Bemowo, babe, have fun! [2632]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Katka

idąc za ciosem kto chodził do tej szkółki? kiedy? i co macie do powiedzenia o niej?
  • Tobi

Zajebista szkółka. Dobre lata w niej spędzone.
    1992 -2000 rocznik '85 klasa D. Miło wspominam prawie wszystkich nauczycieli oraz przede wszystkim moją wychowawczynie klas 4-8 panią Lucynę Hillę. No i oczywiście kolegów, koleżanki, znajomych no i oczywiście panią ze sklepiku. Ah, to były czasy beztroskie.
  • karalajna

ja tam tylko na boisku czasem z chlopakami gralam;-))))wiec boisko spoko-szkola pewnie jak szkola
  • TomeK

ja chodzilem do niej przez 2 lata do 5 i 6 klasy.. a potem do gim - ale to juz na Yelonkach

Pozdro dla rocznika '86! :)

Klasa sportowa RLZ =]
  • Olcia; ]

rocznik 89 :) od 1-6 :D bardzo milo wspominam ta szkole no i nauczycieli :) w szczegolnosci pania Brzezińską i pana Horbaczewskiego :)
  • Katka

oj to chyba najstarsza jestem; )
    chodziłam tam od 1991 do 1998 klasy 2-8
  • Anonim

rocznik 84 - klasa A
    wychowaca
    SS-Patron

jakos nie lubilem podstawowki
  • Joanna.

ja chodziłam tam 6 lat ['89] klasa sportowa :)

Zajebista podstawówka , wspaniałe lata :)
    Pozostały miłe wspomnienia :)
  • Anonim

Rocznik 82 klasa A wychowawca Pani Wołowiec :)

niom fajnie bylo heheh
  • Anonim

rocznik 85 - zadowolony :)
  • iDŻ

Pare lat w niej przesiedzialem :)

Moja wychowawczynia byla pani Jaworska z biblioteki
  • Katka

moją była babka od historii pani Orchowska
  • agatka

Nio jasne! 321 RULEZ! hehe ja jestem młodziutki rocznik 91 i jak odchodzilam z tej sql to ryczałam :(
  • /<asia

Rocznik 88-sportówka :] Było i minęło...niestety :( Ale teraz to jest juz zupełnie inna szkoła ( prawie przedszkole bym powiedziała). Pozdro dla 88!
  • Czarecki wszystko gra

SYF jakich mało był, a nie szkoła. Może teraz się coś tam pozmieniało, ale jak tam chodziłem, to wychowawczynią była Daciuk. Nie było godz wych, żeby na nas się nie darła. Ogólnie lipa. I jeszcze ta Furman nas maty uczyła. Do tej pory mam koszmary:)
  • Michal

82, klasa p. Wolowiec, ktora zreszta byla bardzo dobra nauczycielka ~~
    Wlasciwie to ogolnie dobrze wspominam podstawowke - i klase i czesc nauczycieli.
  • zuza

rocznik '89 najmilej wspominam pania Brzezinska i pana Horbaczewskiego, w sumie nic nie mialam do pani Panas dopoki moj brat nie poszedl do jej klasy i nie zaczal byc do mnie i siostry porownywany, a jak to pani Panas powedziala, ze drugich takich uczennic to nie bedzie miala (ale ja skromna jestem:).w sumie to dobrze podstawowke wspominam szkoda tylko ze rzadko widuje kolegow i kolezanki z mojego rocznika:] oczywiscie z malymi wyjatkami:P
  • Olcia; ]

no Aniu mnie to chyba w miare czesto widujesz :D heh
  • Anonim

rocznik 82, moja wychowawczynia byla najmilsza kobieta pod sloncem pani Dziatyk - Szczepinska od chemii, opieprzala mnie tylko, ze jej po ukladzie okresowym marze dlugopisem :)
  • Anonim

rocznik 78', klasa sportowa MR Skarzyński :)
| |

24, 23, E-2, 171 - a i tak krócej niż w dwa kwadranse nie da się dojechać do centrum: oto nasza ...

Fotki

Miejsca grona (8)