L LO im. Ruy-Barbosy w Warszawie [1579]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

A oto dzisiejsze zdjecia: http://archdevil.pawlacz.com/7.rar <---- Zakonczenie klas 3 , http://archdevil.pawlacz.com/6.rar <---- Mr Swistak :D
  • pazur

Ale tego dużo nawaliłeś
  • Meżda

Nie ma to jak dobry transfer - 3 kb/s, do rana sie bedzie sciagac; /
  • Anonim

Zdarza sie niestety :( moze pozniej przyspieszy
  • pazur

no to nie ciekawie; u mniej już się prawie ściągnęło; a ja myślałęm ze to ja mam wolne łącze
  • pazur

Co ty kurde dziada zdjęcia wrzuciłeś ??
  • Meżda

u mnie to kwestia komputera, pamieta chyba jeszcze czasy, kiedy swistak jako nastolatek handlowal zegarkami na bazarze rozyckiego
  • ஜFruziaღ

hehe fajne fotki :) szczegolnie te z zakonczenia trzecich klas; ))
  • dziewczyna w świerszczykach

eeee takie średnie nie uchwyciłeś tego co trza było :P ale spoko spoko; )
  • Anonim

Ja tych zdjec nie robilem :)
  • dziewczyna w świerszczykach

heh a kto??:> ale spoko..; )
  • Anonim

niezłe fotki, i widać nauczycieli też zwłaszcza moją polonistkę uśmiechniętą i jak "suszy" ząbki; )
    a ten dziad, to nie jest przystojny, żeby robić mu fotki, więc darujcie to, ok? :P
  • pazur

To Kostrzewa robił te zdjęcia
  • bari ajris

jak to DZIAD NIE JEST PRZYSTOJNY?? jak nie dziad to kto??????? najlepszy model w szkole ech... szkoda ze zajety!! nie słuchajcie!!! róbcie świstakowi jak najwiecej zdjec!!! niech moc wiesia bedzie z wami!!!!!!
  • ola

aten.
    moim aparatem te fotki robione ajak;d
    poza tym wiesio spokojnie może isc w konkury z dziadem o tytul mistera szkoly, tak myśle. bo lubi moje rajstopki:>
  • pazur

a coś mówił o rajstopkach ?? Pewnie znowu o molach
  • ola

hehe;F
    takie mam tresowane, ze skubane rajstopki W KWIATKI mi wygryzają;d
  • ★ ?

Fajne zdjecia; P Ehh trzeba bylo zrobic foto album z trzecioklasitami; P heheh Przynajmneij jakas pamiatka by po nas zostala; P
| |

Wszyscy, którzy uczą się/ uczyli się w tym LO - przybywajcie! Powspominajmy nasze kochane grono...

L Liceum Ogólnokształcace z oddziałami integracyjnymi im. Ruy Barbosy w Warszawie

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (4)