-
Krzysiek
KOREPETYCJE Z MATEMATYKI
Jestem absolwentem Dobisza, pomagam z matmą - matura podstawowa, opanowywanie bieżącego materiału itp. Moje korki są skuteczne - pierwsze spotkanie jest darmowe.
cena 30 zł/h, dojeżdżam na miejsce
polecam się; ]
501077413 -
Karolcia
Korepetycje z języka angielskiego na wszystkich poziomach zaawansowania poczynając od A1 co C2.
Jestem studentką Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie, gdzie ukończyłam Business&General English na poziomie C 2, posiadam certyfikaty językowe- FCE, CAE, LCCI3, LCCI4,TOEFL byłam rok w Londynie, gdzie uczęszczałam do szkoły angielskiej i posługiwałam się wyłącznie językiem angielskim. Maturę rozszerzoną z języka angielskiego zdałam na 98%.
Wielokrotnie tłumaczyłam różne prezentacje, strony internetowe (m.in stronę internetową Stowarzyszenia Exeve- http://www.exeve.pl ) jak również prezentowałam firmę Petrosoft.pl- Technologie Informatyczne na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie, gdzie poprowadziłam prelekcję w języku angielskim przed grupą studentów i Profesorów z Niemiec. Korepetycji z języka angielskiego udzielam od 4 lat, byłam również lektorem w szkole językowej Promar w Rzeszowie przez pół roku.
Zapewniam:
-przygotowanie do egzaminu gimnazjalnego, matury (rozszerzonej, podstawowej, ustnej, matury międzynarodowej), certyfikatów językowych (FCE, CAE, CPE, BEC, LCCI, TOEFL, TOEIC, IELTS), konkursów, olimpiad ,egzaminów na UW-B2,C1/PW-B2/SGH- wstępny na magisterskie
-nauka gramatyki, słownictwa, listening, writing, speaking
-wszystkie niezbędne materiały dostarczam sama
- korepetycje mogą być zarówno dla dzieci, młodzieży jak i osób dorosłych (przygotowujących się do wyjazdu za granicę lub potrzebujących języka angielskiego w życiu codziennym)
-prowadzę również konwersacje business&general English
-business English & general English& legal English &medical English
-pomoc w pracach domowych, tłumaczenia specjalistyczne
-zapewniam stały kontakt mailowy, część zadań będziecie wykonywać mailowo- m.in. wypracowania, które od razu koryguje i odsyłam z powrotem na maila
-Jest również możliwość przyjścia z kolegą/koleżanką na lekcje, wtedy cena jest niższa.
Lekcji udzielam u siebie w mieszkaniu przy samym metro Pole Mokotowskie.
Prowadzę lekcje - 60 min oraz 90 min (wedle życzenia 2 h lub jeśli jest taka konieczność możliwa jest większa liczba godzin np. gruntowna powtórka przed egzaminem)
Kontakt:
tel: 606 301 406
mail: k.zabek@worldgamers.eu
gadu: 7238181
-
korepetycje matematyka Warszawa
U W A G A !!
Przygotuję szybko i skutecznie do poprawki z matematyki w czasie wakacji.
Nadrabianie zaległości poparte ponad 10-cio letnim doświadczeniem.
Zajęcia w miłej i przyjaznej atmosferze (dojazd do ucznia na terenie Warszawy).
! Gwarantowana skuteczność !
=====R e f e r e n c j e !!!=====
Kontakt: matematyka@aol.pl, kom. 792 092 668 -
Francoss
Zapraszam na korepetycje/kursy/konwersacje z języka hiszpańskiego.
Jestem studentem IV roku Szkoły Głównej Handlowej. Mieszkałem 9 lat w Madrycie uczęszczając do hiszpańskiej szkoły. Posiadam egzamin resortowy Ministerstwa Spraw Zagranicznych z języka hiszpańskiego zdany na ocenę bardzo dobrą. Pomogę w rozwiązaniu problemów gramatycznych i językowych. Zainteresowanym wyjazdem do Hiszpanii udzielę praktycznych wskazówek.
W przypadku kursów, program jest elastyczny - dostosowujący się do bieżących potrzeb ucznia.
Kontakt i cennik znajdują się na załączonej ulotce.
Pozdrawiam
Franciszek Biały -
-
Marcin Wiel
Doktorant UW, nauczyciel języka polskiego przygotuje do matury - poziom podstawowy i rozszerzony - równiez gimnazjum.
gg 60 28 724 lub mail: mar.korepetycje@wp.pl -
Karolcia
Korepetycje z języka angielskiego na wszystkich poziomach zaawansowania poczynając od A1 co C2.
