- 1
- 2
-
N O N A M E
post skierowany do absolwentów którzy postanowili nie tracić najdłuższych wakacji w życiu na byle wylegiwanie sie do południa i sleczene przed kompem... krótko i na temat... maturzysci jesli pracujesie to piszczcie gdzie jak i czy jest wam tam good.... -
Anonim
-
Madziara vel Magdziucha
ja to w sumie jestem dopiero na etapie szukania tej pracy...moze sie uda cos znalezc:):):) bo przeciez bez sensu jest siedzenie 4 miesiace w domu:) -
niewinna czarodziejka
ja pracuję na Kursie Sikory i jestem mega zadowolona.. :) no i jeszcze daję korepetycje :)
robię ten hajs :P -
-
Jola
ja szukam ale jakoś mało efektywnie... amoże macie jakieś przecieki gfdzie potrzebują??? :P -
_tfuj_wruk_
hehhee a mial to być taki szpanerski temat czyli kto gdzie za ile ??? pracuje oczywiscie :P
a ja tu widzę że się maly posredniak robi :D
niech Wiesio wejdzie i zobaczy
statystyki sa przerazajace mlodzi absolwenci LLO bez matury (jeszcze) i w dodatku bez pracy. znudzeni i zmeczeni zyciem siedza pod blokiem chlejac winiacze... takie są wlasnie perspektywy po ukonczeniu naszego LLO... Wiecie co znam fajny smietnik gdzie serwuja calkiem niezle i ciepple zarcie... ja stawiam...
a co do pracy to kumpel cos mi mowil o pracy za min. 100 PLN dziennie ale jak dla mnie to smierdzi prostytucja :D buahahhaah -
Anonim
dobra to jestem tu drugą osobą która ma pracę, ja nawet jestem na etapie rzucania pracy. Takim jestem skurwielem i ziomem że obsrałem swojego pracodawce... Robota przy wpisywaniu danych:
1. niepotzrebne kwalifikacje +
2. mało płacą, od sztuki -
3. w chuj daleko, na ursynowie -
4. godziny pracy dla sów, w nocy od 22oo do 8oo -
Ogólnie praca niewolnicza, wyzysk i jebać kapitalizm... -
_tfuj_wruk_
eno praca nieziemska ja tylko w nocy moge pracowac :D dotad myslalem ze zostaje mi tylko ulica :P -
Madziara vel Magdziucha
-
Anonim
wy tu gadu gadu a pracowac nie ma komu... do roboty byscie sie wzieli :P -
N O N A M E
roboty jest duzo... tylko zazwyczaj jest marna... jak ktos chce za wszelka cena zarobic "pare groszy" zgłoscie sie do work servis... troche sie zapierdala i placa minimum socjalne - 5zł/h, ale jak sie pujdzie do roboty ze znajomkami to nawet ciekawie moze byc... ja narazie niby pracuje... niestety malo efektywnie, a szkoda bo chcieli mi plaic 1000zl miesiecznie, i powiedzieli ze jak sobie starz zalatwie to bede mial bonus 450zł, (jak dla mnie zarobki bomba) niestety tak jak mowilem , nie przynosze im zyskow jak narazie wiec nie wiem czy mi nie podziekuja, do konca tygodnia bede wiedzial czyu jeszcze pracuje -
N O N A M E
praca nawet nawet, bylem dzieki nioej w ambasadzie albanii :p ... ehh zajebista laska tam pracuje.... -
Zbycia
-
N O N A M E
nazywa sie GABA - ekscentryczne imie jak dla albańskiej boginii piekna... -
Anonim
-
N O N A M E
kurwa... u mnie sytuacja jest taka ze jak chce mieć wakacje, to musze na nie zarobic, a wakacje w sensie codzienne opierdalanie , troche mi sie znudzily, pozatym mam taki kocioł ze starymi ze moge pracowac nawet za darmo byle z dala od domu.. -
Zbycia
-
...Kamyk...
ja to dłoogo szookałam, męczyłam siem na okresie proobnym w Orsey, ale zrezygnowałam bo panny niemiłe i gnoją nieźle i czepiają siem o goofno...byłam umoowiona jooż jako kelnerka w pewnej restauracji, ale nie przyszłam bo tak siem zmelanżowałam że nie wstałam, a teraz dorwałam robotke w pubie jako kelnereczka. Dobrze płacą :) no i czasem sobie dorabiam na nocki przy rozwieszaniu cioochoof w sieci sklepoof (tylko to niezła ganianina po Wawie) Hajs trza mieć na wakacje :) -
N O N A M E
moja kuzynka zalapala sie w ORSeY , jest bardzo zadowolona bo placa jej 8,5 zł za godzine do łapy chyba... -
[B][e].
e tam kol.. lazi sobie po reducie w koszulce cartoon network i prowadzi dextera zeby w cos nie palnal z a 20 zl/h
- 1
- 2