II LO w Wawie (Batory) [2042]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ewcia :)

moja kolezanka-polonistka szuka pracy jako osoba udzielajaca korepetycji.
    "POLSKI-do matury i egzaminu gimnazjalnego; bardzo dobre wyniki egzaminow, nauczyciel prowadzi kursy przygotowawcze do egzaminow, tel.692047126"
  • Anonim

Witam :) Nazywam się Marcin Gliński
    Udzielam korepetycji z chemii na poziomie gimnazjum i liceum, przygotowanie do egzaminu gimnazjalnego i matury. Pomogę także przygotować się do sprawdzianów.
    Jestem studentem chemii, w średniej szkole zostałem laureatem ogólnopolskiego konkursu chemicznego im. Antoniego Świniarskiego organizowanego przez Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.
    Dobrze opanowany materiał pozwala mi z łatwością przekazywać treści potrzebne uczniom.

Jestem komunikatywny, otwarty, łatwo nawiązuję kontakt z ludźmi. Zapewniam przekazywanie wiedzy w miłej, życzliwej atmosferze.
    Nawet jeśli nie umiesz nic, to nie szkodzi. Jestem po to żeby pomóc Ci zrozumieć a może i polubić chemie.

Mieszkam na Ochocie. Możliwość dojazdu do domu ucznia. Udzielam lekcji za 35-45zł za godz w zależności od odległości jaka muszę przejechać.

kontakt: har_magedon@interia.pl
    lub kom: 698 721 990

PS. Dla zainteresowanych, mogę prowadzić lekcje nauki gry na gitarze, poziom podstawowy i nauka pływania na każdym poziomie.

Pozdrawiam i czekam na kontakt. Marcin
  • hog

> . Jestem studentem chemii, w średniej szkole zostałem laureatem ogólnopolskiego konkursu chemicznego im. Antoniego Świniarskiego organizowanego przez Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.

ladnie brzmi.nie wiem, czy cos poza tym:p
  • Magda

Kto?
    Studentka dzienna 2 roku ekonomii UW udzieli korepetycji z matematyki (podstawówka, gimnazjum, szkoła średnia) .

Gdzie?
    Warszawa (miejsce do uzgodnienia: Traffic, biblioteka, Twoje mieszkanie etc.)

Za ile?
    20zł/60min

Wyniki matury?? (MATURA 2006)
    90% podstawa, 98% rozszerzona

Kontakt??
    wiadomości na priv
  • Anonim

No to ja też wrzucę swoje ogłoszenie, a co.

Co.
    Koniec z Ciemnogrodem. Warsztaty z analizy matematycznej dla ambitnych rozkminiaczy, od granicy do całki potrójnej. Jeśli interesujesz się matematyką i ciekawi Cię, co oznacza dziwaczne, nieco wydłużone "S" - ta oferta jest skierowana właśnie do Ciebie.
    Zaimponuj rodzinie i pochwal się kolegom, jak niewiarygodnie szybko potrafisz różniczkować! Pokaż swojej drugiej połówce, że to właśnie Ty jesteś mądrzejszy!

Kto.
    Zabawny i ekstraordynarny student II roku informatyki MiM UW.

Gdzie.
    W Warszawie, najlepiej blisko mnie, bo nie lubię dojeżdżać.

Za ile.
    1 minuta = 1 złotówka, nawet, jeśli nie zaliczysz "wejściówki"

Wynik z matury.
    100/98 (2005)
  • hog

>Ray Charles napisał
    >Za ile.
    >1 minuta = 1 złotówka, nawet, jeśli nie zaliczysz
    >"wejściówki"

moglbys zatem wpasc na 30s?
  • sok

a czy jest ktoś kto udziela korków z wfu? tak wiecie, placicie komuś zeby pogral z wami w noge:P
  • pulpo, ty łobuzie

Sto przysłów o chlebie to pikuś,
    ja Cię nauczę dwustu zwrotów jak zapytać o drogę w paryskim metrze, zamówić kawę na Champs-Élysées albo z klasą podbić Montmartre, salony wersalskiej socjety, bretońskie serca i gaskońskie oczy,
    czyli jak porozmawiać o sztuce (nie mając o niej bladego pojęcia), dupach, bagietkach i winie w języku Balzaka, Édith Piaf i Zidane'a.

znaczy zapraszam na korepetycje na terenie warszawy --
    mam przygotowanie pedagogiczne, dużo ciekawych materiałów i jeszcze wiecej cierpliwości; >
  • Anonim

To za ile chcesz te korki z nogi?:p
  • Ania

Studiuję fizykę. Dla tych, co nie są zorientowani... jest to wystarczająca rekomendacja :D

Udzielam korków z matmy i fizyki, ale kto w Batorym ich potrzebuje...; P Chętnych proszę o kontakt na gronie...

Pozdrawiam
  • Anonim

>Ania napisała:
    >Studiuję fizykę. Dla tych, co nie są zorientowani... jest
    >to wystarczająca rekomendacja :D

Czyżby? A na którym roku?
  • Velma Kelly

>Ray Charles napisał
    (...)
    >Za ile.
    >1 minuta = 1 złotówka (...)

wyceniasz się jak solarium po prostu xD
  • człowiek smos

witam,
    udzielam tanich korepetycji z matmy, tzn 25 zl za godz lub 40 za 2. jestem studentem matmy na UW. osoby ktorym pomagalem w zeszlym roku napisaly bardzo dobrze mature rozszerzona, w granicach 87%.
    pozdrawiam
  • Piotrek

Witam wszystkich! chetnie pomoge w nauce, odrabianiu lekcji, lub pisaniu prac, moge rowniez przetlumaczyc krotkie teksty. jestem studentem lingwistyki stosowanej UW, posiadam wieloletnia praktyke korepetytorska oraz tlumaczeniowa. cena zajec 30zl/1h, 50zl/2h. telefon: 504-615-292
  • sok

hah:D ale o jakich językach mowisz?:D bo chyba nie o wszystkich...
  • f d

>desperate affliction napisał
    >...jestem studentem matmy na UW...

No nieładnie Tomeczku... Kłamczuszek z Ciebie.
  • Anonim

a ja polecam tych z http://www.skumaj.org, jeden to moj kolega, ktory mnie uczyl przed matura, oni pomoga z kazda matma i nie tylko, ponadto z portfoliami do ib itp;p no i tanio jest przede wszystkim; D
  • Gosia

konwersacje z anelgielskiego

//

kurs wloskiego od podstaw lub na dowolnym poziomie (studiuje italianistyke na 4 roku).ciekawe materialy.mam przygotowanie metodyczne i pedagogiczne do nauczania.

30zł na godzine, materialy wliczone w cene.
  • korepetycje

Udzielam korepetycji z WOSu i historii - 25 zł za godzine

Laureat olimpiady OWPSW i finalista olimpiady UE. Przy większej ilości godzin możliwość obniżenia ceny. Pisanie prac - cena w zależności od objętości i tematyki.Przygotowanie do olimpiad.

GG 8458308 lub telefon 606673029

• Marta

Studentka 3 roku italianistyki UW zaprasza na korepetycje z języka wloskiego na terenie Warszawy.
    Materialy w cenie zajec// Cena do ustalenia (ok30zl)
| |

II LO im S. Batorego - dla wszystkich zwiazanych w jakikolwiek sposób z tą szkoła

II Liceum Ogólnokształcące z Oddziałami Dwujęzycznymi im. Stefana Batorego

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)