II LO w Wawie (Batory) [2042]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

wlaśnie, które jezyki sa dobrze prowadzone, jacy są nauczyciele i czy jak zaczniemy naukę jakiegokolwiek jezyka od podstaw to po trzeciej liceum bedziemy umieli powiedziec przynajmniej jak mamy na imie
  • Alicja

angielski wiadomo i wloski mam nadzieje :P nie polecam niemieckiego, szczegolnie od podstaw :P
  • zuza

chyba, ze chcesz miec duzo radosci na lekcjach!

pp: na kogo jeszcze bede czekac?
    ucz: na olka
    pp:nie pytam sie!

(olek akurat yl za drzwiami :P)
    to taka jedna sytuacja, ktora zdarzyla sie niedawno i wlasnie mi sie przypomnialam; )
  • Alicja

to chyba ja juz wtedy nie chodzilam na niemiecki :P ale i tak najlepsze jest ciiiiszaaa ciiiiszaaa :P
  • zuza

ciiiiiiisza. <uklada dziwnie usta>
    chcoilas, ale akurat nie przyszlas :P
    mi sie bardziej podobaly minusy, ktore jej sie znudzily w drugiej klasie. ale byly fajne
    pp: zaraz ci postawie minusa
    cala grupa: nie! tylko nie minusa!

ale dobra, koniec. Niech tu wypowiadaj sie Ci, ktorzy naprawde cos wiedza o nauczaniu jezykow; )
  • Alicja

ja wiem bardzo duzo sorry :p na tyle duzo zeby nie wybierac niemieckiego :P (nikogo nie strasze :P)
  • Mary Celeste

a wie ktoś coś o francuskim??
  • zuza

z tego co slyszalam nauczany jest na calkiem przyzwoitym poziomie, ale niestety nie jestem w stanie powiedziec Ci nic wiecej :(
  • Eliszka

angielski u Tobolskiej jest wspaniały !!!!!!!!!!!!!!!!! Jak ktoś ma możliwość zmienić grupę żeby się znaleść u niej to polecam :)

a francuski u Bartosik... myślę że się całkiem sporo nauczyłam przez te 3 lata, ale jak szłam do lo to ten jeżyk uwielbiałam a teraz "raczej lubię", Uważam, że jeśli miałoby się z nią więcej niz 2 godziny tygodniowo to byłoby świetnie, bo przy dwóch to była głównie gramatyka i gramatyka i jeszcze troche gramatyki...
  • Anonim

ja polecam niemiecki z szulczewską. jak powiedział poeta
    PŁYNIE PO CHODNIKU TOTALNY WYKURW JAAAA UC UC UCUC SZULCZII ON DA MAAAAJK BUC BUC BUC BUC
  • Anonim

ja tam nie wiem ale niemiecki z prof. Szamborska jest przyzwoity i wole go bardziej niz angielski z prof. Majak (nie polecam zdecydowanie :/)...
  • Alicja

glupi jestes szymon :P
  • Regina

ang zalezy od grupy.
    im wyzej tym lepiej, i rzeczywiscie mozena sie czegos nauczyc.
    wloski. odradzam. pani bardzo sympatyczna kobieta, ale po roku nie umiem zbyt wiele i jak sadze nie jestem wyjatkiem.
  • Alicja

ja tam i tak nie mam innego wyjscia :P na rosyjski nie pojde bo nie lubie, francuski za trudny a na niemieckim trafie do karolczyk i ktoras z nas bedzie musiala zginac :P
  • Anonim

człowieku niemiecki to porażka, a z szulczewską był straszny... one obie... Karolczyk i Szulczewska, przy całym szacunku, to będą mi się śniły do końca życia...
  • Anonim

ale sa tylko dwie opcje jezyka od podstaw, włoski i rosyjski nie?
  • zuza

nie, od podstaw mozesz sie uczyc tez francuskiego iu niemieckiego.
  • Alicja

tylko ze od podstaw uczy karolczyk wiec rownie dobrze mozesz w ogole nie przychodzic na lekcje :P
  • zuza

w liceum napewno jest inaczej <nie wierzy w swoje slowa>
    moze w tym roku to sie zmieni i od podstaw bedzie ul kto inny?
  • Maciej?

ej a jak nie przyjde na sprawdzian ten jezykowy 4 lipca to mnie nie przyjma czy przydziela po prostu do najgorszej grupy?
| |

II LO im S. Batorego - dla wszystkich zwiazanych w jakikolwiek sposób z tą szkoła

II Liceum Ogólnokształcące z Oddziałami Dwujęzycznymi im. Stefana Batorego

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)