-
Maciej?
fajnie jest, bo nikogo nie znam z tej klasy... piszcie przyszli uczniowie tejże klasy; ) -
Maciej?
jedyne co wiem to że jest marna proporcja 25 chłopa na 7 dziewczyn :P -
Anonim
-
inho
-
-
Anonim
no siema! jak miło że ktos się odzywa bo juz się bałam tego co we wrześniu zobacze..:DD
-
Kowal
-
Aleksandra
to was pociesze; ] u mnie 2e human:D jest 24 dziewczyny i 7 chłopaków:) a z tego co wiem miały dojść jeszcze 2 dziewczyny więc pewnie i tak bedzie w humanie 2006/2007 więc nie ma się o co martwić:)
pozdro -
Ola (Ela Ala)
Melduje się drugie dziewczę z siedmiu spodziewanych! Witam wszystkich. -
Aleksandra
-
Alicja
ola, nie wiedzialam ze michal ignaczak poszedl do mat-fizu. myslalam ze on to bardziej human, ale coz, chyba nie poznalam go zbyt dobrze :P jak tam ci sie zyje z mysla o techno-klasie? :P -
Kowal
-
Alicja
michal rombalski&co. -poznasz, zrozumiesz :P (ja sie nikogo nie czepiam i na prawde nie musisz sie denerwowac marek :P) -
Anonim
Nawet tu się nie odczepisz od nas... A przecież gdyby nie ja i MIchał nudno byłoby w tej szkole... To się biedak załamie, że tak mało panienek będzie... -
Kowal
mysle ze bedziemy dobrze wspolpracowac jako klasa:P mam taka nadzieje:P -
Alicja
-
zuza
cóz za skromnosc. Osobiscie, mysle, ze dalibysmy sobie rade bez Was i techno, ale przynajmniej na imprezie bylo duzo radosci i wszyscy bansujemy przy iksplołżyn.
powodzenia życze :) -
Alicja
-
Maciej?
no widze ze sie troche temacik rozwinął... bardzo dobrze; )
pzdr dla wszystkich -
zuza
-
Maciej?