L LO im. Ruy-Barbosy w Warszawie [1579]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • veg Gieruszyński

JA TU NIECHCE NIC SKARZYC!!! skadze znowu....
    przeciez niechcemy tu zadnej burdny,badz tez dymow.... :]
    ale na lekcjach z (niewatpliwie) najwiekszym anglistycznym autorytetem naszej szkoly (kazdy kojarzy?) powinno sie chodzic z rzecznikiem praw ucznia... NIE! .... zatrzymaj... PRAW CZLOWIEKA!! :D
    w pewnej grupie kryptonim K-M-level professional doszlo do..... strasznych rzeczy.... co najgorsze faworyzowania jednej czesci grupy!!!!
    jak mozna biednej klasie fizycznej zadawac ciezkie cwiczenia dodatkowe z anglika
    i to jeszcze z usmieszkiem na ustach... BEZ SUMIENIA... a klasa M nudzi sie na lekcjach... mogli by porobic tez kilka fajnych zadan, nic sie nieodzywaja... pffffffff ( pefethic )
    A MY....
    jak bysmy malo mieli zadan z obwodow, ukladow kondensatorow, ladunkow...
    snia mi sie po nocy te glupie voltomierze i amperomierze...
    chodza za mna i chca zmierzyc moje napiecie...
    A CHOLERA DUZE MAM NAPIECIE :P
    wlasnie przez "anglielski terror"...
    dzielenie grupy na dwoje z ktorej jedna to lepsi drudzy gorsi to jak powrot do akupowanej warszawy!!!

zwariowac mozna
    oczywiscie my tez niejestesmy bez wad
    moze czasem troche za glosni ...
    ale kto by tam na to zwracal uwage:]

Ma wypowiedz kieruje do was terazniejsi uczniowie L.LO ruy barbossa!!
    jak macie angielski z PROF-ktorej-imienia-niewolno-w ymawiac to zachowujcie sie glosno i nierobcie prac domowych!
    pokazemy kto tu rzadzi!!!
    CZAS REWOLUCJI!
    SZKOLA DLA LUDZI !!!
    SZKOLA DLA LUDZI !!!
  • _tfuj_wruk_

eeee [zakłopotanie] a o co chodzi ?????
    ktos mi moze powiedziec ?????
    proba puczu powiadasz hmmm a wiesz jak tamci konczyli co tez tak probowali walczyc ????
    no własnie nie wiesz bo ich juz nie ma...
    z nauczycielem nigdy nie wygrasz chocby go nawet z budy dzieki komus wyrzucili to i tak przegralo sie w ostatecznym rozrachunku...
    wszelkie rewolucje prowadza do gwaltownych zmian owszem zgadzam sie ale nastepuje przy tym postoj a raczej zacofanie nic sie nie rozwija i takie tam...
    a po drugie szkoła jest dla zwierzat. Do niej nigdy nie chodzili nie chodza i nie bede chodzic ludzie...
    człowiek jest wolny nie da soba pomiatac i zamknac sie w murach budy a wiec jazda na pole lapac motylki rewolucjonisci skoro z Was takie lucky ludzkie...
  • ola

ehehehe mały ksiaze to było troche z ironią to po pierwsze po drugie veg you're freak;p <coby nie było ze angelska nie znam>
    ehehehehe rotfl;d wytrzymamy, nie damy sie!!
  • veg Gieruszyński

olka czai o co chodzi;] trzeba byc w temacie,
    za serio podioles temat ksiaze:D
  • _tfuj_wruk_

niech Wam bedzie :D
    stary już ze mnie piernik tak wiec do wszystkiego podchodze seriooo. teraz juz nie wiem kto jest uciskany zaraz sie dowiem ze nauczyciel :P...
  • Anonim

Książę, nie jesteś taki znowu stary :> nie pochlebviaj sobie :> ja równieżwiem o co chodzi i jestem z Wami kochani REWOLUCJONIŚCI :P :D :D :D
  • Jazu

boshe... ale sie porobilo - jeszcze nei tak dawno na wezwanie kanara wyciagalem legitke z pieczatka LLO a teraz robicie prace domowe z angielskiego?? 8) prosze...

skonczylem szkole moze nie jako najlepszy uczen ale 5,33 z matur mam :P a nigdy nie zrobilem zadnej pracy domowej - wystarczylo zeby ludzie ktorzy mieli 8 lat podstawowki wyszli ze szkoly a juz wchodzac slyszy sie "a to ty nie wiesz ze w tej szkole sie nie pali?" jizys; /

pomyslcie ze wasi nauczyciele - ci sami ktorzy uczyli mnie i mnie podobnych przywykli do bycia ogrywanym w brydza przez uczniow i "pozyczania" piwa na wycieczkach; ] - troche inwencji, myslenie nie boli - przynajmniej jeszcze nie w liceum :P
  • Jazu

to mowilem ja - Jarzabek; ]
| |

Wszyscy, którzy uczą się/ uczyli się w tym LO - przybywajcie! Powspominajmy nasze kochane grono...

L Liceum Ogólnokształcace z oddziałami integracyjnymi im. Ruy Barbosy w Warszawie

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (4)