-
Anonim
Napiszcie od siebie jak wyobrażacie sobie idealnego prowadzącego/wykładowcę.
Niech to będzie opis charakteru oraz wyglądu.
Może jakieś przykłady, te negatywne, ale i pozytywne. Ja wiem, że się znajdą.
Ja napewno jeśli chodzi o pozytywne postacie na Uczelni to (nie licząc Zakładu Gier Sportowych - z wiadomych względów) bez wahania wskażę Pana Mieczysława Nawarę. Jest to bez wątpienia znakomity wykładowca. Myślę, że ludzie, którzy mieli z nim zajęcia mogą to potwierdzić.
A Wy jakie macie kandydatury........
Pozdrawiam -
...::Bartek::...
Popieram ta kandydature, mialem z nim zajecia przez 2 lata i bedzie mi strasznie brakowac gimnastyki na 3 roku a szczegolnie niesamowitych historii Pana Mgr Nawary :)))))))))) -
Krzysiek; -)
-
Will Son Dee
-
-
Krzysztof Jarzyna ze Szczecina
eee tam-ja glosuje na mgr Skowrona:)(tez od gimnastyki jakby sie ktos nie orientowal:P ) -
Anonim
Bogusław Słupczyński numer 1!!! Hehehe:) znakomicie prowadzi zajęcia i posiada ogromna wiedze! Idealny prowadzacy powinien byc wlasnie jak Bugi:))) -
Imię Nazwisko
ANDRZEJ PIONK (Lekkoatletyka)
Czlowiek orkiestra, na jego zajeciach bylo najbardziej wesolo, kazdy targal z niego łacha
na zaliczeniu, ludzie podstawiali za siebie inne osoby, dobra akcja byla na biegu 1500 metrow, po 2 latach zajec z Andrzejem, za 4 studentow przyszlo, 4 zawodnikow z piecioboju, 17 letnich juniorow, widac, ze dzieci, ale gdzie tam ... Andrzejowi nawet powieka nie mrugnela i nie szczail podstepu :)
duzo jest jeszcze historii zwiazanych z Andrzejem, najbardziej hardcorowa to ta jak student zaliczyl, podczas jednych zajec rzut dyskiem, za kilku kolegow, zmieniajac tylko bluze, badz koszulke :))
Nawet wspolprowadzacy z Zakladu Lekkoatletyki targali z nami łacha jak Andrew pokazywal skok w dal :)))
-
castrol
-
Konrad
-
Imię Nazwisko
Nikt nie przebije Andrzeja P. , nawet sam Andrew Golota :))
Andrzej P to prawdziwy sportowiec, nawet do zielonego garnituru zaklada buty sportowe firmy PUMA :) -
a tam prezydent-ja tam bym go na jakimś wyzszym stanowisku obsadzil:))no ale racja-od czegos zaczac trzeba-a wybory tuz-tuz... -
Konrad
ehehhee... i to takie old school'owe ... czy jakoś tak sie pisze...; ) -
Imię Nazwisko
pamietacie jak mu odpielismy kabel od video przed zajeciami, co on wyprawial biedny; P
w pewnym omencie myslalem ze wezmie srubokret do reki i zacznie grzebac w glowicy :PP -
Konrad
hehehehe... taaa... :P
i stał przed TV i drapał sie po głowie... hehehe -
Imię Nazwisko
wiem, ze byly zdjecia i filmik z tej akcji .. bombel to chyba ma na kompie, warto by bylo pokazac reszcie bractwa :) -
Konrad
no właśnie nie wiem czy ma... ale on teraz wiesz, taki fajny Amerykanski... ehhe..; ) -
Will Son Dee
U nas wyniki z pchniecia kula byly wrecz zaskakujace dla magistra Pionka. Wybitna grupa! Sami lekkoatleci normalnie. Gdyby tylko kula nie wazyla o ten kilogram za malo; )....moglo by juz nie byc tak wesolo :D
Grunt to Andrew na zaliczeniu. Eksperymentowac mozna do woli.
JA: Panie magistrze wpisze mi pan to 1500m jak sie umawialismy?
MGR PIONK: Jak? Co? Gdzie? przyjdz na swoje zajecia nie zawracaj mi czasu....
JA: Ale to sa moje zajecia......
MGR:A to przepraszam pre pana pomylil mi sie pan z takim jednym co tu byl i mi glowe zawracal..
JA: Dobrze to wpisze pan ten wynik?
MGR: Kiedy ty biegles bo nie pamietam?
JA : Wczoraj. Mialem panu przypomniec.
MGR: AA!! no tak. To ty. Ile tam bylo?
JA: 4:58:26
MGR: Dobrze. Dobrze wpisujemy wpisujemy.
No i w ten sposob nie bieglem 1500 na zajeciach ktore mialem za chwilke. Pomijajac ze mam czas 5:20 i nigdy nie bieglem na zaliczeniu :) -
Imię Nazwisko
-
Will Son Dee
Sa jednak wspaniali ludzie na uczelni jak np Pan dr Krzysztof Zuchora. Czlowiek legenda. -
taaa ale ostatnio Andrew mnie zaskoczyl-pojawil sie przy zakl biomechy z laptopem-i sam go uzywal:)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Bielany
- Załóż własne grono tematyczne