-
Ewcia :)
moja kolezanka-polonistka szuka pracy jako osoba udzielajaca korepetycji.
"POLSKI-do matury i egzaminu gimnazjalnego; bardzo dobre wyniki egzaminow, nauczyciel prowadzi kursy przygotowawcze do egzaminow, tel.692047126" -
Anonim
Witam :) Nazywam się Marcin Gliński
Udzielam korepetycji z chemii na poziomie gimnazjum i liceum, przygotowanie do egzaminu gimnazjalnego i matury. Pomogę także przygotować się do sprawdzianów.
Jestem studentem chemii, w średniej szkole zostałem laureatem ogólnopolskiego konkursu chemicznego im. Antoniego Świniarskiego organizowanego przez Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.
Dobrze opanowany materiał pozwala mi z łatwością przekazywać treści potrzebne uczniom.
Jestem komunikatywny, otwarty, łatwo nawiązuję kontakt z ludźmi. Zapewniam przekazywanie wiedzy w miłej, życzliwej atmosferze.
Nawet jeśli nie umiesz nic, to nie szkodzi. Jestem po to żeby pomóc Ci zrozumieć a może i polubić chemie.
Mieszkam na Ochocie. Możliwość dojazdu do domu ucznia. Udzielam lekcji za 35-45zł za godz w zależności od odległości jaka muszę przejechać.
kontakt: har_magedon@interia.pl
lub kom: 698 721 990
PS. Dla zainteresowanych, mogę prowadzić lekcje nauki gry na gitarze, poziom podstawowy i nauka pływania na każdym poziomie.
Pozdrawiam i czekam na kontakt. Marcin -
hog
> . Jestem studentem chemii, w średniej szkole zostałem laureatem ogólnopolskiego konkursu chemicznego im. Antoniego Świniarskiego organizowanego przez Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.
ladnie brzmi.nie wiem, czy cos poza tym:p -
Kto?
Studentka dzienna 2 roku ekonomii UW udzieli korepetycji z matematyki (podstawówka, gimnazjum, szkoła średnia) .
Gdzie?
Warszawa (miejsce do uzgodnienia: Traffic, biblioteka, Twoje mieszkanie etc.)
Za ile?
20zł/60min
Wyniki matury?? (MATURA 2006)
90% podstawa, 98% rozszerzona
Kontakt??
wiadomości na priv -
-
Anonim
No to ja też wrzucę swoje ogłoszenie, a co.
Co.
Koniec z Ciemnogrodem. Warsztaty z analizy matematycznej dla ambitnych rozkminiaczy, od granicy do całki potrójnej. Jeśli interesujesz się matematyką i ciekawi Cię, co oznacza dziwaczne, nieco wydłużone "S" - ta oferta jest skierowana właśnie do Ciebie.
Zaimponuj rodzinie i pochwal się kolegom, jak niewiarygodnie szybko potrafisz różniczkować! Pokaż swojej drugiej połówce, że to właśnie Ty jesteś mądrzejszy!
Kto.
Zabawny i ekstraordynarny student II roku informatyki MiM UW.
Gdzie.
W Warszawie, najlepiej blisko mnie, bo nie lubię dojeżdżać.
Za ile.
1 minuta = 1 złotówka, nawet, jeśli nie zaliczysz "wejściówki"
Wynik z matury.
100/98 (2005) -
hog
>Ray Charles napisał
>Za ile.
>1 minuta = 1 złotówka, nawet, jeśli nie zaliczysz
>"wejściówki"
moglbys zatem wpasc na 30s? -
sok
a czy jest ktoś kto udziela korków z wfu? tak wiecie, placicie komuś zeby pogral z wami w noge:P -
pulpo, ty łobuzie
Sto przysłów o chlebie to pikuś,
ja Cię nauczę dwustu zwrotów jak zapytać o drogę w paryskim metrze, zamówić kawę na Champs-Élysées albo z klasą podbić Montmartre, salony wersalskiej socjety, bretońskie serca i gaskońskie oczy,
czyli jak porozmawiać o sztuce (nie mając o niej bladego pojęcia), dupach, bagietkach i winie w języku Balzaka, Édith Piaf i Zidane'a.
znaczy zapraszam na korepetycje na terenie warszawy --
mam przygotowanie pedagogiczne, dużo ciekawych materiałów i jeszcze wiecej cierpliwości; > -
Anonim
-
Ania
Studiuję fizykę. Dla tych, co nie są zorientowani... jest to wystarczająca rekomendacja :D
Udzielam korków z matmy i fizyki, ale kto w Batorym ich potrzebuje...; P Chętnych proszę o kontakt na gronie...
Pozdrawiam -
Anonim
>Ania napisała:
>Studiuję fizykę. Dla tych, co nie są zorientowani... jest
>to wystarczająca rekomendacja :D
Czyżby? A na którym roku? -
Velma Kelly
>Ray Charles napisał
(...)
>Za ile.
>1 minuta = 1 złotówka (...)
wyceniasz się jak solarium po prostu xD
-
człowiek smos
witam,
udzielam tanich korepetycji z matmy, tzn 25 zl za godz lub 40 za 2. jestem studentem matmy na UW. osoby ktorym pomagalem w zeszlym roku napisaly bardzo dobrze mature rozszerzona, w granicach 87%.
pozdrawiam -
Piotrek
Witam wszystkich! chetnie pomoge w nauce, odrabianiu lekcji, lub pisaniu prac, moge rowniez przetlumaczyc krotkie teksty. jestem studentem lingwistyki stosowanej UW, posiadam wieloletnia praktyke korepetytorska oraz tlumaczeniowa. cena zajec 30zl/1h, 50zl/2h. telefon: 504-615-292 -
sok
-
f d
>desperate affliction napisał
>...jestem studentem matmy na UW...
No nieładnie Tomeczku... Kłamczuszek z Ciebie. -
Anonim
a ja polecam tych z http://www.skumaj.org, jeden to moj kolega, ktory mnie uczyl przed matura, oni pomoga z kazda matma i nie tylko, ponadto z portfoliami do ib itp;p no i tanio jest przede wszystkim; D -
Gosia
konwersacje z anelgielskiego
//
kurs wloskiego od podstaw lub na dowolnym poziomie (studiuje italianistyke na 4 roku).ciekawe materialy.mam przygotowanie metodyczne i pedagogiczne do nauczania.
30zł na godzine, materialy wliczone w cene. -
korepetycje
Udzielam korepetycji z WOSu i historii - 25 zł za godzine
Laureat olimpiady OWPSW i finalista olimpiady UE. Przy większej ilości godzin możliwość obniżenia ceny. Pisanie prac - cena w zależności od objętości i tematyki.Przygotowanie do olimpiad.
GG 8458308 lub telefon 606673029
-
Marta
Studentka 3 roku italianistyki UW zaprasza na korepetycje z języka wloskiego na terenie Warszawy.
Materialy w cenie zajec// Cena do ustalenia (ok30zl)