L LO im. Ruy-Barbosy w Warszawie [1579]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Piotr

Cześć. Mam do sprzedania książki z pierszej drugiej i trzeciej klasy do profilu matematyczno- informatycznego. Są w bardzo dobrym stanie bo dość żadko ich używałem. Jak ktoś jest chętny to niech sie do mnie odzywa to się jakoś ustawimy. Moje GG: 3135690 Pozdrawiam.
  • Anonim

jaki dziwny zbieg okolicznosci... tez mam ksiazki z klas 1-3 i tez profil mat-inf. dodam ze mam podreczniki do wiekszosci przedmiotow i sa w jeszcze lepszym stanie bo wcale ich nie uzywalem :P gg 7721936 :D
  • Grono.Net

Mam rózne od klasy 1 do 3. GG: 4640837, pewnie i tak na początku dopiero ktoś będzie chciał kupić...
  • Anonim

ej ej, ja tez sie moge pozbyc ksiazek do mat-fiz
  • Zbycia

Filip dlaczego dopiero teraz mówisz że masz książki...po znajomosci kupie od CIebie :P
  • Grono.Net

Nie chciałem się chwalić :]
  • Grono.Net

napisz jakie potrzebujesz, a ja sprzedam jakie mam
  • Zbycia

przede wszystkim od matmy
  • N O N A M E

ale ja wam powiem ze jak BIMBEK sprzedaje ksiazki to one na bank nie były uzywane... :p
  • ♥Aguś♥

ksiązki w mat.-inf... śmieszna sprawa; ja to nawet mam z 4 lat he he; ale tylko nieliczne bo z góry założyłam ze ne będe korzystać... <lol>
  • Anonim

aaa
  • Anonim

sss
  • Too beautiful for words

ja chętnie sie ustawie na ksiazki do mat fizu do 2 klasy ale jeszcze nie bardzo wiem jakie beda potrzebne, ale pewnie podobne
  • Anonim

Jak komuś są potrzebne książki do klasy pierwszej, drugiej lub trzeciej to niech sie odzywa. :) Mam ich troche :P
  • Anonim

tez mam tez mam
| |

Wszyscy, którzy uczą się/ uczyli się w tym LO - przybywajcie! Powspominajmy nasze kochane grono...

L Liceum Ogólnokształcace z oddziałami integracyjnymi im. Ruy Barbosy w Warszawie

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (4)