-
Anonim
-
Zbycia
-
Anonim
-
Zbycia
-
-
bari ajris
-
Grono.Net
Bari..on był pierwszy na gronie..zobacz se na datę dołączenia..to ten 'czop' jest podrobiony..ale mój funfel go zaakceptuje..jest taki wspaniały..ach.. -
ஜFruziaღ
jest dwoch RAfałow i zaden podrobiony; ) porpsotu kazda klasa inaczej go postrzega i tyle.oboje sa fajni i w ogole :P -
Anonim
-
bari ajris
ale czop to moj przyszly mąż:) ja sie znam na nim, OKEJ ja sie nie kłóce.... najwazniejsze ze juz niedlugo (PIATEK) bedzie religia....:D -
ஜFruziaღ
dla mnie Rafałek zawsze bedzie Czopem ale co sie bedziemy spierac z tym drugim; ) -
Meżda
A dla mnie Rafal bedzie zawsze moim rafczykiem katecheta! I zawsze bede wspominac jego blogoslawienstwo kanapek... i to jego ANTOSZEWSKA ==> PIETRZAK!! ej a czemu mowimy o nim tak jakby juz nie zyl:P rafczyk to rafczyk i koniec! -
bari ajris
-
Zbycia
-
Gremlin
-
bari ajris
too late gremlin, ja go juz pierwszego dnia zaklepalam (zapytaj sie magdy) zreszta ze mną i z rafałkiem, to nie jest jakis tam przelotny romans, ale prawdziwa milosc -
Gremlin
ej do mnie napisał mejla, że mu sie podobam i jeśli on mi się też podoba to mam go uszczypnąć w tyłek na lekcji, to chyba coś oznacza!! -
bari ajris
O KURDE!!!! juz ja se z nim pogadam!!!! nie dostanie dzisiaj OBIADU!!!!!:) -
Gremlin
-
Zbycia
jego żona pochodzi z mojego miasta i dlatergo ona pamięta moje nazmwisko :/ -
Gremlin