to ta jak student zaliczyl, podczas jednych zajec rzut dyskiem, za kilku kolegow, zmieniajac tylko bluze, badz koszulke :))

Nawet wspolprowadzacy z Zakladu Lekkoatletyki targali z nami łacha jak Andrew pokazywal skok w dal :)))

• castrol

Andrew MISTRZ!!!!!!
  • Konrad

Andrew na prezydentaaa... :D
  • Imię Nazwisko

Nikt nie przebije Andrzeja P. , nawet sam Andrew Golota :))

Andrzej P to prawdziwy sportowiec, nawet do zielonego garnituru zaklada buty sportowe firmy PUMA :)

a tam prezydent-ja tam bym go na jakimś wyzszym stanowisku obsadzil:))no ale racja-od czegos zaczac trzeba-a wybory tuz-tuz...
  • Konrad

ehehhee... i to takie old school'owe ... czy jakoś tak sie pisze...; )
  • Imię Nazwisko

pamietacie jak mu odpielismy kabel od video przed zajeciami, co on wyprawial biedny; P
    w pewnym omencie myslalem ze wezmie srubokret do reki i zacznie grzebac w glowicy :PP
  • Konrad

hehehehe... taaa... :P
    i stał przed TV i drapał sie po głowie... hehehe
  • Imię Nazwisko

wiem, ze byly zdjecia i filmik z tej akcji .. bombel to chyba ma na kompie, warto by bylo pokazac reszcie bractwa :)
  • Konrad

no właśnie nie wiem czy ma... ale on teraz wiesz, taki fajny Amerykanski... ehhe..; )
  • Will Son Dee

U nas wyniki z pchniecia kula byly wrecz zaskakujace dla magistra Pionka. Wybitna grupa! Sami lekkoatleci normalnie. Gdyby tylko kula nie wazyla o ten kilogram za malo; )....moglo by juz nie byc tak wesolo :D
    Grunt to Andrew na zaliczeniu. Eksperymentowac mozna do woli.

JA: Panie magistrze wpisze mi pan to 1500m jak sie umawialismy?

MGR PIONK: Jak? Co? Gdzie? przyjdz na swoje zajecia nie zawracaj mi czasu....

JA: Ale to sa moje zajecia......

MGR:A to przepraszam pre pana pomylil mi sie pan z takim jednym co tu byl i mi glowe zawracal..

JA: Dobrze to wpisze pan ten wynik?

MGR: Kiedy ty biegles bo nie pamietam?

JA : Wczoraj. Mialem panu przypomniec.

MGR: AA!! no tak. To ty. Ile tam bylo?

JA: 4:58:26

MGR: Dobrze. Dobrze wpisujemy wpisujemy.

No i w ten sposob nie bieglem 1500 na zajeciach ktore mialem za chwilke. Pomijajac ze mam czas 5:20 i nigdy nie bieglem na zaliczeniu :)
  • Imię Nazwisko

Trzeba zglosic Andrzeja do programu "NIE do wiary"
  • Will Son Dee

Sa jednak wspaniali ludzie na uczelni jak np Pan dr Krzysztof Zuchora. Czlowiek legenda.

taaa ale ostatnio Andrew mnie zaskoczyl-pojawil sie przy zakl biomechy z laptopem-i sam go uzywal:)
| |

Akademia Wychowania Fizycznego w Warszawie = najbardziej szaleni studenci na świecie :D (powiedzmy ...

Akademia Wychowania Fizycznego Józefa Piłsudskiego w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (9)