-
Anonim
-
Bob
-
chiczkok
-
PROF
-
-
Grono.Net
-
nati jakze strati
probuje ustalic zajecia na nastepny semester.a tak bardzo nie lubie planowac,szczegolnie na 5 miesiecy do przodu.ale nie mam wyjscia.to mus.i mysle,ze moglby byc on dzis usmiechniety jak zadzwonilam,a nie taki lodowaty,suchy.mimo,iz go obudzilam.przeciez nie chcialam ja... -
Madzior
a ja właśnie siedzę i beznamiętnie patrzę się w monitor.... tzn. w moim oku pojawiła się iskierka kiedy znalazłam grono tematyczne dla bezsennych :DDD a stało się to przez chwilą wiec jeszcze iskrzę; )
a poza tym to staram zmotywować samą siebie żeby pójść jutro na uczelnie, gadam na gg, piłuję paznokcie (nienawidzę tej czynności) i planuje iść spać, ale nie bardzo mi się chce...
to tyle; ) -
Seven3P
-
mrucząca
Schowałam się w komputerze. Mrużę oczy. Ziewam. Chcę zasnąć. A przynajmniej umęczoną głowę na poduszce złożyć.; ) -
nati jakze strati
W glowie tysiace mysli.On tam jest,w kazdej z nich.Siedze i jem skittelsy.I mysle,ze jutro jak sie obudze to wszystko prysnie,ze to sen jest,iz zle mi teraz.Zobaczymy jutro wiec...Prosze o sen,bardzo prosze.... -
sennyo
Ja wracam z Wampirzej sesji gdzie wszyscy padli zmeczeni i stwierdzam ze wlasciwie to switu jeszcze nie ma wiec wampirza pora nie nastala :D -
an.
leze w loziu i szwendam sie po gronie;] cuz za zajecie na piatkowa nocke... -
Anonim
zajebiste!!!ja siedze w pracy do 5 rano wiec az tak sie nie nudze.to twoje zdjecie z tymi ustami? -
Zarayan
Głównie to pracuję. Dokładnie jak za dnia.... No, w nocy daję sobie trzoszkę luzów - stronki poprzeglądam, do bloga czasem coś dopiszę albo się czegoś pouczę. -
nati jakze strati
Pisze maile,wcinam pistacje,mysle,co zrobie jutro.Razem ze mna pisze i mysli 80 innych zalogowanych!MIlo tu z wami:)! -
chiczkok
-
kofeina
siedze przy kompie myslac o 1000 rzeczach, patrze przez okno- brak ciekawych widokow, mecze biednego psa, ktory chce spac; ] -
dezinte
ja to pije piwo i rozmawiam z ludzmi.. oprocz insomnii mam alkoholizm -
namnlavs
w tej chwili siedze sobie z herbatką wgapiona w monitor i zdaje sie ze wlasnie znowu zawieszam sie nieco ; )
od czasu do czasu pale sobie jeszcze fajke, tudziez patrze czy z transferami na slsku wszystko w porzadku [obserwowanie transferow to w sumie dosc wciagajace zajecie wbrew pozorom, polecam jak sie komus nudzi w nocy; )] ale poza tym nic szczegolnego sie raczej nie dzieje; > [i chyba o to wlasnie w tym wszystkim chodzi :D]
np: minimalistic sweden - standard klickmusik -
dezinte
ja pije szkocka z kola, slucham muzyczek i rozmawiam ze znajomymi na gg