-
Darij
gdzie ,czym i z kim chcielibyscie jezdzic ??? opowiadajcie:D
ja osobiscie z jakas pozadna laseczka pilotem :P w astonie martinie DB 9, ( ewentaulnie w saleenie :D ) podczas Gumballu 3000 :D -
Mat
Lans wieczorem w nadmorskiej, chorwackej miejscowości nowym BMW M6. Też z dziewczyną.; P -
Anonim
mi by starczyło BMW M3 lub E90 po porządnym tuningu z kumplami i ich furami na.....hmmm autostradach w Niemczech -
Mat
Ojjjj... Mi by wystarczyło BMW 328i Coupe E36 po drobnym Tuningu. Mam nadzieję, że takie sobie kiedyś sprawię.; ) -
-
Patee
Ja mam takie zwykle (tak pewnie to wszyscy okresla, albo stwierdza ze stare). Ja najbardziej bym chciala Peugeota 206. Mam totalnego bzika na punkcie tego autka.; ) Moim zdaniem to cos wspanialego, podkreslam MOIM zdaniem.; ] -
Mat
Ja swego czasu miałem bzika na punkcie Skody Fabii. Więc rozumiem.; ) -
Anonim
-
Mat
A dzisiaj widziałem srebrne Evo IX. Wyjeżdżało ze stacji BP na przeciwko Blue City. :D -
Anonim
U mnie na białołece jeździ sobie :(
Jeszcze w Czwartki rano ( 7:40 ) obok mojego domu przejezdza typ w niebieskim Subaru Impreza 2006 :< -
Anonim
a ja bym chcial sie powozic BMW E46 M3 :D oczywiscie najpierw ja przygotowac dobze do driftu... -
Anonim
Mustang I R1 to dlatego żeby się zabić jak mnie rzuci Dominisia ukochana;) -
Anonim
Mi w ostateczności wystarczyłby fiat 126p :PP...
Ale tak na poważnie to mogłabym mieć BMW z4 cudo:*:*:* pojechałabym z moim przyszłym chłopakiem gdzieś za miasto;> -
May'u
-
Mat
Dla mnie nowy Merc CL V12. Z czarną skórą i srebrnym wykończeniem wnętrza. -
miniMichcio
-
Anonim
ford mondeo 3.0 duratec V6 24V 204 km, black panther wiecej mi nie potrzeba :)) -
Anonim
ford mustang shelby gt 500, jeden z tych 7 "eleonor" ktore sa na swiecie.. jechac z nim dziewczyna w podroz .. poslubna :) ehh... -
Anonim
-
kashub
Hmm, jesli z wiara, to VW Transporter, na pace 2 kanapy i nonstop melanz i poW(powolny objazd warszawy
JEsli z dziewczyna to chyba db9 volante gdzies we wloszech po tych serpentynach nad morzem :) -
Anonim
przecież golf 3 z silnikiem 2.8 niedość że będzie ci żarł tyle paliwa, że to szok, to jeszcze bedzie miec takiego kopa jak Carrera GT :)