-
Я
byłbym wdzięczny za jakiekolwiek namiary, adresy sklepów internetowych, albo normalnych sklepow gdzie mozna nabyc reprodukcje-plakaty tak do 20-30 zl za sztuke o rozmiarze mniej wiecej 61x92cm, male nie za bardzo mnie interesuja... szukalem po necie znalazlem kilka sklepow interentowych ale maja bardzo malo takich plakatow... dla nie zorientowanych :) plakaty ktore sprzedaja w empikach albo na http://sklep.e-pasaz.pl/ zamowilem tam juz kilka plakatow gigera po 17 zl, tylko ze tam nie wszystko mozna dostac; \ sa tylko 2 czy 3 plakaty z pozycji ktore mnie interesuja; \ chodzi mi m.in. o tworczosc dali, giger, beksinski, escher, royo, siudmak itp. jesli ktos wie gdzie nabyc po przystepnej cenie plakaty-reprodukcje, sklep internetowy, sklep normalny, galeria itp to bede bardzo wdzieczny -
saygon
ja tez chetnie sie do tego dolacze, widzialem tylko allegro ale tez nie za wielkie:( jak ktos ma niech poda co do ceny to sie zobaczy..thx -
Gizmosława Von Dziaberłok
ech :/ cały ból w tym, że nie ma, a jak są to małe, albo jakość nijaka... -
nowa lepsza oliwia
-
-
Я
oliwia, napisalem 20- 30 zl i za REPRODUKCJe a nie obrazy... nie mam US $550.00 zeby kupic sobie obraz... jakbym mial tyle kasy to bym nie zadawal pytania o reprodukcje tylko poszedl do pierwszej lepszej galerii i zamowil bym sobie obraz... szukam sklepu ktory sprzedaje plakaty reprodukcji sztuki -
nowa lepsza oliwia
-
Я
dobrze reprodukcje plakaty... ale za 450 dolarow, mi chodzi o cos co kosztuje 20-30 zl... -
nowa lepsza oliwia
z Beksinskim moze byc ciezko złapac coś innego, bo o ile mi wiadomo Belvedere Gallery ma wyłaczność na jego prace -
Я
no wlasnie to mnie boli ze tych najfajnieszych malarzy dostac reprodukcje za normalna cene to graniczy z cudem...; \ a jak juz sa jakis to jest kilka i finito... no ale gdzies musi istniec jakis sklep ktory to sprzedaje, skads sie musza brac te plakaty w empiku, albo na polposter.pl tylko zastanawia mnie dlaczego tylko kilka obrazow jest na plakat przeniesione... -
nowa lepsza oliwia
artyści rzadko sami sprzedają swoje prace, zwłaszcza TACY artyści jak Beksiński. Jest na tyle ceniony że może spokojnie pracować w swoim mieszkaniu, przepełnionym nowoczesnym sprzętem, nie martwiąc się gdzie i kto sprzeda jego prace.
A mecenasi sztuki dbaja o to, by wzbudzić apetyt nie dając wszystkiego na tacy .
Pozdrawiam
-
Я
no nic... jedynym wyjsciem to zostaje mi drukowanie tego na drukarce :) troche kasy pojdzie na tusz.. ale co tam; ] -
nowa lepsza oliwia
no tak tyle że pozostaje kwestioa wielkości
jesli masz coś na kompie to polecam bardziej drukarnię niż domowe drukarki, lepiej wyjdzie, cena może trochę wyższa ale chyba warto -
saygon
polecam dorwanie zdjecia w duze wielkosci i przejscie sie do frmy zajmujacej sie reklama/wydrukiem, taki obraz na domowej drukarce wyjdzie potwornie a tam za wlasnie taka kwote zrobia ci bardzo ladny wydruk.
-
Я
a co do takich firm co drukuja to ktos moze zna takowa? korzystal albo slyszal? :) oczywiscie sobie poszukam, ale tak sie pytam moze jakas jest szczegolnie godna polecenia :) -
saygon
ja znam taka co mi do do chyba 40 na 60 mogla wydrukowac bopotem musieliby specjalny papier sprowadzac a juz niechcialo im sie ale.. w radomiu...jak cie interesuje to nazywa sie grafix i jest na ul kilinskiego. -
Я
dzieki saygon :) jak ktos bedzie jeszcze jakies znal to bede wdzieczny -
Anonim
plakaty to chujnia moim zdaniem, bez obrazy [taki mam dzis wulgarny dzień]. ja osobiście wolałabym przeznaczyć swój czas i spróbowac samej coś podrobić, albo wiecej kasy wydać. no ale do tego pieniądze trza mieć no i jeszcze więcej warsztatu.
więc i tak nic z tego :/. -
Я
co jest zlego w plakatach? bo nie czaje ja Cie, ja osobiscie nie mam talentu malarskiego wiec raczej nie biore sie za malowanie... wole to ogladac :) -
Aśka
Jest mężczyzna,mieszka w Slupsku,swoje obrazy wystawia w Ustce na promenadzie,na poprzednich wakacjach,moi rodzice wpadli w szał kupowania obrazów,no to ja zagadałam do p,artysty czy jest gotowy zrobic reprodukcji Beksińskiego.Zgodził się co lekko mnie zszokowało!
mam namiary na niego.
-
Я