-
Anonim
Organizatorzy Bananas Parties:
Chcielibysmy Wam podziekowac,ze przybyliscie na nasza impreze i bawiliscie sie z nami do rana :) pragnelibysmy wiecej takich imprez w Wami !!!
Co zlego to nie my :p
Prosimy o szczere wyrazanie opinii o imprezie w Punkcie.
Pozdrawiamy i do zobaczenia juz w niedziele w Piekarni :D -
Anonim
mega plus za wybór klubu, punkt mistrzem był, jest i mam nadzieję będzie
plus za ludzi, bo reasumując towarzystwo było w porządku
no, ale niestety- mega minus za muzykę (tak, rnb było, tyle, że raz na jakiś czas)
niby 2:1, no ale prawdę mówiąc muzyka przegięcie ... więc dla mnie impreza na minus -
Igr ©
Oj Sebastian, jestem pozytywnie zaskoczony; ) Zobaczymy jak piekarnia się ogarnie; P -
Komar
Miejscówka bardzo fajna, tylko kilka metrów wieksza mogłaby być, ale fajna miejscowa. Muza rzeczywiście lekkie przegiecie wiecej rnb i byloby super a tak bylo hmm.. dobrze; D -
-
Doris.
Zajebisty klub, fajnie, że było trochę miejsca do siedzenia. :) ogółem ludzie bardzo spoko i zabawa była przednia, chociaż muzyka rzeczywiście trochę kiepska zwłaszcza nad ranem.; )
całościowo impreza na plus. :) -
no to śmigasz sis.!
A mi się muzyka bardzo podobała:)Troche scisk był ale do tego sie juz przyzwyczailam:D Ile by ludzi nie było to zawsze tak jest:P Ogólnie na 5;) -
Agnieszka Nowak
mi sie bardzo podobalo. na poczatku za wolne bity.... ale ogolnie muzyka super, ludzie tez :) czekam na powtorke z niecierpliwoscia; D -
..::Paulina::.. # 4
Było super :) chociaż muzyczka naprawdę mogłaby być trochę lepsza :)
Ogólnie imprezka będzie wspominana pozytywnie :)
-
Kamil
po 1 strasznie duszno,więcej miejsca do siedzenia niż tańczenia.ale ogólnie spoko;d.oby w pieksie trochę lepiej;d -
Anonim
Mi sie podobało :) Tylko wiecej miejsca mogło by być do tańczenia niż do siedzenia. i Muzyka troche była kiepska. ale ogolem bawilam sie dobrze -
Dżej .
dobrze było mały scisk ale mimo wszystko fajnie :D jakos miejsca na battle starczyło :Dniektórzy dostali naklejke "dobry towar" :D
-
szyszka.
-
*łał
>>wielkie uklony w strone organizatorow..wiecej takich baletow:P
dobry towar^^:P:P:P -
Anonim
Mi sie podobalo,fakt scisk lekki byl...ale dalo sie zniesc.Prawie zawsze mozna bylo spokojnie sobie potem usiasc.Muzyka srednia,ale mozna bylo sie pobawic.Towarzystwo tez w miare.Ogolnie wrazenie pozytywne.Duzy + dla Was;] -
annex
mi sie muzyka podobala w sumie, towarzystwo haha tez calkiem spoko no i ogolnie klimat byl ok!; ) impreza na plus, duzy plus; D -
Aneta.
-
a
też muszę zgodzić; ) chociaż osobiście wydaje mi się że niektóre kawałki nie należały ani do r'n'b ani do hh, ale było dooobrze; ] -
Chodzewicz
>Doris. napisała:
>Zajebisty klub, fajnie, że było trochę miejsca do
>siedzenia. :) ogółem ludzie bardzo spoko i zabawa była
>przednia, chociaż muzyka rzeczywiście trochę kiepska
>zwłaszcza nad ranem.; )
>
>całościowo impreza na plus. :)
a czego sie spodziewaliscie? DJs to rezydenci Punktu :p -
Anonim
i...? jak chcą to potrafią dobrze grać... może nie mieli motywacji; ] -
Zabiegana :P