- 1
- 2
-
Aniołek
To tak sie nazywalo?? Jak ktos tam byl to niech sie zglosi (niedaleko Koscierzyny), na bakcylu oczywiscie... -
;D MaLenStwo..;(
-
Aniołek
Tak!! Bylam chyba ze 4 razy (w tym raz na zimowym) Ale to bylo tak dawno ze az nie prawda:) Pierwszy raz to gdzies kolo 96 roku.. no i potem jeszcze przez 3 lata pod rzad... Jakos tak;) Chyba sie nie spotkalysmy:( bo tez bylam zdziwiona ze jezdzilas:) W ogole szok ze jest takie grono!:) Ktos jeszcze pamieta o "Stowarzyszeniu aktywnosci sportowej"... A moze to nie ten bakcyl?:P -
;D MaLenStwo..;(
tak to to ja jezdzilam od 96 (zima) i przez cztery lata:P nio chyba nie bo bym cie raczej pamirtala :) a bylas kiedys w zime?? -
-
Aniołek
No ja bylam na zimowisku w Bukowinie w 96 bo wlasnie znalazlam dyplom, ze zostalam skutecznie zarazona bakcylem sportu:D -
;D MaLenStwo..;(
widac to po zapale na wf:P to moze ja jezdzilam 97 bo ja bylam w korbielowie(moj pierwszy wyjadz)2*szklarska i............ mh sklrroza :P..... a potem jeszcze lato . wiec chyba czechy 2* wiele.....:P -
Aniołek
Buuu, ale sie minelysmy... Ja bylam w takim razie w lato 95, lato 96 (i moze jeszcze w lato 97) No i raz w zime (96) -
Asia
też byłam w szklarskiej nawet dwa razy latem na 3 turnusach! Pamietam nawet swój "Bakcylowy chrzest" =) -
Asia
też byłam w szklarskiej nawet dwa razy latem na 3 turnusach! Pamietam nawet swój "Bakcylowy chrzest" =) -
;D MaLenStwo..;(
hehe ale zpomnialas o Korbielowie :) i o tej pogodzie zimowej:P!! cio moze tylko raz bylismy na nartach;( -
Asia
-
Anonim
Ej, w korbielowie byliśmy 2 razy na nartach :P
Ale trzeba przyznać, że dzięki tej pogodzie mieliśmy najlpeszychrzest jaki widziałem na Bakcylu:) -
;D MaLenStwo..;(
-
Anonim
-
;D MaLenStwo..;(
-
Asia
w korbielowie moim zdaniem bylismy raz, 2 razy w szklarskiej i ja bylam raz w zdiarze! chrzest byl na jakiejsc sali gimnastyczniej i na polanie ale mi sie cos stalo z kostka i nie mialam przyjemnosci przerzyca calej zabawy... -
;D MaLenStwo..;(
-
nosząc wrzechświat w kieszeni
a ja pamietam wszystko :D hihi no prawie :D
o ile dobrze wiem jezdze od poczatku bakcyla :D tzn od 10 lat :D albo i dluzej nawet :P o ile dobrze wiem jestem rekordzista i w przyszlym roku jade prawie jako kadra :P bede mial grupe z kims na spolke (tylko musze papiery wyrobic) a za 2 lata juz jako kadra jak sie uda (wszystko zalezy od naszej Pani Kiero :D) ale mam nadzieje ze w tym roku sie spisalem jako pomocnik i ze bede mogl wkroczyc w ten jakze upragniony swiat kadry :D hehe :D
pozdro dla wszystkich bazyli :D -
Kazik
-
eFcia
hahaha, piotrus nie lansuje sie tak. zaczelismy jezdzic razem. a poza tym to kania i kaniesia jezdza dluzej od nas (z tych co jeszcze jezdza)
- 1
- 2