Bez komórki ani rusz [11921]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • aG

no właśnie...w jakiej sieci macie telefony?? co wam sie podoba a co nie w tych sieciach??

Ja mam Ere.. generalnie nie wiem czemu...nie ma wiekszych zalet..ale i wad wiekszych tez nie ma; P
  • Zo(L)iBoRz

Ja mam Ere juz ladnych pare lat i nie narzekam nigdy nie nazekalem w sumie tylko ze juz jakis czas abonamencik i nie zluje place setke co miesiac ale nie mam zachamowan.
  • Magdalena

pluus mam :))) mialam juz w orange i chujowo straszniee chujowa siec drogo sie porobilo i wogole plus jest szpoko :)
  • Anonim

Ja mam w orange....do dupy:/
  • vVrrreduska

Ja przetestowalam kazda siec poza sami swoi...:) i moj ranking sieci wyglada tak;
    1miejsce Orenge( a dokladniej karta popa bo sa eski za 1gr)
    2miejsce Era (abonament, dla mnie jest okik, troche zasieg szfankuje...:/)
    3Msc Heyah(bez komentarza...)
    4Msc Plus (ZAJEBISCIE DUPNA SIEC buuuu nie polecam, chujowy zasieg, BEZNADZIEJNE REKlAMY!!!!!Wrrrr)
  • Anonim

Orange; ] sa eski za 1 gr cala rodzine mam w orange i sporo znajomych mi sie oplaca...;] i szczerze jestem zadowolona; ]
  • tezaurus

Najbardziej zadowolony jestem z popa (smsy za 1 gr).
    Era i heyah są tragiczne pod względem zasięgu. Heyah denerwowała mnie, bo czasami były takie schizy, że miałem zablokowanego koma przez cały dzień. Bez powodu oczywiście.
  • Anonim

ja jestem w orange i jestem zadowolona, moja rodzinka tesh są w orange i jest fajnie :p :)
    pzdr.;)
  • Kate.

ORANGE od ponad 3 lat... ale jakoś ostatnio mi sie coraz mniej podoba ta sieć ... :/
  • Anonim

era :)

fajny abonament, darmowe minuty itp.. jestem juz w tej sieci trzeci rok i jestem zadowolona :)
  • Anonim

Era.

Mam ją już prawie dwa lata i jest ok. Tylko zasięg czasami sie wali.
  • Mon!

ORANGE

Mam juz o 2 lat. hehe
  • Magdalena

dla mnie tam oragne jest chujowe strasznie bo drogo jest i wogole beznadziejne promocje i w ogole drogo :/ :/ w erze..... tez drogo...abonament to kurwa ogromny!!! Plus;....obecnie mam mixplus i jest spox.... darmowe 30 minut tanie smsy; ] W weekendy i swieta po 18 darmo i wogole codziennie po 18 za darmo rozmowy :D:D git :)
  • Anonim

Siemka
    Ja mam orange ORANGE GóRą
  • Kuba

MIX PLUS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
  • Anonim

również MIX PLUS :)))
  • Anonim

mix plus może być ale wole orange mix
  • Anonim

orange ale orange mix to jest coś:P jak ja kocham pisać smski ehh
  • Munc.

Całe życie Plus ^^".
  • if.

Plus:D:D
| |

Grono dla ludzi uzależnionych od telefonów. Zanim coś napiszesz zapoznaj się z regulaminem Jeśl...

Fotki

Miejsca grona (0)