Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • juler

zapisałam sie na kurs barmański do tej szkoły. czy możecie powiedzieć mi czy to dobry wybór.
  • Anonim

skonczylem ten kurs barmanski i zajecia z Patrykiem są super.Ale nie są idealnym przygotowaniem do pracy barmana.Dyplom tez jest pic na wode:)ale w sumie warto.Robia fajne imprezy karnawałowe.Pewnie znajdziesz sobie jakas prace.Kwetsia szczescia.Powodzenia.
  • MałGorzałka

taaa... ja skończyłam kurs w sierpniu i jeszcze pracy nie znalazłam.....:/
  • ...:::enjoy:::...

no no szkółka na wypasie, a Patryk wygrywa ze swoimi zarcikami. Martwi mnie tylko to że już pół roku temu skończyłem kurs i nie mogę jakoś zabrać sie za egzamin(drinki) ale już przynajmniej zacząłem opanowywać potrzebny materiał
    ps: moze ktoś zna 5-tki jakie bywają na egzaminie; p
  • MałGorzałka

ehhhh piątki...
    z tego co pamiętam to ktoś je spisywał...
    ja już nawet nie pamiętam co dostałam na egzaminie (no a przecież 3 razy zdawałam...:)
    popytaj się ludzi na pewno ktoś nadal zapisuje wszystko:)
    i powodzenia:))))))
  • Jagutka

ja mam jakies spisane ale do nauki do tej pory sie nie moge zabrac, a kurs sie skonczyl w lutym..Obiecuje sobie ze moze wreszcie po swietach
  • Jagutka

swoja droga to dziwne troche zeby ten egzamin tak tygodniami zdawac, rozumiem ze ma byc profesjonalnie i w ogole ale chetnie bym juz roboty poszukala a z certyfikatem to tak ladniej wyglada (:
  • MałGorzałka

ja mam od sierpnia certyfikat a jeszcze pracy nie znalazłam........
  • Jagutka

ale szukasz naprawde i nie ma miejsc czy Ci nie odpowiada to,ktore znajdujesz?Bo ode mnie to niektorzy zaraz po kursie robote znalezli bez wiekszego problemu..
  • MałGorzałka

problem jest w tym głównie, że nie mam doświadczenia
    no i jeszcze godziny zajęć nie takie...
    kurs nikogo nie obchodzi niestety, na żadnym pracodawcy nie robi to wrażenia...
  • Anonim

ja pracowałem jako barman studiując dzienne.przejebane!można pracować tylko wieczorami,ale nie w każdej knajpie się da...
  • SkoǾ

Witam.... co do 5-tek to i ja mial bym prosbe...jesli ktos wie (przynajmniej kilka) jakie wystepuja to chetnie bym poprosil. Skonczylem kurs 1/2 roku temu i egzaminu nie zdalem :P (Patryk mial racje, ze wiekszosc nie konczy) :] Ja bede ta nieliczna czescia i skoncze to na 100% Pozdrawiam
  • BYSTRY

ja mam spisane z 19 piatek tylko mi sie narazie nie chce ich na kompa wbijac. SKonczylem ten kurs- tan ostatnie zajecia 1/2 roku temu.Wiec chyba pora pojsc na egzaminy- to jka bede sie szykowal moge piatki wklepac na kompa- no problem.
  • nie bournemouth mi tu!!!

hej Robo miałam fajną grupę na kursi, fajne dwa tygonie, z pracą tez nie miałam problemów,no a teraz zawsze dzięki temu że się troszkę na tym znam dogdzić alkoholowo hahahah
  • Cayos

bystry:) to mi tez wyslij:) pozdrawiam
  • SkoǾ

Bystry gdybys byl tak uprzejmy i mogl je przeslac na maila :) Jak je zobacze to stawiam DRINKA w moim wykonaniu =] Pozdrawiam P.S. zapomnial bym o mailu skoq69@wp.pl
  • BYSTRY

ok w ten weekend powinienem miec czas na ich wklepanie. To bede wysylal.
  • SkoǾ

Serdeczne dzieki :)
  • juler

mi tez sie przydadza. zaczelam kurs w zeszlym tygodniu,a w ogole nie mam czasu na trening. nie wiem kiedy podejde do testu z praktyki:/ bystry jesli mozesz wyslij na juller@tlen.pl
  • BYSTRY

spox- rozesle wszystkim chetnym (limit 200 osob:) )ale najwczesniej w sob kolo 17 bo sporo roboty zbiera sie na choryzoncie- a co do braku czasu na cwiczenie- skad ja to znam:)
| |

>drinki >piwo >openbar >zmienianie beczki >tabaka >tipy >imprezy >remanent...

Fotki

Miejsca grona (1)