BACHATA [403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Gosia

Kochani - wszystkich chętnych do nauki bachaty zapraszamy na nowy kurs, który rozpocznie się 19 wrzesnia, godz. 19, ul. Ogrodowa 16. Pierwsze zajęcia będą poświęcone głównie nauce kroków podstawowych i podstawowych kombinacji obrotów w bachata, a potem.....damy z siebie wszystko;)
    Zapraszamy
    http://www.salsafactory.eu
  • loktar

Czy jak ktoś nie mógł przyjść na pierwsze zajęcia to może zacząć od drugich ? Krok podstawowy powiedzmy że znam ale obroty to już tak średnio.
  • Rampart; )

Z tego co Gosia mówiła można jeszcze dołączyc; )))
  • asieniak

Hejka, w jakie dni o o ktorej odbywaja sie te zajecia? Krok podstawowy i jakies tam kobinacje mam opanowane, moge do was dolaczyc?
  • Gosia

Zajęcia w środy, godz.19, ul. Ogrodowa 16. Wszystkie informacje na naszej stronie http://www.salsafactory.eu
  • Marash

Jeśli ładnie w środę poprosimy to będzie kontynuacja kursu... Prawda Gosiu?? :> ((=
  • loktar

A może jakiś intensywny kurs w któryś weekend ?
  • Sylvii

o popieram pomysl kolegi :)
  • Garfield

Całkiem dobry pomysł, kiedyś taki kurs był w SL i cieszył się dużą popularnością. Jakieś 30 - 40 par było.
  • laurka

ja też popieram baaardzo :) taki kurs bachaty w weekend to fajna sprawa by była :) ale już nie od podstaw... tak na troszkę wyzszym poziomie; )
  • Sylvii

podstawy tez moga byc :P
  • laurka

ale podstawy już były 3 razy !! a co z tymi którzy juz podstawy maja i 2 razy na nich byli?? ( ja !! ) teraz zaczynają się znowu podstawy bachaty w SL :( więc może tak coś dla tych co sa troszkę wyżej??
  • Anonim

... może zamiast szukać kursów dla zaawansowanych (sick !) spróbujcie "poczuć" bachatę !!!
    Troszkę fellingu i własnej inwencji, a mniej wyuczonych układów !

dziewczynom polecam obejrzenie tego filmiku: http://www.videosalsa.com/fr/fiche....

:)))
  • Sylvii

booooski filmik :)

ale wiesz...zeby sam feeling wystarczyl trzeba dobrego partnera do tanca; )
  • laurka

he he :) i bez filmów się czuje :) ale i tak chętnie obejrzę ...
    hmmm... kolego! wziełam to do siebie;) najpierw zatańcz... a potem oceniaj !!!
    fakt ... w bachatce zakochałam się na warsztatach z Andres :) i od tamtej pory ją tańczę ... i uwielbiam ...
    gorzej z Panami , bo nie potrafią lub sie wstydzą ... w każdym razie nie chcą tańczyć ...
    a kurs na wyższym poziomie w celu ćwiczeń by się przydał , same salsoteki nie wystarczają ...
  • laurka

Sylvii... zgadzam się z Tobą w 100 % ... :)
  • Sylvii

dzieki! haha, widze ze udalo nam sie dzis wspolny jezyk znalezc; )
    a co do kolegi... wierz mi, wie co mowi !; )
  • laurka

i mam nadzieję że zatańczy !! :) jakoś nie kojarzę go z salsotek ... ale może chodzimy innymi drogami :)
    milo by było zatańczyć z kimś kto dużo potrafi ...
  • Anonim

... jest sporo chłopaków, którzy bardzo fajnie tańczą !!
    Duuuużo potrafią !! Dziwne, że jeszcze z żadnym z nich nie tańczyłaś !!
  • laurka

tańczyłam :))))) wiem że jest , może nie sporo , ale jest ich trochę ...
| |

vamos a bailar ! Kto spróbował na Dominikanie, ......... we Włoszech, Francji ... (albo gdzieko...

Fotki

Miejsca grona (0)