-
Anonim
http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1...
ja właśnie złożyłem do oke wniosek o wgląd do mojej pracy z matematyki. czy ktoś z was ma jakieś zastrzeżenia do swoich wyników?
stąd możecie wziąć wniosek:
http://www.oke.waw.pl/assets/inne/w... -
_tfuj_wruk_
e tammmmmmmmm
jestem akurat w trakcie prowadzenia badań nad strukturą papieru świadectwa na którym nam wypisali punktacje za maturke. tak więc sam sobie zmienie wyniki na tyle ile bedzie mi sie podobać. :D
a tak na serio to powinny brac sie za to osoby ktorym faktycznie brakuje dużo punktów.
-
niewinna czarodziejka
a ja zaniose w poniedzialek podanie, ze chce obejrzec moj polski podstawowy.. a co mi tam :D
maturzysci powinni zasypac podaniami ta cala oke :P niech maja za swoje :P
ale to i tak nic nie da raczej, bo mi pan dzisiaj przez telefon powiedzial, ze wglad bedzie mozliwy od 11 lipca :P -
_tfuj_wruk_
hehehe a 11 lipca beda wywieszone listy na pw ekstra brawo dla tych pań z wąsem i panów w rajstopach z oke
w sumie moglbym obejrzec swoja matme rozszerzona bo tak bardzo chcialem przekroczyc 70% a tu zabraklo bardzo malutko kilka procencików heheh i nie moge teraz spac po nocach. :P
zajrzalbym takze do angielskiego bo cos za dużo dostałem :P liczyłem na mniej...
ale ja jestem dziwny... -
-
Anonim
mi powiedzieli ze przysla odpowiedz w ciagu 2 dni. a na pw i innych uczelniach moze przedluza czas skladania swiadectw. na niektorych juz to zrobili wlasnie z powodu tych bledow. tak sobie mysle ze trzeba byc kompletnym debilem zeby nie potrafic poprawnie przepisac wynikow do komputera. pewnie niedlugo oke postanowi sprawdzic jeszcze raz wszystkie prace bo moze ktos przez pomylke dostal za duzo punktow... -
_tfuj_wruk_
wiesz tu nie chodzi o debilizm każdy się może pomylić wklepując dane sam kiedyś to robiłem i wiem że nawet tego nie zauważysz kiedy walnąłeś gafe. to ludzka rzecz się pomylić. Krecha a Ty naprawde masz powody sadzić że Ci zabrali jakieś punkty ?????? Pytam z ciekawości to nie jest żadna ironia... -
Anonim
a ty myslisz ze naprawde powinienem miec drugi najgorszy wynik z matmy w klasie? bo chyba tylko jedna osoba miala mniej niz ja z podstawowej. a to troche dziwne. -
Anonim
a tak w ogole to jak sobie sam liczylem to wychodzilo mi okolo 70% a nie 46%. jedynym wytlumaczeniem jest to ze ktos popelnil blad (na pewno nie ja) albo nie mogli mnie rozczytac ale tego nie biore pod uwage. -
N O N A M E
mi zamienili miejscami punktacje z ustnych, ale tego sie chyba nie bede czepiał tym bardziej ze jest zblizona