L LO im. Ruy-Barbosy w Warszawie [1579]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Łukasz

Tak tak to nie żarty moi drodzy już za kilka dni powstawać będzie kolejny odcinek z serio niskobudżetowych, krótkometraż/rzowych (niepotrzebne skreślić) filmów edukacyjnych....jeśli masz jakiś pomysł i chcesz przysłużyć się reżyserowi niejakiemu kasz`owi pisz, a może zostaniesz wylosowany drogą barbo-tele na jednego ze statystów??!!

fajnie ..a gdzie i kiedy bedzie mozliwos zobaczenia go??
  • Łukasz

Póki co jest to sztuka "andergrandowa" nie chcemy się ujawniać z naszym talentem, nasza sztuka nie ma być ani komercjalna ani należeć do sfery pop-kultury! Jest to wyższa sztuka! (płyty z filmem u mnie po 5 zł lub na masowych imprezach ale Ciii nikt po za Tobą ma się o tym nie dowiedzieć)
  • dziewczyna w świerszczykach

o tak tak JA JA JA siem nadaję!!
    moge zagrać nawet drzewo jak będzie trzeba, albo no nie wiem jakiś przedmiot :P jestem dobra w te klocki mam jush za sobą kilka ról.. grałam np. ... (dobra nie będę się chwalić :P) heh więc czekam na jakieś propo :D i mam nadzieję żę w obsadzie nie zostanę pominięta.. a no i pragnę wspomnieć iż udostępniam... swoją działkię :D

buzka chlopcy i powodzonka zycze a temat.....hmmmm ....ja k cos mnie olsi to dam znak
  • Łukasz

Jak udostępnisz to dopiero pogadamy ja nie będę dawał w ciemno pierwszej lepszej osobie obsady w tak wielkim przedsięwzięciu jakim jest nasza super-produkcja!
  • Łukasz

Jak to chłopcy? w ekipie jest tylko jeden chłopiec pozostali to hmm płeć piękna :) no tak rozbrykali się CHŁOPCY!

jakiej znowu pierwszej-lepszej!! (działka jush dochodzi tzn. te tam wiesh udogodnienia :D)
    a jeśli chodzi o moje osiągnięcia w dziedzinie filmu to mam kilka kaset.. filmy dokumentalne itp.
    a poza tym każdy z pewnością chciał by zobaczyć np. Babarina dojącego koze samodojną, albo pielącą buraki :P

jakies ....problem..??OliWieczka??

z czym gdzie jaki problem??

a tak propo to faaajny avatar :D
  • bari ajris

NO NO NO!!!!!! jacy chłopcy!!!! jezeli ja jestem chlopcem to mi chyba cos nieuroslo, a co innego mi za to uroslo .... ech...
    wrocmy do filmu!!! trzeba teraz nakrecic cos mocniejszego, bo nasi widzowie po obejrzeniu 1.czesci tawarisza czekaja na wiecej wrazen!! moze warto poszukac wiecej aktorow?? OCZYWISCIE PAMIETAJMY ze ja, (u)kasz - role głowne, a chorzystka magda(lenczi) glos pierwszy....
    co do Izy mozesz kupic film za 5 zeta,
    Ukasz na razie najlepszym naszym przedstawicielem handlowym jest dona (dzieki niej marki nas znaja;)))
  • Łukasz

Musimy obsadzić kogoś w roli kosmicznego pyłu marsjanina i drzewo! Ciężko będzie kogoś znaleźć odpowiedniego do tej roli...potrzebny nam ktoś na prawdę stworzony do takiej pracy...niestety nie wszyscy wytrzumują godziny pracy na planie...co do przedstawiciela handlowego możemy zrobić Donę naszym MENAGIEREM (o Sava wszedł na gg) wracając do tematu film przydałby się jakiś lepszy ten po 7.45gr no ale to zależy tylko i wyłącznie od chęci naszych przyszłych współpracowników!
  • bari ajris

aga miala byc drzewem. ale obawiam sie ze jest zbyt wiotka i sie przewrociL:)) pozatym mielismuy znalezc juz gotowy plan .... sztuczne drzewa TYM RAZEM nie wyjda
  • Łukasz

Obawiam się że będziemy musielić nowego sponsora który dofinansuje naszą działalność

A MOŻE WYJDZIEMY Z UKRYCIA Z NASZYM DZIEŁEM?!
  • bari ajris

ze w sensie co? juz gotowy produkt, czy plan filmowy wyniesiemy ze studia?
  • Łukasz

FILM moglibyśmy zaprezentować go po raz pierwszy publicznie !!!
  • bari ajris

no wiesz, film ten stracil dziewictwo na imprezie u karola...... trzeba bylo isc na te pokazy filmow andergrandowych....
  • bari ajris

ale my tacy skromni niestety jestesmy
  • Łukasz

No właśnie to godzi w nasze poglądy i co tu zrobić? MOŻE JAKIEŚ POMYSŁY ? Zróbmy sondę!
  • 1
  • 2
| |

Wszyscy, którzy uczą się/ uczyli się w tym LO - przybywajcie! Powspominajmy nasze kochane grono...

L Liceum Ogólnokształcace z oddziałami integracyjnymi im. Ruy Barbosy w Warszawie

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (4)