II LO w Wawie (Batory) [2042]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Laura

>ja tylko dodam, ze bardzo czest spr przedluzaja sie na czas przer... co wiecej wielu ludzi powtarza jeszcze przed lekcja, a nie wspomne juz o ludziach, ktorzy chca zwyczajnie sobie porozmawiac, więc jeżeli komus brakuje na przerwach muzyki to polecam odtwarzacze mp3 i inne;)

Masz recję, ale wszystko można pogodzić np. tworząc strefy bez radia, wtedy ci co chcą posłuchać muzyki i ci co chcą się pouczyć albo pogadać będą zadowoleni, bo każdy będzie miał to czego chce; ) Większym problemem jest moim zdaniem rozbieżność gustów muzycznych...
    A z tego co się orientuję jak na razie w ankiecie wygrywa techno; /
  • Anonim

moznaby stowrzyc takie strefy, jednak to nie nie dziala, poniewaz i tak slychac ta muzyke w calej szkole...ostatnio, tj piatek, pisalem spr z polskiego w sali 52 i poniewaz byl to 2h spr pisalismy go takze na przerwie...wiec pisanie sprawdzianu "umilała" nam muzyka z radiowezla.;/
  • «ಇγﻯթαղἵαטαಇ»

z tego co widzę radiowęzeł nadaje się rzeczywiście tylko do powiadamiania Batoraków. krótkie, ważne informacje, o których każdy powinien wiedzieć. natomiast muzyka nie przejdzie..
  • Laura

>moznaby stowrzyc takie strefy, jednak to nie nie dziala, poniewaz i tak slychac ta muzyke w calej szkole...ostatnio, tj piatek, pisalem spr z polskiego w sali 52 i poniewaz byl to 2h spr pisalismy go takze na przerwie...wiec pisanie sprawdzianu "umilała" nam muzyka z radiowezla.;/

W piątek działał radiowęzeł? Nawet nie zwróciłam uwagi. Słyszłam jedynie ogłoszenie wyników wyborów (i to chyba tylko dlatego że trwała już lekcja i na korzytarzu było cicho). Ale jeżeli muzyka rzeczywiście tak bardzo przeszkadza, to nie mam zamiaru się upierać, żeby była puszczana (zwłaszcza że na korytarzach w czasie przerw jej wogóle nie słychać...)
  • Tricheur

Ja jestem definitywnie za muzyka
    ludzie zaczna jej sluchac a halas ucichnie
    same plusy:-)
  • «ಇγﻯթαղἵαטαಇ»

muzyka puszczana jest w wielu szkołach i nikt się nie skarży - raczej się cieszą. mając radiowęzeł możnaby go jakoś wykorzystać. choć.. no nie wiem. jak ktoś zacznie pożądnie działać w tym kierunku, coś z tego wyjdzie. najwyżej olewka. jakoś sobie radzimy bez niej, choć ludzie sobie nie zdają sprawy, że wystarczy cichutko - jako tło, a już jest ok. [wtedy nie będzie przeszkadzać nikomu w nauce, a reszta będzie szczęśliwa]
  • Michał

znalazlem spoko bluze nebieska z kapturem, jak nikt sie nie zglosi to przywlaszczam sobie
  • Ice Cream Man

niech radiowezel promuja rodzimą twórczosc

http://www.myspace.com/hotrodcrimso...
  • Red Bull 1993

Planujesz imprezę 18stkową? A może chcesz zrobić super prezent znajomym?
    Team Red Bulla chętnie wpadnie do Was z niespodzianką w postaci czystej
    energii, zamkniętej w srebro-niebieskie puszki, dzięki którym będziecie
    mogli bawić się do samego rana :)

Ty wybierasz
    - domówka?
    - plener?
    - klub?
    - a może coś bardziej oryginalnego?

Jak to zrobić:
    napisać :
    - datę imprezy
    - podaj adres gdzie ma odbywać się-impreza
    - przybliżoną ilość gości
    - numer kontaktowy do organizatora 18stki.

Koszty :
    -brak kosztów

Wing Team Red Bull
| |

II LO im S. Batorego - dla wszystkich zwiazanych w jakikolwiek sposób z tą szkoła

II Liceum Ogólnokształcące z Oddziałami Dwujęzycznymi im. Stefana Batorego

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)