-
Katka
idąc za ciosem kto chodził do tej szkółki? kiedy? i co macie do powiedzenia o niej? -
Zajebista szkółka. Dobre lata w niej spędzone.
1992 -2000 rocznik '85 klasa D. Miło wspominam prawie wszystkich nauczycieli oraz przede wszystkim moją wychowawczynie klas 4-8 panią Lucynę Hillę. No i oczywiście kolegów, koleżanki, znajomych no i oczywiście panią ze sklepiku. Ah, to były czasy beztroskie. -
karalajna
ja tam tylko na boisku czasem z chlopakami gralam;-))))wiec boisko spoko-szkola pewnie jak szkola -
TomeK
ja chodzilem do niej przez 2 lata do 5 i 6 klasy.. a potem do gim - ale to juz na Yelonkach
Pozdro dla rocznika '86! :)
Klasa sportowa RLZ =] -
-
Olcia; ]
rocznik 89 :) od 1-6 :D bardzo milo wspominam ta szkole no i nauczycieli :) w szczegolnosci pania Brzezińską i pana Horbaczewskiego :) -
Katka
oj to chyba najstarsza jestem; )
chodziłam tam od 1991 do 1998 klasy 2-8 -
Anonim
rocznik 84 - klasa A
wychowaca
SS-Patron
jakos nie lubilem podstawowki -
Joanna.
ja chodziłam tam 6 lat ['89] klasa sportowa :)
Zajebista podstawówka , wspaniałe lata :)
Pozostały miłe wspomnienia :) -
Anonim
Rocznik 82 klasa A wychowawca Pani Wołowiec :)
niom fajnie bylo heheh -
Anonim
-
iDŻ
Pare lat w niej przesiedzialem :)
Moja wychowawczynia byla pani Jaworska z biblioteki -
Katka
-
agatka
Nio jasne! 321 RULEZ! hehe ja jestem młodziutki rocznik 91 i jak odchodzilam z tej sql to ryczałam :( -
/<asia
Rocznik 88-sportówka :] Było i minęło...niestety :( Ale teraz to jest juz zupełnie inna szkoła ( prawie przedszkole bym powiedziała). Pozdro dla 88! -
Czarecki wszystko gra
SYF jakich mało był, a nie szkoła. Może teraz się coś tam pozmieniało, ale jak tam chodziłem, to wychowawczynią była Daciuk. Nie było godz wych, żeby na nas się nie darła. Ogólnie lipa. I jeszcze ta Furman nas maty uczyła. Do tej pory mam koszmary:)
-
Michal
82, klasa p. Wolowiec, ktora zreszta byla bardzo dobra nauczycielka ~~
Wlasciwie to ogolnie dobrze wspominam podstawowke - i klase i czesc nauczycieli. -
zuza
rocznik '89 najmilej wspominam pania Brzezinska i pana Horbaczewskiego, w sumie nic nie mialam do pani Panas dopoki moj brat nie poszedl do jej klasy i nie zaczal byc do mnie i siostry porownywany, a jak to pani Panas powedziala, ze drugich takich uczennic to nie bedzie miala (ale ja skromna jestem:).w sumie to dobrze podstawowke wspominam szkoda tylko ze rzadko widuje kolegow i kolezanki z mojego rocznika:] oczywiscie z malymi wyjatkami:P -
Olcia; ]
-
Anonim
rocznik 82, moja wychowawczynia byla najmilsza kobieta pod sloncem pani Dziatyk - Szczepinska od chemii, opieprzala mnie tylko, ze jej po ukladzie okresowym marze dlugopisem :) -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Bemowo
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
24, 23, E-2, 171 - a i tak krócej niż w dwa kwadranse nie da się dojechać do centrum: oto nasza ...
Miejsca grona (8)
-
Styropian club Kaliskiego 31, Warszawa
-
Taxi Cafe Powstańców Śląskich , Warszawa
-
Sklep nocny :) Budy, Warsaw
-
Solarium Bolkowska, Warszawa-Bemowo
-
Cinema City Bemowo Powstańców Śląskich, Warszawa
- Dodaj miejsce