-
Piotr
Cześć. Mam do sprzedania książki z pierszej drugiej i trzeciej klasy do profilu matematyczno- informatycznego. Są w bardzo dobrym stanie bo dość żadko ich używałem. Jak ktoś jest chętny to niech sie do mnie odzywa to się jakoś ustawimy. Moje GG: 3135690 Pozdrawiam. -
Anonim
jaki dziwny zbieg okolicznosci... tez mam ksiazki z klas 1-3 i tez profil mat-inf. dodam ze mam podreczniki do wiekszosci przedmiotow i sa w jeszcze lepszym stanie bo wcale ich nie uzywalem :P gg 7721936 :D -
Grono.Net
Mam rózne od klasy 1 do 3. GG: 4640837, pewnie i tak na początku dopiero ktoś będzie chciał kupić... -
Anonim
-
-
Zbycia
Filip dlaczego dopiero teraz mówisz że masz książki...po znajomosci kupie od CIebie :P -
Grono.Net
-
Grono.Net
-
Zbycia
-
N O N A M E
ale ja wam powiem ze jak BIMBEK sprzedaje ksiazki to one na bank nie były uzywane... :p -
♥Aguś♥
ksiązki w mat.-inf... śmieszna sprawa; ja to nawet mam z 4 lat he he; ale tylko nieliczne bo z góry założyłam ze ne będe korzystać... <lol> -
Anonim
-
Anonim
-
Too beautiful for words
ja chętnie sie ustawie na ksiazki do mat fizu do 2 klasy ale jeszcze nie bardzo wiem jakie beda potrzebne, ale pewnie podobne -
Anonim
Jak komuś są potrzebne książki do klasy pierwszej, drugiej lub trzeciej to niech sie odzywa. :) Mam ich troche :P
-
Anonim