Jestem studentką Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie, gdzie ukończyłam Business&General English na poziomie C 2, posiadam certyfikaty językowe- FCE, CAE, LCCI3, LCCI4,TOEFL byłam rok w Londynie, gdzie uczęszczałam do szkoły angielskiej English London School in Covent Garden i posługiwałam się wyłącznie językiem angielskim. Maturę rozszerzoną z języka angielskiego zdałam na 98%.
Wielokrotnie tłumaczyłam różne prezentacje, strony internetowe jak również prezentowałam firmę Petrosoft.pl- Technologie Informatyczne(http://www.petro soft.pl) na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie, gdzie poprowadziłam prelekcję w języku angielskim przed grupą studentów i Profesorów z Niemiec. Korepetycji z języka angielskiego udzielam od 4 lat, byłam również lektorem w szkole językowej Promar w Rzeszowie przez pół roku.
Zapewniam:
-przygotowanie do egzaminu gimnazjalnego, matury (rozszerzonej, podstawowej, ustnej, matury międzynarodowej), certyfikatów językowych (FCE, CAE, CPE, BEC, LCCI, TOEFL, TOEIC, IELTS), konkursów, olimpiad ,egzaminów na UW-B2,C1/PW-B2/SGH- wstępny na magisterskie
-business English & general English& legal English &medical English
-zapewniam stały kontakt mailowy, część zadań będziecie wykonywać mailowo- m.in. wypracowania, które od razu koryguje i odsyłam z powrotem na maila
-jest również możliwość przyjścia z kolegą/koleżanką na lekcje, wtedy cena jest niższa.
Lekcji udzielam u siebie w mieszkaniu przy samym metro Pole Mokotowskie.
Prowadzę lekcje - 60 min oraz 90 min (wedle życzenia 2 h lub jeśli jest taka konieczność, możliwa jest większa liczba godzin np. gruntowna powtórka przed egzaminem)
Kontakt:
mail: k.zabek@exeve.pl
gadu: 7238181
-
Andrzej
MATEMATYKA// STUDENT MATEMATYKI/ / WARSZAWA, PIASTÓW, PRUSZKÓW
Jestem studentem III roku Matematyki na Uniwersytecie Warszawskim i od dwóch lat udzielam korepetycji z matematyki. Maturę z matematyki zdałem w 2009 roku na 92% na poziomie rozszerzonym. Udzielę korepetycji z:
MATEMATYKI:
- liceum
- przygotowanie do matury z matematyki na poziomie podstawowym i rozszerzonym
- studia: analiza matematyczna, algebra, rachunek prawdopodobieństwa
W zeszłym roku przygotowałem dwie dziewczyny do matury z matematyki. Jedna z nich zdała maturę rozszerzoną na 82% i ponad 90% z podstawy, a druga zdała podstawową na 74% ( rozszerzenia nie zdawała). Poza tym pomogłem także jednemu chłopakowi zdać matematykę, który miał z niej "zagrożenie" w technikum. Od roku przygotowuję też jedną osobę do tegorocznej matury.
Na korepetycjach najpierw przypominam ( lub wprowadzam od nowa jeśli trzeba) teorię, czyli najważniejsze zagadnienia z danego działu wraz z przykładami. Potem przechodzimy do rozwiązywania zadań, bo właśnie na tym polega matura z matematyki i sprawdziany w większości szkół.
Tłumaczę w prosty i zrozumiały sposób w przyjaznej atmosferze. Podczas korepetycji obowiązuje u mnie zasada: " jeśli czegoś nie rozumiesz, to od razu mów ". Pozwala to moim uczniom wynieść jak najwięcej z korepetycji i bardzo dobrze opanować omawiany materiał.
Egzamin maturalny z matematyki jest dosyć prosty, bo większość zadań jest schematyczna. Dlatego jeśli nauczysz się schematów rozwiązywania zadań i zrobisz ich odpowiednią ilość, to zdasz z bardzo dobrym wynikiem!
Korepetycji udzielam na terenie Warszawy, Piastowa i Pruszkowa.
Cena: do uzgodnienia
Pozdrawiam i życzę sukcesów w nauce
Andrzej
Kontakt:
tel.: 535 863 665
e-mail: korki.matma.waw@gmail.com
gg: 38072777
-
Dalmacja Kruk
Studentka, pasjonatka matematyki udzieli korepetycji z danego przedmiotu na każdym poziomie ( podstawówka, gimnazjum i liceum), a także pomoże w przygotowaniach do testów czy matury!
