-
Kasia
-
Mała Mi :)
nie :(:(:( Chciałam kupić sobie aparat cyfrowy, żeby więcej zdjęć było z wypadów; ) Ale drogie cholernie :( Nie stać mnie; ) Muszę poczekać na jakąś przecenę, czy coś... -
Kasia
no ja tez troche musze poczekac, bo ten co chce to kosztuje ok 700 zl...:( -
-
-
Reni
-
Kasia
-
-
ta, podobno tak się to nazywa; ) my to chyba tak naprawdę wszystko mamy rozszerzone :P:P:P -
bari ajris
powiem tak: mi 1 klasa szybko minela, ale druga jeszcze szybciej!!! bo z zalozenia w 2. klasie juz sie wszyscy dobrze znacie, no mi te osiemnastki wszystkie itd itp.. najwazneijsze jest towarzystwo~!! reszta sama sie ulozy:) AAAA no i fajnie miec szafke w dobrym miejscu boi ja mam w beznadziejnym i dotarcie do mojej szafki jest IMPOSSIBLE w tak zwanych godzinach szczytu (czyli 14.25:) -
bari ajris
ja jestem z klasy europejskiej -co do chlopow zle wybralas w kulturowych zawsze jest malo:) -
Kasia
szafki to dobra rzecz, tylko jak sie trzeba wyprowadzac w czerwcu to klopot, bo tam jest tyle rzeczy. Prawda Marta...:) -
Reni
ale jakos klasy sie mieszaja???...to jest czy jakos wszyscy sie znaja czy tak jak u mnie nikt nie wiedzial o istnieniu innych istot z rownoleglych klas???? w sumie to pewnie znowu odpowiecie ze zalezy od towarzystwa... -
bari ajris
znają sie wszyscy ale rocznikami!! ja na przyklad wiekszosc ludzi z pierwszej klasy to jeszcze w czerwcu widzialam 1 raz na oczy, ale z klas drugich wiekszosc znam z imienia:D wszystko zalezy jaka jestes i czy dajesz sie lubic:) -
bari ajris
-
Kasia
tak, w tej szkole jest zwyczaj, ze na przerwach sie siedzi w klasach, wiec jak bedziesz wychodzila na przerwy to kogos poznasz...polecam odwiedzic czasem stolowke, tam sie czasem dzieje cos fajnego. znajomosci sie przydaja np. na klasowki, bo niektorzy nauczyciele wszystkiom klasom robia takie same -
-
Kasia
trzeba pomoc dziewczynie:) a bedziesz miala jakies kolezanki albo kolegow ze starej szkoly w innych klasach?? -
A co do szafek Kasia masz rację, ale chyba tylko ja jestem taka głupia, że oprócz sterty innych rzeczy trzymam tak jeszcze na dodatek poduszkę i koc!!! :P Chyba dlatego sprzątać i wywozić to do domu nie było mi przyjemnie... :> -
No właśnie jeszcze nie wiem... muszę popytać. Ale wiem, że jeden mój kumpel się nie dostał :(:(:( -
Kasia
za rok zaczniemy wywozic w polowie czerwca,albo od razu ciezarowke zamowimy :) ja w swojej szafce trzymalam stroj na wf, a przeciesz na wf nie chodze, a swoje zajecia, na ktorych powiedzmy, ze cwiczylam skonczylam w marcu :D