-
Anonim
Ej.. też tak macie że wszyscy chodzą i pierdolą ,że non stop używacie telefonu??;/ -
ewelina
-
ewelina
-
Anonim
ba ja myslalam ze tylko mnie sie czepiają :] mi to nawet zabrała pare razy; / -
-
ŁUKASZ DZiERŻAK
Mnie sie nikt nie czepia.Jedyne co denerwuje mojego tate to głośny dzwonek(C-BooL-Would U Feel) jak ktoś do mnie dzwoni. -
Monia
o boze nie ma nic bardziej wkurzającego jak wszyscy ci gadają 'schowaj już ten telefon' :/ -
Anonim
Ojciec jak widzi że non stop sms każe mi już odłożyć ja zawsze mówie już, poczekaj chwilkę.A gdy się wkurzy bierze wyłącza go chowa u mnie gdzieś w pokoju i wpiera że on go nie ruszał... -
lusia.
moi starsi stwierdzili że jestem uzależniona... potreafie wydać 90 zeta w dwa, trzy dni...; / -
-=StRz3cHu=-
Ale macie problemy; ]
Ja tam obecnie kozystam z 3ech telefonow na raz (3 numery) i jakos nikt sie mnei nei czepia, predzej to ja mam dosc nieraz odpisywania; ) -
Anonim
mama,nauczyciele;P hehe "moze już skończ to pisanie, pogadasz na gg z ludźmi:P" -
ღ Anulka ღ
ja mam tak samo matka mówi że wydaje zadużo kasy na sms-y do mojego chłopaka napisałam do niego tylko 400sms w 20 dni to mało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-=StRz3cHu=-
-
-=StRz3cHu=-
Teraz ograniczylem sie i wysylam ogolnie w miesiacu 1000 smsow, parenascie mmskow a wygadanych minut sam nie wiem ile... -
Anonim
u mnie czepiali się rodzice jak miałam na abonament a teraz wkurzają się jak przychodzę do nich po kase :D -
SzCzĘśLiWa :)
Ciagle sie czepiaja starzy ze uzywam cały czas telefony,ale ja to lubie -
MIchauo?!
-
Monia
-
Anonim
oj ciagle slysze ze jestem uzaleznoina i takie tam... wiem ze to prawda :) wiekszosc znajomych jest przyzwyczajona ze gadam z nimi jednoczesnie piszac smsy. Mama mi powiedziala ze zabierze mnie do psychologa bo to trezba leczyc hehe -
dorot!
>Dianka napisała:
>Mama mi powiedziala ze zabierze mnie do psychologa bo to trezba leczyc >hehe
U mnie tez tak mowi. :P
Tez ciagle powtarzaja ze jestem uzalezniona od koma, ze nawet z nim spie i ciagle pisze esy :)
-
Anonim
ehh mnie tez sie czepiaja...ciagle sie dra ze caly czas mnie widza z telefonem itp... i ze za duzo smsow wysylam...(miesieczne ok.2000)
i prawie nigdy nie mam kasy na komie...