AZS PW - siatkówka [63]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • kasia

tak, tak wiem, ze malo ambitny temat... ale co tam... wg mnie jest nim Bąkiewicz; ]
  • Stańczyk

Temat każdego forum :p Według mnie osobiście kadziewicz, ale obok mógłby stanąć Malicki :p
  • Benihime

David Belle, gdyby nim był; ) ale poważnie, to Bąkiewicz
  • k

Arek Gołaś, Mariusz Wlazły z reprezentacji
    a z Politechniki to oczywiście Michał Peciakowski
  • Benihime

no właśnie...a peciakowskiego już nie będzie....szkoda....pozostanie Malicki, który mi się kojarzy z grabarzem :D:D:D
  • Stańczyk

Ty po prostu dziwna jesteś :p Kadzik 4ever :p A poza tym to Malik w PW :)
  • Benihime

dziwna bym byla, gdyby podobał mi sie Szulc; )
  • Anonim

przystojny to był taki jeden - no w sumie nadal jest: prus marcin :D:D
  • Луїза

dobra ja zawsze jestem byłam i będę inna Drabek sorry ale ten facet me canta i tyle dupaaaaaaaa
  • Benihime

a właśnie może dodam, że Peciak niczego sobie;)
  • Natalia J

oooooo taaaaaak!! Bąkiewicz... :)
  • Луїза

a może kogoś z PW??????
  • Benihime

Peciak :P choć już nie PW :P
  • Луїза

Kuba i Marcin :D wiadomo który
  • Benihime

nie, no nadal Peciak :P
  • Луїза

nie kłóć się ze mną :P
  • Benihime

hahaha :D Luuu :D ale ja Kubę uwielbiam, ino nie chcę walczyć o niego z Tobą :D w ramach pocieszenia wybiorę sobie Pecia;)
  • Frida

Może stwierdzicie że jestem inna ale jak dla mnie najprzystojniejszym siatkarzem w reprezentacji jest Igła nasz libero,choć przyznam że Kadziu też nie złe ciacho jest. Lulu przecież wiesz że jeżeli chodzi o siatkarzy AZS PW to oni nas traktują na równi przynajmniej takie sprawiają wrażenia (nie kiedy są imprezy z nimi, powroty autokarem jak jest nas mało, nie dodam co tam się wtedy dzieje... itd.) Osobiście ja nie traktuje ich jak obiekt który mi się podoba (ale ja ciebie dobrze znam więc ciepie rozumiem :P )
  • Луїза

takk takkk aaaaaa ostatnio to co było?? już ja wiem kto z azs pw Ci się podoba. Jeżeli chodzi o reprezentacje to miałam teraz dwa dni, co by się bardzo dokładnie przyjżeć i powiem Wam najprzystojniejszy z tych wszystkich facetów nie był ani fotogeniczny Gołaś, ani szalejący po parkiecie Ignaczak, ani Wlazły ze swoimi asami tudzież winio ze swoimi psimi oczkami. A świder...:D
  • Benihime

Nie no Ignaczak ,jest slodki ze wzgledu na swoja stala mine "przemoc w rodzinie"; winiarski moglby czasem zamknac usta; a fenemenu Golasia nigdy nie pojme :/
| |

chłopaki mają sie nie poddawać i grać dalej... zobaczycie że jeszcze zdobędą mistrza!!! tylko...

Fotki

Miejsca grona (0)