Bez komórki ani rusz [11921]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ej.. też tak macie że wszyscy chodzą i pierdolą ,że non stop używacie telefonu??;/
  • ewelina

u mnie to się matka drze...:/
  • ewelina

wqrwia mnie to... ale jak...:/
  • Anonim

ba ja myslalam ze tylko mnie sie czepiają :] mi to nawet zabrała pare razy; /
  • ŁUKASZ DZiERŻAK

Mnie sie nikt nie czepia.Jedyne co denerwuje mojego tate to głośny dzwonek(C-BooL-Would U Feel) jak ktoś do mnie dzwoni.
  • Monia

o boze nie ma nic bardziej wkurzającego jak wszyscy ci gadają 'schowaj już ten telefon' :/
  • Anonim

Ojciec jak widzi że non stop sms każe mi już odłożyć ja zawsze mówie już, poczekaj chwilkę.A gdy się wkurzy bierze wyłącza go chowa u mnie gdzieś w pokoju i wpiera że on go nie ruszał...
  • lusia.

moi starsi stwierdzili że jestem uzależniona... potreafie wydać 90 zeta w dwa, trzy dni...; /
  • -=StRz3cHu=-

Ale macie problemy; ]

Ja tam obecnie kozystam z 3ech telefonow na raz (3 numery) i jakos nikt sie mnei nei czepia, predzej to ja mam dosc nieraz odpisywania; )
  • Anonim

mama,nauczyciele;P hehe "moze już skończ to pisanie, pogadasz na gg z ludźmi:P"
  • ღ Anulka ღ

ja mam tak samo matka mówi że wydaje zadużo kasy na sms-y do mojego chłopaka napisałam do niego tylko 400sms w 20 dni to mało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • -=StRz3cHu=-

400 zdarzalo mi sie wyslac do dziewczyny w ciagu 3-4 dni... :P
  • -=StRz3cHu=-

Teraz ograniczylem sie i wysylam ogolnie w miesiacu 1000 smsow, parenascie mmskow a wygadanych minut sam nie wiem ile...
  • Anonim

u mnie czepiali się rodzice jak miałam na abonament a teraz wkurzają się jak przychodzę do nich po kase :D
  • SzCzĘśLiWa :)

Ciagle sie czepiaja starzy ze uzywam cały czas telefony,ale ja to lubie
  • MIchauo?!

MI pieprzą ze ejstem uzalezniony ale mają racje hehehe
  • Monia

hehehe no mi tak samo, ale co poradzić:)
  • Anonim

oj ciagle slysze ze jestem uzaleznoina i takie tam... wiem ze to prawda :) wiekszosc znajomych jest przyzwyczajona ze gadam z nimi jednoczesnie piszac smsy. Mama mi powiedziala ze zabierze mnie do psychologa bo to trezba leczyc hehe
  • dorot!

>Dianka napisała:
    >Mama mi powiedziala ze zabierze mnie do psychologa bo to trezba leczyc >hehe

U mnie tez tak mowi. :P
    Tez ciagle powtarzaja ze jestem uzalezniona od koma, ze nawet z nim spie i ciagle pisze esy :)
  • Anonim

ehh mnie tez sie czepiaja...ciagle sie dra ze caly czas mnie widza z telefonem itp... i ze za duzo smsow wysylam...(miesieczne ok.2000)
    i prawie nigdy nie mam kasy na komie...
| |

Grono dla ludzi uzależnionych od telefonów. Zanim coś napiszesz zapoznaj się z regulaminem Jeśl...

Fotki

Miejsca grona (0)