-
aG
no właśnie...w jakiej sieci macie telefony?? co wam sie podoba a co nie w tych sieciach??
Ja mam Ere.. generalnie nie wiem czemu...nie ma wiekszych zalet..ale i wad wiekszych tez nie ma; P -
Zo(L)iBoRz
Ja mam Ere juz ladnych pare lat i nie narzekam nigdy nie nazekalem w sumie tylko ze juz jakis czas abonamencik i nie zluje place setke co miesiac ale nie mam zachamowan. -
Magdalena
pluus mam :))) mialam juz w orange i chujowo straszniee chujowa siec drogo sie porobilo i wogole plus jest szpoko :) -
Anonim
-
-
vVrrreduska
Ja przetestowalam kazda siec poza sami swoi...:) i moj ranking sieci wyglada tak;
1miejsce Orenge( a dokladniej karta popa bo sa eski za 1gr)
2miejsce Era (abonament, dla mnie jest okik, troche zasieg szfankuje...:/)
3Msc Heyah(bez komentarza...)
4Msc Plus (ZAJEBISCIE DUPNA SIEC buuuu nie polecam, chujowy zasieg, BEZNADZIEJNE REKlAMY!!!!!Wrrrr)
-
Anonim
Orange; ] sa eski za 1 gr cala rodzine mam w orange i sporo znajomych mi sie oplaca...;] i szczerze jestem zadowolona; ] -
tezaurus
Najbardziej zadowolony jestem z popa (smsy za 1 gr).
Era i heyah są tragiczne pod względem zasięgu. Heyah denerwowała mnie, bo czasami były takie schizy, że miałem zablokowanego koma przez cały dzień. Bez powodu oczywiście. -
Anonim
ja jestem w orange i jestem zadowolona, moja rodzinka tesh są w orange i jest fajnie :p :)
pzdr.;) -
Kate.
ORANGE od ponad 3 lat... ale jakoś ostatnio mi sie coraz mniej podoba ta sieć ... :/ -
Anonim
era :)
fajny abonament, darmowe minuty itp.. jestem juz w tej sieci trzeci rok i jestem zadowolona :) -
Anonim
Era.
Mam ją już prawie dwa lata i jest ok. Tylko zasięg czasami sie wali. -
Mon!
-
Magdalena
dla mnie tam oragne jest chujowe strasznie bo drogo jest i wogole beznadziejne promocje i w ogole drogo :/ :/ w erze..... tez drogo...abonament to kurwa ogromny!!! Plus;....obecnie mam mixplus i jest spox.... darmowe 30 minut tanie smsy; ] W weekendy i swieta po 18 darmo i wogole codziennie po 18 za darmo rozmowy :D:D git :) -
Anonim
-
Kuba
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Munc.
-