baczyński, 26 lo w łodzi [278]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • katiusza supertramp

hm...nie ma co pisac,bo w szkole nudy jak sto pięćdziesiąt,ale co by nam grono nie umarło proponuje zapodawać coś na fristajlu.

elo ziomale, nie nudzi mi sie wcale.
  • mr. ricci

nie śmieszne.

[muahahahaha]
  • ▫ η

przemilczmy to.

...
    ...
    ...
  • Asieńka

......
    ......
    pam param pam pam a ja sobie wrocilam z Lednicy o pieknej godzinie 4 cos i od tamtej godziny zamiast isc spac to...... (chyba nalog;)) usiadlam sobie do kompa, slucham sobie "Czas i byt" i czytam stare notki na blogach znajomych; )
    kto byl na Lednicy/ w Jarocinie? chwalic sie;) (jedna osoba z grona na pewno byla na Lednicy; )
  • ▫ η

zamiast rozrabiać w jarocinie spędziłam uroczy dzień w domu - polecam.

w lednicy chyba was nieźle deszcz zalał, hm? sporo moich znajomych się wybierało, dostawałam smsy o potopach i innych takich. to teraz, asieńka, relacjonuj!
  • Grono.Net

Asieńka, także byłem na Lednicy. W dodatku widzę że słuchasz jedynie słusznego zespołu (:>). Szkoda że wcześniej o tym nie wspomniałaś, bo robiliśmy manewry forum armijnego przy kiblach :). Delegacja forum liczyła 5 (słownie: pięć) osób, ale i tak było przyjemnie.
    I zapraszam na naszą Najdalszą Wyspę :): http://www.armia.xon.pl/
  • Asieńka

moja relacja hmmmm kurz+wielki deszcz= bloto; ) juz dawno nie czulam sie TAK brudna; ) sama atmosfera przyjemna, ludzie tez przyjacielscy, wszystko (tzn msza) zaczelo sie z "malym" dwugodzinnym opoznieniem (zamiast o 19 to o 21) nie przeszlismy przez rybe bo trwaloby to co najmniej 4 godziny; /, pomino warunkow iscie survivalowych warto bylo; )

ps. te kilometrowe kolejki do toi toi; ) no i autokar poezja skakal przy kazdej nierownosci; )
    ps2 tren patrz na swoje wiadomosci ale zanim przeczytasz usiadz; )
  • Asieńka

wiadomosci czyli skrzynke grona; ) wyslowic sie nie moge..
    n z czego jest spr z matmy?
  • ▫ η

a co? ja matmy się uczę? phi...; ) nie wiem. wszystko chyba od końca ciągów do ostatniej lekcji.
  • 45455

Wy dopiero ciągi macie? Phi:>
    Asia, wisisz mi sms z Lednicy, nie wiem jak to zrobisz, ale jakoś musisz:>
  • Asieńka

jakie ciagi planimetrie skonczylismy; )
    Alu wybacz telefonu nie wzielam........
  • ▫ η

miałam na myśli, że od pierwszego tematu po ciągach - w sensie, że geometria :>

nieważne. phih.
  • Asieńka

http://www.kki.pl/vector/Muchaniesi...

kto ma czas niech obejrzy; )
    dobra to ja zaczynam uczyc sie matmy; /
  • Grono.Net

Na relację z Lednicy nie będę się silił, dla mnie było po prostu nudno. Gdyby nie kilka osób, które spotkałem (głównie po to na Lednicy byłem) i z którymi jechałem, to bym chyba umarł. Ta opinia o powszechnym skupieniu, rozmodlonej młodzieży itd. to gówno prawda. Ludzi którzy mają w tyłku to wszystko jest całkiem sporo, i nie są to "pojedyncze jednostki", zresztą ja ich po części rozumiem. Sam z kumplem i z poznanymi dziewczynami poszliśmy kole 19 do autokaru coś spokojnie zjeść i wysuszyć się, potem połazić, porozmawiać z ludźmi (miałem okazję pogadać z "lednickim przewodnikiem duchowym" :D, równy gość :D). Stawiliśmy się na mszy, ale nagłośnienie w naszym sektorze było tak beznadziejne, że niewiele z niej wyniosłem. Grunt, jeśli ci których to wszystko niewiele obeszło, nie przeszkadzali innym. Wielu jednak było cymbałów, szczególnie na obrzeżach pola (dresy z okolicznych wsi, albo ludzie, którzy "wyczaili imprezę" i chcieli się "pobawić" - teksty "ej, daj mi ugryźć waty cukrowej, ja ci dam swojego loda" na porządku dziennym) których ochrona powinna potraktować z buta i wywalić ich z pola. Niestety, ja ochrony później nie widziałem. Nie wiem czy to miało związek z chrześcijańskim duchem imprezy i nadziei na nawrócenie owych debili, ale ja na takie rozwiązanie nie przystaję, heh...
    ehhh, no i wbrew zamiarom relacja wyszła...
  • Grono.Net

aha i ps. Asia ---> priv; )
  • Asieńka

co do przypadkowych ludzi - racja....
    ps tren=> priv; )
  • mr. ricci

nie privować się. unless asia came from krotoszyn :>:>

a tak w ogóle chciałem zaakcentować swoją obecność poprzez gromkie 'kurwa, chuj!'.
  • Grono.Net

Asia came from Łódź, nie podniecaj się Joul zbytnio :>
  • mr. ricci

ja ci ino tylko wtykam szpilki, albowiem uwielbiam się naśmiewać z młodzieńców w obliczu nieuniknionego :>:>

ej, kurna, dead can dance to fajne jest. dorosłem do niego. dorosłem, kurwa :/
  • Grono.Net

Możesz się wyrazić jaśniej?
  • 1
  • 2
| |

dla: - fanów męskiej części ciała pedagogicznego ze szczególnym uwzględnieniem sierściucha, ...

XXVI Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Miejsca grona (0)