- 1
- 2
-
Anonim
i nie tylko... Może zorganizujemy jakieś zawody wewnątrz gronowe? byliby chętni? Wystarczy znaleźć salę i termin dogodny dla większości osób- są chętni? -
Grono.Net
-
Anonim
-
R O B E R T O
mysle ze takie zawody to dobry pozmysł , później można by jakąś impreze integr. rozkrecić :))))
-
-
Anonim
z tym,ze przynajmniej polowa zainteresowanych to musza byc kobiety :> -
Ivona
-
Anonim
-
Grono.Net
-
Anonim
-
Anonim
jeszcze kilka osób się zgłosi i możemy zaczynać.
Jaki termin Wam pasuje? i przede wszystkim czy macie jakąś salę do wynajęcia w sensownej cenie.
Rozumiem że Mistrzostwa robimy w Wawie. Ja tego z Poznania nie załatwie(mogę jedynie kilka osób skręcić) potrzebna jest Wasza pomoc.
Jacyś chętni? -
Klata
Ja tez sie pisze....O rany musiałabym potrenowac...hehehe i to ostro. Dawno nie grałam -
przeszczep
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
ok no to gdzie gramy?
macie jakas sale do wynajecia,najlepiej cos niedrogiego:) no i termin. aha,rozumiem ze gramy w wawie, a moze znacie lepsze miejsce do którego wszyscy beda mieli tak samo daleko -
Anonim
-
Anonim
-
Klata
Gdzieś dostałam ulotke o możliwości wynajmowania sal do grania. Muszę ją tylko znalźć. Może beda jakies w przystępnej cenie. -
Anonim
znajdź koniecznie,mam nadzieje że jeszcze sie Wam nie odechciało grać:)Popytajcie znajomych gdzie graja,może od uniwerku moznaby salkę na kilka godzin...może kotoś ma jakieś znajomości zeby taniej bylo.... -
Klata
Dostałam w rączki ulotkę
strona www
http://www.goodminton.pl
Napisane jest że to dobre centrum badmintona
mieści się na
Radarowa 48
02-137 warszawa
tel. 868 09 32 lub 33
- 1
- 2