-
Anonim
-
Anonim
i ja i ja:D proponuję jakis weekend,albo w wolne dni majowe(o ile wam sie nie śpieszy:) -
Anonim
byłem tydzień temu. świetna wystawa, mają tam prawie wszystkie jego obrazy. Do tego w przyszłym roku będą budować nowe skrzydło, ponieważ mają jeszcze kilka dzieł, na które nie ma miejsca i jakieś 150 szkiców w piwnicy. Polecam odwiedziny, tym bardziej że sam Sanok to bardzo ładne, warte zobaczenia miasteczko. -
Anonim
-
-
Mieszko
byłem parę razy, naprawde świetna wystawa, az wychodzic szkoda :)
a z Sanoka odrazu dobry dojazd w Bieszczady co również polecam. jeszcze parę egzaminów i 3 miesiące w górach :)
a skrzydło budują w celu pełnej rekonstrukcji zamku bo odkopali nowe fundamenty, a przy okazji bedzie miejsce na wiecej Beksińskiego :) -
rainbow_dash
byłam tydzien temu :> świetne.! racja, bilety nie są drogie, a wystawa jego jest na ostatnim pietrze, takie małe info dla tych których nie pociągaja ikony i artefakty religijne prezentowane na nizszych pietrach. -
Baka Survivor, bejbe
byłem, z tym że (wstyd przyznać) w wieku 10 lat... ale i tak mi się podobało! -
So Gut Wie Blut
Byłam, jestem zachwycona. Wstęp kosztował grosze, kartki pocztowe z jego obrazami 2 zł robienie zdjęć na wystawie 10 zł i kamerowanie 10 zł; ) -
Anonim
Jeżdżę praktycznie rok w rok w Bieszczady i bywam w Sanoku, odwiedziłam wystawę na zamku już parę razy. Zamek jest obok rynku wystarczy tam dotrzeć a dalej pokierują was przechodni. Wystawa kosztuje ok 10 zł, i gwarantuję pozytywne wrażenia, pozdrawiam/ czy ci którzy byli też mieli wrażenie przytłaczającego ciężaru przekraczając próg sali ? -
Zbig
czy ktoś może się orientuje, czy wystawa jest otwarta w niedziele w wakacje? -
sokół
Znalazłem na stronie internetowej, więc informacje oficjalne:
od 1 czerwca do 30 września
pon. 8:00 – 12:00
pozostałe dni tygodnia 9:00 – 17:00
http://www.muzeum.sanok.pl/