- 1
- 2
-
akallabeth
w Warszawie w Galerii Reduta można obejrzeć (i podobno niektóre zakupić) dzieła Beksińskiego.byliście już?jak wrazenia? -
Anonim
-
nana
-
Anonim
-
-
dario kowalski
-
rude
-
elelewele CANSEI DE SER SEXY
ja właśnie się wybieram... i doczekać się nie mogę. zakupić??? no, na pewno będzie mnie stać:) -
Anonim
-
youminu
-
Anne
-
-
od godz. 10 do 21, a w ndz. 10-20.
a ile kosztuje... nic nie podali... -
Anonim
ja już byłem tydzień temu jeżeli to o tą chodzi i to dupa nie wystawa...
nie szykujcie się na jakieś klimatyczne zaciemnienia, świece czy lampy mroczne...
jasno aż razi w oczy, zero kreatywności jeżeli chodzi o wystrój, jakaś laska siedzi przy laptoku i leci muza z radia ESka chyba (ja trafiłem akurat na jakąś radosną piosenkę z 'monday' w słowach, a potem już się wyłączyłem więc nie wiem...)
można obejrzeć kilka obrazów (i to z moich ulubionych się trafił z jeden...), jest album do przejrzenia, ale poza tym to nic specjalnego.
i grafika komputerowa mi nie przypadła do gustu...
pozdrawiam -
może zamiast skupiać się na obrazach, etc, za bardzo skupiłes się na wystroju??
ja tam uważam, że same Jego dzieła dają nastrój... reszta się nie liczy, kiedy podziwiam Jego sztukę. nawet radio ESKA. -
Anonim
nie do końca...
jednak gdybym ja miał zorganizować wystawę Beksińskiego to chyba bym się lepiej spisał mimo że jestem laikiem jeżeli chodzi o malarstwo i nie mam pojęcia o przygotowywaniu wystaw...
ale choćby porównując do strony internetowej, to ta wystawa jest taka...hipermarketowa...
co się kłóci z koncepcją samej sztuki wg mnie...
a pooglądać wiadomo że warto...
tylko że mogło być o wiele lepiej... -
-
D.
byłam dzisiaj.
Nastrój kiepski i galeria plastikowa, ale cieszę się, że coś w ogóle zobaczyłam...:)
No i mam jeszcze pytanie wielkie do Was, zwłaszcza do tych, którzy wystawę widzieli...
Był taki obraz, chyba oryginał, o ile dobrze pamiętam, taki z ciemnym korytarzem...więcej szczegółów nie pamiętem i dlatego najpewniej bedą wiedzieli ci, co byli...
Chciałam ten obraz komuś pokazać, a nie mam możliwości wysłania go do Reduty...
W internecie nigdzie obrazu nie znalazłam...przynajmniej przez google...
Może ktoś z Was mógłby mi podesłać jakiś link, jeśli wie, gdzie w necie można go znaleźć albo na mejla (moongirl@op.pl) podesłać jakąś miniaturkę??
Byłabym 10000krotnie wdzięczna:) -
D.
byłam dzisiaj.
Nastrój kiepski i galeria plastikowa, ale cieszę się, że coś w ogóle zobaczyłam...:)
No i mam jeszcze pytanie wielkie do Was, zwłaszcza do tych, którzy wystawę widzieli...
Był taki obraz, chyba oryginał, o ile dobrze pamiętam, taki z ciemnym korytarzem...więcej szczegółów nie pamiętem i dlatego najpewniej bedą wiedzieli ci, co byli...
Chciałam ten obraz komuś pokazać, a nie mam możliwości wysłania go do Reduty...
W internecie nigdzie obrazu nie znalazłam...przynajmniej przez google...
Może ktoś z Was mógłby mi podesłać jakiś link, jeśli wie, gdzie w necie można go znaleźć albo na mejla (moongirl@op.pl) podesłać jakąś miniaturkę??
Byłabym 10000krotnie wdzięczna:) -
D.
-
Anonim
http://www.beksinski.pl
tam są.
i ten z tunelem (pewnie ten z pająkopodobnymi martwymi stworami - jeden z moich faworytów...) tam jest na bank w galerii
no i klimat stronki...
w ciemnościach i z głośnikami konkretnymi polecam...
- 1
- 2