L LO im. Ruy-Barbosy w Warszawie [1579]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Zapraszam do modlitwy! :)
  • Zbycia

Ojcze Nasz ??
  • Anonim

dziwne, jest was juz dwóch
  • Zbycia

to brat bliźniak :p
  • bari ajris

ja jednak ufam Rafałowi temu pierwszemu, sciemniacze WON!!
  • Grono.Net

Bari..on był pierwszy na gronie..zobacz se na datę dołączenia..to ten 'czop' jest podrobiony..ale mój funfel go zaakceptuje..jest taki wspaniały..ach..
  • ஜFruziaღ

jest dwoch RAfałow i zaden podrobiony; ) porpsotu kazda klasa inaczej go postrzega i tyle.oboje sa fajni i w ogole :P
  • Anonim

O masz no ktoś miał fajny pomysł.Może teraz druga stejsi???
  • bari ajris

ale czop to moj przyszly mąż:) ja sie znam na nim, OKEJ ja sie nie kłóce.... najwazniejsze ze juz niedlugo (PIATEK) bedzie religia....:D
  • ஜFruziaღ

dla mnie Rafałek zawsze bedzie Czopem ale co sie bedziemy spierac z tym drugim; )
  • Meżda

A dla mnie Rafal bedzie zawsze moim rafczykiem katecheta! I zawsze bede wspominac jego blogoslawienstwo kanapek... i to jego ANTOSZEWSKA ==> PIETRZAK!! ej a czemu mowimy o nim tak jakby juz nie zyl:P rafczyk to rafczyk i koniec!
  • bari ajris

czesc rafał, daj cztery złote
  • Zbycia

a u mnie mówią na niego PAstor albo LAmus
  • Gremlin

a ja go kocham !!! i jest tylko mój !!!
  • bari ajris

too late gremlin, ja go juz pierwszego dnia zaklepalam (zapytaj sie magdy) zreszta ze mną i z rafałkiem, to nie jest jakis tam przelotny romans, ale prawdziwa milosc
  • Gremlin

ej do mnie napisał mejla, że mu sie podobam i jeśli on mi się też podoba to mam go uszczypnąć w tyłek na lekcji, to chyba coś oznacza!!
  • bari ajris

O KURDE!!!! juz ja se z nim pogadam!!!! nie dostanie dzisiaj OBIADU!!!!!:)
  • Gremlin

a poznałaś jego żonę? :)
  • Zbycia

jego żona pochodzi z mojego miasta i dlatergo ona pamięta moje nazmwisko :/
  • Gremlin

zabij ją :)
| |

Wszyscy, którzy uczą się/ uczyli się w tym LO - przybywajcie! Powspominajmy nasze kochane grono...

L Liceum Ogólnokształcace z oddziałami integracyjnymi im. Ruy Barbosy w Warszawie

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (4)