Dobrze obeznana z obecnym programem nauczania oraz podręcznikami wie,
na co kładzie się nacisk i jaka wiedza potrzebna jest do dobrego zdania egzaminów. Elastyczność oraz solidność gwarantowana!
Miejsce zajęć a także cena do uzgodnienia.
kontakt na priv. -
Anonim
Korki z chemii.
Studentka V roku Biotechnologii, absolwentka biol-chem-fizu w Batorym, uczennica p. Zapendowskiej udzieli korepetycji z chemii (liceum i gimnazjum).
Zapraszam wszystkie biedne duszyczki, które czują się zagubione w natłoku chemicznych informacji; )
Kontakt na priva, mail: happy_berry@wp.pl lub gg: 1941366
Cena 30zł/h.
Spotkania możliwe u mnie (Ursynów), w domu ucznia lub na mieście.
Pozdrawiam :) -
m.
Student II roku kierunku lekarskiego, absolwent klasy biologiczno-chemicznej udzieli korepetycji z chemii gimnazjalistom i licealistom, oferuję pomoc w przygotowaniu do prac klasowych, sprawdzianów, matury na obu poziomach czy odrabianiu prac domowych. Sam zdawłem chemię na poziomie rozszerzonym ze 100-procentowym wynikiem, na co mam oczywiście odpowiedni dokument; ) Jeśli masz jakikolwiek problem- pisz na gronie lub na gadu-gadu: 1222069.
Cena lekcji: 30zł/h. Możesz zaprosić kolegę lub koleżankę- wtedy przewidziany jest rabar; )
Miejsce spotkania- do uzgodnienia.
Serdecznie zapraszam! -
Piotr
HISZPAŃSKI SZYTY NA MIARĘ!
Szukasz profesjonalnych lekcji języka hiszpańskiego? Chcesz nauczyć się języka Gaudiego i Picassa w miłej i przyjaznej atmosferze?
Zapraszam na prywatne lekcje i korepetycje z zakresu języka hiszpańskiego.
Ustalimy program, dostosujemy poziom oraz intensywność lekcji do Twoich umiejętności i preferencji. To ty wybierasz miejsce i godzinę spotkania oraz czas trwania lekcji.
Kilka słów o mnie:
Student SGH, absolwent klasy dwujęzycznej z wykładowym hiszpańskim, posiadający maturę hiszpańską (Titulo de Bachiller). W cenie zawarte są materiały oraz dojazd do ucznia na terenie Warszawy.
CENA: Cena: 35 zł/60 min lub 50 zł/90 min
KONTAKT: tel. 793 723 883 e-mail: m6g@interia.pl
Zapraszam!
Michał
-
***** Korepetycje z WOSu, Historii, Języka Polskiego oraz z Prawa ***** :)
Student V roku Prawa Uniwersytetu Warszawskiego (tryb dzienny, stacjonarny, średnia ocen za ostatni rok studiów to: 5,00.) udzieli korepetycji z WOS-u, Historii, Języka Polskiego oraz z Przedmiotów Prawniczych.
Gdy wybierasz się na studia na takie kierunki jak: Prawo, Psychologia, Politologia, Polonistyka, Polityka społeczna, Pedagogika, Dziennikarstwo, Historia, Historia Sztuki, Europeistyka, Etnologia, Socjologia, Stosunki Międzynarodowe, Filozofia, Filologia, Kulturoznawstwo, Orientalistyka, Bezpieczeństwo wewnętrzne, Nauki o rodzinie, Archeologia; (lub dziedziny pokrewne) ...
Jeśli szukasz dobrego korepetytora - który będzie w stanie odpowiednio przygotować Cię do egzaminu maturalnego z Historii, WOS-u czy Języka Polskiego (zarówno na poziomie podstawowym jak i rozszerzonym) lub do egzaminów na studiach ...
Napisz do mnie – na adres e-mail:
88luker@gmail.com
lub
lukaszrosiak@student.uw.edu.pl
albo na numer gadu - gadu – 2291840
Numer telefonu komórkowego: 667-232-642 (najlepiej proszę pisać sms-y)
Nauka z wykorzystaniem profesjonalnego materiału dydaktycznego, wyczerpującego całkowity zakres programu niezbędnego do bardzo dobrego przygotowania do Matury z Historii, Wiedzy o Społeczeństwie, Języka Polskiego czy egzaminów na studiach.
