Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Марго

przepraszam, marcysiu, mam nadzieje,ze nie objedziesz mnie za założenie głupiego wątku, ale mam pytanie, które jest dla mnie bardzo ważne; )
    mianowicie: ile kicia ma lat? czy ktos wie? ja obstawiam miedzy 100, a 150, ale moze ktos ma konkretniejsze informacje?
  • ...:: Aga ::...

słyszałam plotki że 86:> ale nie wiem, ile w tym prawdy:>

yyy... ta plotka krążyła we wrześniu:P czyli już mogło to ulec zmianie;)
  • Bartek

Pomnóż wiek szkoły przez liczbę Pi...
  • Bartek

btw. czy ktoś słyszał taką plotę że ona była w 195x mistrzynią biegów jakiś tam??
  • wie.je

a to Ci dopiero zagadka matematyczna:-)

Klasy matematyczno fizyczne drugiego elo moga poczuc sie wywolane do odpowiedzi

• Марго

uuuf, to my możemy sobie golnąć, nie ka?; )
  • wie.je

oj GO wywolane do odpowiedzy czy tez nie zawsze mozna sobie GOlnac; -)
    ktos to gleboko przemyslal stawiajac obok murow Batorca monoPolak.w ciagu jednej dwudziestominotowki to i nawet ze dwa razy dalo sie "przewietrzyc"
    Pani Hania nauczyla nas doceniac spacerki :-)
  • Pawior

No wiec nie macie racji, kicia to jeszcze niezla kocica... rocznik 1936, wiem bo wycieczke organizowalem i pesel byl potrzebny do ubezpieczenia :]
  • Bartek

daj spokó, nie wierzę że nie ma 70. Jeśli tak jest to najbrzydziej starzejąca sie kobieta jaką znam.
  • Марго

zawislak tez jest '36
  • Bartek

no ale zawiślak to hipiska, na bosaka do Compostelli, Hermann Hesse, itp. Na pewno się ucieszyła że dziś w Wyborczej był wilk stepowy:)

Zawiślak to ja bardzo lubię, w przeciwieństwie do kici. No ale jeśli chodzi o '36 to w takim razie należy stwierdzić, że jeśli chodzi o starzenie się to nie jest to najszczęśliwszy rocznik.

Choć nadal NIE WIERZĘ że kicia nie ma 70, to jest niemożliwe.
  • she's like a sorceress :)

heheh no ja tez w to nie wierze!!!

eee, nie możliwe:P nie może być młodsza od tej szkoły:P
  • Bartek

już prędzej 1836 ja uważam.
  • Марго

ja też; )
| |

dla wszystkich, którzy kochają te stare, zacne mury na myśliwieckiej

Fotki

Miejsca grona (0)