-
Merle
ehhh znowu mi sie schrzanilo przy zakladaniu tematu lub pisaniu ehhh...
no nic
a ty myu to lubisz takie silne kobiety , agresywne czasami, i czy uwazasz ze sama taka jestes w jakims stopniu..?
wiesz cos tam o owczarkach slyszalem i ze ci zostalo;) -
Anonim
a ja myslalam ze bedzie o anime, a przynajmniej o kinie:>
no do eterycznych kobieciatek nie naleze;) -
Merle
wiesz tu z zalozenia ma byc o wszystkim co nas ciekawi;)
ale i o kinie w ujeciu bez ram i anime tez...
obejzyj angels egg dziwne bardzo .... malo dlalogow narracja tylko obrazem ale heh ma to cossss choc ciezkie do przetyrawienia ehhhh:) -
Anonim
-
-
Anonim
-
Merle
pisze ale przeciez nie przeszkadza mi dowiedzenia sie przy okazji czegos o tobie;)
oooo..
dowiedzialem sie ze lubisz ciezkostrawne filmy;)
ja lubie anime ale wiesz niektore rzeczy ciezko sie sciaga bo to seriale i wiele waza ehhhh...
a tak nie z anime sciagnelem sobie film nine souls moze cos wiesz albo ogladalas?
ja jeszcze nie widzialem..
ps. a jak tam informacja odnoscnie recoil przydala sie?;)
-
Anonim
recoil to wiesz, tylko dlatego ze Connie;)
seriale, wlasnie, po to ogladalam ponad 20 odcinkow NGE zeby sie zalamac zakonczeniem
nie znam nine souls
ale moge polecic Berserka, przy dobrych wiatrach mozna na trzy wieczorki rozlozyc, wyjatkowy klimat, trzy dni nie spalam (nie horror tylko... sam zobacz) -
Merle
ehhh ale sadze ze nicole blackman by ci przypadla do gustu po lekturze;)
ehhhhh lista do sciagania sie wydluza:):):):):):)
tylko miejsca ciagle brak ehhh... trz po jakies dvd sie wybrac czyste;)
jak obejze to sie wypowiem na temat nine souls, moze dzisiaj nawet jak mnie najdzie zeby obejzec cos;) -
Anonim
jejku dzisiaj to ja sie musze spac polozyc wczesnie, wypadaloby sie wyspac -
Merle
ja tez cos tak lanuje zrobic....ehhh zajecia na 8 30 a tydzien temu nie bylem......
wiec cos watpliwe z tym filmem ale u mnie nic nie wiadomo;) -
tyler
a ja mam takie pytanie, choć wątpię czy ktoś na nie odpowie. czytałem kiedyś o jakimś filmie japońskim chyba, który opowiada o grupce dzieci, których nagle zostawili rodzice. to wielkie uproszczenie oczywiście, ale więcej nie pamiętam, poza tym że recenzent pisał, że film b. dobry i intrygujący.
aha, film jest raczej nowy, nie więcej niż 5lat chyba ma. ktoś kojarzy? :) -
Anonim
nie, ostatnio gdzies ktos pytal o tytul japonskiego filmu gdzie ludzie ogladajac dzieci glosuja ktore dziecko ma sostac zabite przez reszte chyba, omg to musi byc hardkorr -
Merle
-
Anonim
-
Anonim
-
Merle
rataowac moja niewiedze :P
ehhh sciagnela ci sie a mi jeszcze nie;(
powiedz po obejzeniu jakie odczucia bedziesz miala:) -
Anonim
-