Wyszukiwanie przydatnych informacji, tłumaczenie zawiłych zagadnień, analiza tekstów źródłowych, rozwiązywanie testów i kazusów, wskazówki odnośnie tworzenia własnych prac itd. itp.
http://www.lukaszrosiak.pl.tl/
http://pl.shvoong.com/writers/maste...
http://studentprawa.edu.pl/index.ph...
-
Biologia Korepetycje
Do matury zostały 3 miesiące. To najlepszy czas, żeby pomyśleć o korepetycjach. Z doświadczenia wiem , że osoby zgłaszające się w marcu mają już zbyt mało czasu i mocno się stresują, czy dostaną się na wymarzone studia...
Oferuję profesjonalne przygotowanie do matury z biologii na poziomie rozszerzonym (jak dotąd kandydaci na WUM, UW, SGGW). Sama studiuję kierunek lekarski na I Wydziale Lekarskim, IV rok.
Posiadam wieloletnie doświadczenie. Udzielam korepetycji od czasów licealnych. Unikalna baza testów, pogrupowanych tematycznie. Uczniowie cenią mnie za wiedzę, rzetelność i zaangażowanie.
Cena 30 zł/60 minut lub pakiet 40 zł/60 minut + 20- minutowy test.
ZAWSZE daję dużo pracy domowej, gotowych testów tematycznych z zadaniami maturalnymi oraz autorskimi, które potem sprawdzam bez dodatkowych opłat.
ZAWSZE krótki test sprawdzający na początku zajęć oraz omówienie popełnionych błędów.
ZAWSZE kładę nacisk na strategie udzielania odpowiedzi na maturze.
Lokalizacja 10 minut od PkiN. Zajęcia u nauczyciela. Jeśli mieszkasz blisko centrum możliwy dojazd do ucznia za odpowiednio wyższą stawką.
Kontakt maturabiol@gmail.com lub wiadomość na gronie.
Zapraszam. -
Karolcia
Korepetycje z języka angielskiego na wszystkich poziomach zaawansowania poczynając od A1 Do C2.
Jestem studentką Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie, gdzie ukończyłam Business&General English na poziomie
C2, posiadam certyfikaty językowe- FCE, CAE, LCCI3, LCCI4,TOEFL byłam rok w Londynie, gdzie uczęszczałam do szkoły angielskiej English London School in Covent Garden i posługiwałam się wyłącznie językiem angielskim. Maturę rozszerzoną z języka angielskiego zdałam na 98%.
Wielokrotnie tłumaczyłam różne prezentacje, strony internetowe jak również reprezentowałam firmę Petrosoft.pl- Technologie Informatyczne (http://www.petrosoft.pl) na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie, gdzie poprowadziłam prelekcję w języku angielskim przed grupą studentów i Profesorów z Niemiec. Tłumaczyłam również różne dokumentacje techniczne w IBM Polska sp.z.o.o oraz w centrali Nordea Bank Polska S.A. Korepetycji z języka angielskiego udzielam od 4 lat, byłam również lektorem w szkole językowej Promar w Rzeszowie przez pół roku.
Zapewniam:
-jest również możliwość przyjścia z kolegą/koleżanką na lekcje, wtedy cena jest niższa.
Lekcji udzielam u siebie w mieszkaniu przy samym metro Racławicka.
Prowadzę lekcje - 60 min oraz 90 min (wedle życzenia 2 h lub jeśli jest taka konieczność, możliwa jest większa liczba godzin np. gruntowna powtórka przed egzaminem)
Kontakt:
mail: kkarolina.zabek@gmail.com
-
Czopinder
Jestem absolwentem wydziału Mechatroniki Politechniki Warszawskiej.
Mam doświadczenie w pracy z dziećmi zdobywane od 7 lat jako wychowawca kolonijny, trener karate oraz korepetytor.
Oferuje wszelką pomoc (przygotowanie do matury, klasówek, pomoc przy zrobieniu zadań, współpraca stała jak i jednorazowa, od podstawówki do liceum) z matematyki i fizyki.
Spotkania odbywają się w przyjaznej atmosferze u mnie w domu na Woli (blisko centrum) bądź w domu ucznia.
Cena to ok. 50zł w zależności od miejsca zajęć.
Zapraszam dzieci i młodzież w każdym wieku.
Zainteresowanych proszę o kontakt:
-gg: 9013060
-tel.: 512492106