-
Anonim
Jeśli macie już robotę a szefowie szukają partnera lub wiecie gdzie potrzeba barmana podzielcie się to informacją z gronowiczami będzie miło -
Anonim
Klub OPIUM na ul.WIERZBOWEJ 9 bardzo chetnie przyjmie do pracy barmanow/kelnerki od zaraz. Wiadomosc na miejscu. -
BYSTRY
za granice do hoteli szukaja. sprobuj jak juz masz papier z kursu albo/i doswiadczenie:) -
!!!Seba!!!
-
-
... Dario vel Jinx ...
... Nimfa Club tesh szuka barmanóff ... jest dużo zielonego do doskonalenia flair ... -
carrol
a moze wiecie jak sa respektowane papierki z msbis w unii? wogole biora to pod uwage?
to dosc istotna kwestia w moim przypadku..
pozdr. -
nie bournemouth mi tu!!!
hahahhahhahhah
mysle ze nigdzie ich nie biora pod uwage, lecz kurs polecam swietna zabawa i duzo mozna sie nauczyc pozdro dla Patryka -
Anonim
Powiem szczerze potrzebuje szybko roboty bo ukradli mi i rozblili samochód ludzie poratujcie informacjami:)
-
... Dario vel Jinx ...
-
Anonim
Jak ktoś jest naprawdę dobry i ogarnięty to może spróbować w Iguana Lounge & Blue Cactus..niestety przyjęcia nowej kadry były jakieś 2-3 dni temu,ale kto nie próbuje...
A kursy? .... jej.... nie robiłem nigdy zadnego a z robota nie ma problemu..no może poza RedBull Flair Accademy,ale to już inny kursiik -
Anonim
-
I'm back............ =)
W cinnamonie szukaja barmanów i trzeba pracowac jedyne 220-250 godzin w miesiacu! -
Anonim
-
:)areofon
nie prawda...pracowałem tam ostatnie pół roku...ale ostrzegam ze zostaje po cynie trauma:/ -
Anonim
Niepoważni ludzie są w cynamonie byłem na spotkaniu z jakimś menagerem Michałem bodajże powiedział że mu się podobam wszystko w pożo zaprosił do cynamonu powiedział do kogo się zgłosic i że będe miał szansę się pokazac. Przychodze i okazuje się że mam jechac do domu i odezwą się do mnie telefonicznie troche to nie poważne marnowac ludziom czas -
-
-
Anonim
nie wiem czy koleś jest menagerem czy nie spotkał się ze mną w siedzibie MSBIS pogadał kazał zgłośic się do Jarka w Cynamonie ten Michał ma 21 lat i pracuje w cynamonie 2 lata brunet pewnie się znacie a tak naprawdę to nigdzie nie jest rewelacyjnie a już na pewno nie u mnie:) -
>>TaBoR--> ®
a ja znam tego typa...
Michala... to moj ziomek jest..; ]
pozdro, pozdro. -
Anonim
ja właśnie odeszłam z pracy więc potrzebować będą osoby na moje zastępstwo kogoś w Martin55 Cocktail Bar... zbędne doświadczenie zawodowe wystarczy chęć do nauki. mile widziane osoby które ukończyły kurs w Warszawskiej Szkole Barmanów. angielski obowiązkowy.
adres: Nowogrodzka 47a