• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Happiest guy in the world

Jak tam bylo na obozie? Pisac jestesmy ciekawi!
  • Lajt gosias

no właśnie; P...i ze szczegółami proszę :)))
  • Najszczęśliwsza :):)

ja pierdoła
  • Lajt gosias

i ty pierdoła...; P :))
  • Lajt gosias

i ty pierdoła...; P :))

jutro mam tylko 2 egzaminy i nie wiem jak ja sie tego wszytskiego naucze, ja pierdoła; )

a na obozie było nawet fajnie, tylko zmeczona troche jestem i mało jedzenia tam było. Ale chyba trener mnie polubil;)
    Jestem podobna do Teletubisia (badz telebimbusia), ale tylko tego zielonego. Iga to juz nie Iga tylko Zigi lub Józek. To chyba tyle , wiecej to na zywca opowiem. ZAdnych rewelacji, zadnych hiciorow.
  • Mary

ja powiem tylko siekierka, młoteczek, ja pier-papier i super gracie :-))))
  • Spiderschwein

ja pierdoła
  • Świetlik

Hej! Super gracie.... Ala ma kota a kot ma AIDS:) Renata wymiata:) Było the best!!
    A! Jak tam MIchal po upadku???;P:D:D:D
  • FRYZJERSTWO*ROLLMASAŻ*SOLARIUM

Dobry wieczór. Chciałbym jedynie a raczej aż bardzo przeprosić Marcina i Michała za moje zachowanie boiskowe...nie ma sensu myślę rozpisywać się szczególnie na ten temat,bo wina moja jest niepodważalna, ale mam nadzieje, że wybaczalna.Obiecuję,że się poprawię i nie liczę na nagłą zmianę Waszej oceny mojej osoby,chcę tylko przeprosić,wyrazić ubolewanie nad moim zachowaniem i obiecać,że będzie inaczej. Proszę też Was chłopaki (jeśli w ogóle mogę o coś prosić w tej sytuacji) byście nie rezygnowali z sekcji bo...naprawdę fajne z Was chłopaki (mam nadzieje że odbierzecie to jako komplement mimo,że ja jestem jego autorem).pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam.

Obóz super,Michał Mistrz-fajnie,że wróciłeś (nie słodzę); )

Dobry wieczór. Chciałbym jedynie a raczej aż bardzo przeprosić Marcina i Michała za moje zachowanie boiskowe...nie ma sensu myślę rozpisywać się szczególnie na ten temat,bo wina moja jest niepodważalna, ale mam nadzieje, że wybaczalna.Obiecuję,że się poprawię i nie liczę na nagłą zmianę Waszej oceny mojej osoby,chcę tylko przeprosić,wyrazić ubolewanie nad moim zachowaniem i obiecać,że będzie inaczej. Proszę też Was chłopaki (jeśli w ogóle mogę o coś prosić w tej sytuacji) byście nie rezygnowali z sekcji bo...naprawdę fajne z Was chłopaki (mam nadzieje że odbierzecie to jako komplement mimo,że ja jestem jego autorem).pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam.

Obóz super,Michał Mistrz-fajnie,że wróciłeś (nie słodzę); )
  • Spiderschwein

Artek, ja już gadałem o tym z Bartkiem, Tobie też mówiłem....

A mianowicie nigdzie się nie ruszam. Ten obóz naprawdę wiele zmienił a mój stosunek do Ciebie się naprawde obrócił o 180 stopni. Nie masz co przepraszać. Ja naprawde wierze, że po tym obozie będzie zajebiscie. Nic się nie zmieniaj jełopie :D.

Na serio i bez słodzenia polubiłem Cie bardziej niż Ci sie wydaje :D

Z Ciebie też fajny jełop :D
  • Spiderschwein

a jeśli chodzi o upadek to ja mam szczerbate zęby i mi się siatka zachaczyła o dwa przednie zęby... ale co tam ja pierdoła.

Ciesze sie bardzo,ze tak sie wszystko ulozylo...ale dobrze Michal wiesz tak samo jak i ja,ze jest za co przepraszac...zaluje,ze tak wyszlo...
    A propos obozy tu chcialbym przypomniec role Festera-niezapomniana i dlatego pozdrawiam Was tajnym szyfrem: piątka,dyszka,energia!!! :) No i nie zapomnijcie wrzucić na internet,że PAJĄK SPIDERMAN ZNOWU ROZRABIA!!! :)

Michal ja to czekam az mi z PITu sciagna kase za zasyfianie Miedzybrodzia...Ciebie tez to bezposrednio dotyczy,widzialem plame na chodniku:) No i nastepnym razem sprzataj kibel zeby Kris mogl sie kulturalnie wysrac w PUBie:) Aj
  • Spiderschwein

buehehe :D, tylko skąd te buraczki :D, a Fester to niesamowity był, trzeba nakręcić Żela żeby zdjęcie zrobił. :D

Piątka, dyszka, energia.

Temat zachowania (każdego) uważam za zakończony :D będzie dobrze.

Spoko Artur jest git.
    Co do gry to decyzja byla podjeta na 99% ale po twoich pieknych slowach :) ktore mnie wzruszyly bo nie znalem ciebie z tej strony i moim zdaniem to co zrobiles, czyli przeprosiles na forum jest wielkim wyczynem. Wielki Szacunek dla Ciebie. Cale twoje podejscie mnie zdziwilo wiec zastanowie sie nad rezygnacja z gry w druzynie bo poprosiles,a ty zadko o cos prosisz.

• Mary

ja pier-papier .... ale się wzruszyłam chłopaki, cieszę się, że wyjaśniacie między sobą zaistniałe konflikty..

pozdro 600 :-))))
  • Spiderschwein

... i wszyscy żyli długo i szczęśliwie... :)

Trzeba dojsc do zgody; )
    Chyba doszlismy
  • 1
  • 2
| |

Poprostu piscie jak idzie naszej szkole we wszystkich rozgrywkach spotowych. Jakie sa wyniki itp. h...

Fotki

Miejsca grona (0)