L LO im. Ruy-Barbosy w Warszawie [1579]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • N O N A M E

post skierowany do absolwentów którzy postanowili nie tracić najdłuższych wakacji w życiu na byle wylegiwanie sie do południa i sleczene przed kompem... krótko i na temat... maturzysci jesli pracujesie to piszczcie gdzie jak i czy jest wam tam good....
  • Anonim

no no.. bo ja tez pracy na wakacje potrzebuje:>
  • Madziara vel Magdziucha

ja to w sumie jestem dopiero na etapie szukania tej pracy...moze sie uda cos znalezc:):):) bo przeciez bez sensu jest siedzenie 4 miesiace w domu:)
  • niewinna czarodziejka

ja pracuję na Kursie Sikory i jestem mega zadowolona.. :) no i jeszcze daję korepetycje :)

robię ten hajs :P
  • Jola

ja szukam ale jakoś mało efektywnie... amoże macie jakieś przecieki gfdzie potrzebują??? :P
  • _tfuj_wruk_

hehhee a mial to być taki szpanerski temat czyli kto gdzie za ile ??? pracuje oczywiscie :P

a ja tu widzę że się maly posredniak robi :D
    niech Wiesio wejdzie i zobaczy
    statystyki sa przerazajace mlodzi absolwenci LLO bez matury (jeszcze) i w dodatku bez pracy. znudzeni i zmeczeni zyciem siedza pod blokiem chlejac winiacze... takie są wlasnie perspektywy po ukonczeniu naszego LLO... Wiecie co znam fajny smietnik gdzie serwuja calkiem niezle i ciepple zarcie... ja stawiam...

a co do pracy to kumpel cos mi mowil o pracy za min. 100 PLN dziennie ale jak dla mnie to smierdzi prostytucja :D buahahhaah
  • Anonim

dobra to jestem tu drugą osobą która ma pracę, ja nawet jestem na etapie rzucania pracy. Takim jestem skurwielem i ziomem że obsrałem swojego pracodawce... Robota przy wpisywaniu danych:
    1. niepotzrebne kwalifikacje +
    2. mało płacą, od sztuki -
    3. w chuj daleko, na ursynowie -
    4. godziny pracy dla sów, w nocy od 22oo do 8oo -
    Ogólnie praca niewolnicza, wyzysk i jebać kapitalizm...
  • _tfuj_wruk_

eno praca nieziemska ja tylko w nocy moge pracowac :D dotad myslalem ze zostaje mi tylko ulica :P
  • Madziara vel Magdziucha

hehe widzisz pisarku jeszcze nie wszystko stracone:)
  • Anonim

wy tu gadu gadu a pracowac nie ma komu... do roboty byscie sie wzieli :P
  • N O N A M E

roboty jest duzo... tylko zazwyczaj jest marna... jak ktos chce za wszelka cena zarobic "pare groszy" zgłoscie sie do work servis... troche sie zapierdala i placa minimum socjalne - 5zł/h, ale jak sie pujdzie do roboty ze znajomkami to nawet ciekawie moze byc... ja narazie niby pracuje... niestety malo efektywnie, a szkoda bo chcieli mi plaic 1000zl miesiecznie, i powiedzieli ze jak sobie starz zalatwie to bede mial bonus 450zł, (jak dla mnie zarobki bomba) niestety tak jak mowilem , nie przynosze im zyskow jak narazie wiec nie wiem czy mi nie podziekuja, do konca tygodnia bede wiedzial czyu jeszcze pracuje
  • N O N A M E

praca nawet nawet, bylem dzieki nioej w ambasadzie albanii :p ... ehh zajebista laska tam pracuje....
  • Zbycia

kandydat weź się do roboty :P
  • N O N A M E

nazywa sie GABA - ekscentryczne imie jak dla albańskiej boginii piekna...
  • Anonim

w wakacje? nie namawiaj ludzi do złego!
  • N O N A M E

kurwa... u mnie sytuacja jest taka ze jak chce mieć wakacje, to musze na nie zarobic, a wakacje w sensie codzienne opierdalanie , troche mi sie znudzily, pozatym mam taki kocioł ze starymi ze moge pracowac nawet za darmo byle z dala od domu..
  • Zbycia

zbyt ja moglabym sobie popracowac,ale mam nikle szanse; /
  • ...Kamyk...

ja to dłoogo szookałam, męczyłam siem na okresie proobnym w Orsey, ale zrezygnowałam bo panny niemiłe i gnoją nieźle i czepiają siem o goofno...byłam umoowiona jooż jako kelnerka w pewnej restauracji, ale nie przyszłam bo tak siem zmelanżowałam że nie wstałam, a teraz dorwałam robotke w pubie jako kelnereczka. Dobrze płacą :) no i czasem sobie dorabiam na nocki przy rozwieszaniu cioochoof w sieci sklepoof (tylko to niezła ganianina po Wawie) Hajs trza mieć na wakacje :)
  • N O N A M E

moja kuzynka zalapala sie w ORSeY , jest bardzo zadowolona bo placa jej 8,5 zł za godzine do łapy chyba...
  • [B][e].

e tam kol.. lazi sobie po reducie w koszulce cartoon network i prowadzi dextera zeby w cos nie palnal z a 20 zl/h
  • 1
  • 2
| |

Wszyscy, którzy uczą się/ uczyli się w tym LO - przybywajcie! Powspominajmy nasze kochane grono...

L Liceum Ogólnokształcace z oddziałami integracyjnymi im. Ruy Barbosy w Warszawie

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (4)