Beachboys.pl [199]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ice

szukamy miejsca do zrobienia imprezy...wiec kto duza chate ? :D
  • Grzybek!

ale w Augustowie czy we wsi Warszawa? :)
  • Ice

wszystko jedno moze byc i w stożnym! (ps. najlepiej w augustowie)
  • Anonim

Pod mostem? :p
  • Ice

spoko....tylko prad zauatw:D
  • Anonim

mozna przedluzaczem odemnie albo od slonia pociagnac :D:D:D
  • kamil

nie wiesz gdzie jest extra miejscowa na impre w plenerze ..... !?!? Pavla sie spytaj, juz byla o tym gatka ale nie wiem na czym stanelo.... ja przyjezdzam za tydzien chetnie bym gdzies kolanem zamachal hehe.......
  • Luke Hiero

to chyba na statek walisz razem z nami co kamil?:D
  • kamil

wlasnie wielka KUPA bo nie moge na statek :(( 2 lipca zaczynam oboz z uczelni cholera.... ale do tego czasu musze gdzies sie wybrac..... :)
  • Pavlo (beachboys.pl)

Kamil ja gadalem z Rafalem ale mielismy sie jeszce zgadac co do daty i cos sprawa stoi w miejscu-pogadam z nim w weekend i jak cos to ppobalujemy :)
  • chupax

ja 25 mam ostatni egzamin, od tej pory czekam na propocyzje, wszystkie pozytywnie rozpatrze :) obiecuje;)

... a moze jakis biwaczek, ice wie o co chodzi, bo jusz o tym gadaliśmy, więc....

:D
  • Ice

no jasne ze wiem...jak tam dziaueczka? :P
  • chupax

Stoi :P
    i czeka
    ...

:D
  • Luke Hiero

ja tez na biwaczek sie pisze:)
  • chupax

spoko, jeszcze sie dogadamy co i jak... :)
    pozdro
  • Grzybek!

oj chupacabra chyba masz dużą działkę skoro na gronie beachboys składasz takie propozycje... :)
    POZDROWIENIA
  • chupax

nie składam dla wszystkich na tym gronie, tylko dla wtajemniczonych. HEHEHE :P:P:P
  • chupax

a zresztą, to nie propozycja, ... :D pzdR
  • kamil

no ja nie daruje tej imprezy na "Mazurskiej" za 2tyg znowu jade, a musze na niej byc, rafcika trzeba przycisnąć.....; )) (Pavlo, z dwoch stron go weźmiemy.... hehe; ) heheh pozdr.
  • Anonim

teges ja to juz pisalem gdzies kiedys s:d jak dla mnie na wypasie jest gola zoska :D tylko ze to trzeba w jakiejs konspiracji robic zeby sie nie odpowiednie osoby nie zjechaly zaraz; /
| |

Augustowski kolektyw Beachboys.pl, czyli Ice, Pavlo, Luke Hiero, Dominik zwany Słoniem oraz Pablolo...

Fotki

Miejsca grona (1)