Batorec [635]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Samanta

Czas podsumowań nadszedł :). i przychodzi mi do głowy proste pytanie : jak pobyt w tej szkole wpłynął na twoje życie (pozytywnie, negatywnie? -wiem ze minelo dopiero pol roku :) ) ... moze po prostu czy bylo źle czy dobrze i dlaczego... [prosze nie idealizowac tylko rzetelnie pogrzebac w pamieci; )]
  • Марго

na mnie wpłynąlł o tyle pozytywnie,ze mam kogo kochac. a to bardzo wazne
  • Samanta

brzmi tajemniczo- jak zwykle (w klasie) tak i teraz nie wiem o co chodzi. skoro juz odp to dorzuce swoje3gr i powiem, ze ta szkoła musiała jakos na mnie zle wpłynąć, bo zdalam sobie sprawe ze strasznie sie meczylam. ale paru ludzi -faktycznie- wyjątkowych. i niezapomnianych :)
  • ... Wie

Nie wiem jak ta szkola wplynela na moje zycie...Jedno jest pewne....bylo dziwnie. Strasznie specyficzna atmosfera towarzyszyla nam przez te lata. Ciesze sie,bo poznalam kilka interesujacych osob (zarowno wsrod uczniow jak i nauczycieli;)) a z drugiej strony czuje,ze stracilam przez te 4 lata mnostwo czasu i nerwow. Ale dochodze do wniosku,ze chyba bylo warto. Juz zawsze bedziemy wychowankami "renomowanej szkoly dla snobow i kujonow". Tylko my wiemy jak to naprawde wyglada; ). Zdrowko!!
  • Марго

ja czesto narzekam i marudze, ale wiem, ze w tym wypadku to mialo sens. bo kochac trzeba i ja mam dzieki budzie
  • Samanta

masz racje- nie tylko wsrod uczniów <lol> ... słowem -ludzie ci- tylko miejsce nie to. czasem szkoda tego czasu i nerwow - z tym zgoda.
  • ... Wie

Pozdrawiamy Wujka:P.
  • aleksandracupcake

Jesli mialabym podsumowac, jak ta szkola na mnie wplynela, powiedzialabym, ze i pozytywnie i negatywnie:)

Zaczne od pozytywow: Poznalam cudownych ludzi (tak, tak, to miedzy innymi o Was mowa, czlonkowie tego grona:)), o ktorych zawsze bede cieplo myslec. Codziennie dobrze sie bawilam, dzieki staraniom szanownego ciala pedagogicznego (zwlaszcza takich jego organow, jak pani Szczymczyk:))

Skoncze na negatywach: Nerwica serca, ostre bole brzucha i glowy. Stres, stres i jeszcze ras stres. Zupelnie zbedy. Zafundowany przez moich ulubiencow, czyli JFK oraz ekscelencje. I wszelkiego rodzaju problemy z psychika bede do konca zycia zwalac na pobyt w tej szkole:)
| |

dla wszystkich, którzy kochają te stare, zacne mury na myśliwieckiej

Fotki

Miejsca grona (0)