-
PILL
Mamy zaszczyt zaprosic na koncerty sensacji ze Szwecji, grupy IMMANU EL.
Po przychylnych recenzjach debiutanckiego albumu, pochodzących zarówno z ich rodzinnego kraju jak i reszty Europy, zespół odwiedzi nasz kraj podczas trasy koncertowej po Starym Kontynencie.
W 2003 roku szesnastoletni wówczas Claes Strangber rozpoczął muzyczny eksperyment o nazwie Immanu El. Wkrótce dołączyli do niego brat bliźniak Per i przyjaciele z dzieciństwa Mikael i Emil. Razem tworzą rozmarzony, typowo skandynawski post-rock, który na pewno spodoba się fanom Sigur Ros czy Mogwai. Szybko zapełnili sale koncertowe w południowej Szwecji, a wkrótce także i reszty Europy. Po wydaniu dwóch EPek zespół wyrusza w trasę promującą debiutancki album "They'll come, they come", częścią której będą 3 koncerty w Polsce.
Szczególną uwage zwraca czołówka młodej polskiej sceny niezależnej, która wystąpi jako support na każdym z koncertów.
5.02 Poznań, W Starym Kinie + George Dorn Screams
6.02 Wrocław, Bezsenność + New Century Classics
7.02 Warszawa, Jadlodajnia Filozoficzna + Hatifnats
http://www.myspace.com/immanuelband
http://www.myspace.com/newcenturycl...
IMMANU EL (SWE) + NEW CENTURY CLASSICS(POL)
06 LUTY (śRODA) GODZ. 20
WJAZD 10 PLN
-
Anonim
-
Anonim
no i naobiecywałam robić za sztuczny tłum a tu mi ważny wyjazd wyskoczył... :| -
Anonim
-
-
meggie :)
-
PILL
>Nina napisała:
>no i naobiecywałam robić za sztuczny tłum a tu mi ważny
>wyjazd wyskoczył... :|
żałuj :P
ale nie martw sie, przegram ci płytę bo dostałem oryginała :D
no koncercik był zawodowy. może jestem mało obiektywny, ale mi sie naprawdę podobało, mimo momentów przestojowych tzw zmuł; -)
lecz potem przypierd był dobry a nie grali wcale jakoś strasznie głośno.
ogólnie Immanu el dla mnie na duży plus. zresztą powiedzieli mi po koncercie ze w takim fajnym miejscu jeszcze nie grali :D . no może u nich w Goeteborgu (dodali) :P
hmm, a koleżanki powiedziały, że oni ładniejsi jednak na zdjęciach niż w live; ] -
Anonim
no żałuje żałuje, ale obiecuje ze jak ściągniesz np Arctic Monkeys to przylecę choćby z honolulu; ) A o płytkę się upomnę, Ty sobie nie myśl:) -
Anonim
-
PILL
>Cuba Libre napisał
>a jak ściągnie majty?
to wtedy ty przylecisz, kuba, wiem wiem :| -
aaa wlasnie - a emo muzykant, co mu notorycznie gatki spadaly - on tylko goscinnie? na plakatach go ni ma..
ps. to ten z immanu eli, co przygrywal na wioloncz eli :] -
PILL
>meggie :) napisała:
>aaa wlasnie - a emo muzykant, co mu notorycznie gatki
>spadaly - on tylko goscinnie? na plakatach go ni ma..
>
>ps. to ten z immanu eli, co przygrywal na wioloncz eli :]
aaaa.. to taki.. no.. ten..yyy
.. aaa przyszedl z ulicy, powiedzial ze chce zagrac i go wzieli :]
dzisiaj zagra gościnnie ze mna na urodzinach wolfa :D -
i przyjdzie ze swoją violą czelą? :D
Viola byla rewelacyjna! (widzieli? w połowie jakby przez korniki wyżarta, ale piękna) :))) -
PILL
>meggie :) napisała:
>i przyjdzie ze swoją violą czelą? :D
>Viola byla rewelacyjna! (widzieli? w połowie jakby przez
>korniki wyżarta, ale piękna) :)))
viola będzie ale czela niestety chora :/
może to te korniki faktycznie -
Anonim