Bezsenność [2149]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

no to co Wy teraz robicie jak tak sobie nie śpicie??:>
    heheheh
  • Bob

jak widac buszuje po gronie; )
  • chiczkok

grono-lodówka-muzyka-grono-tv- łóżko-grono[;
  • PROF

Książka.
  • Grono.Net

myślę o niej, piję kawę palę papierosy..
  • nati jakze strati

probuje ustalic zajecia na nastepny semester.a tak bardzo nie lubie planowac,szczegolnie na 5 miesiecy do przodu.ale nie mam wyjscia.to mus.i mysle,ze moglby byc on dzis usmiechniety jak zadzwonilam,a nie taki lodowaty,suchy.mimo,iz go obudzilam.przeciez nie chcialam ja...
  • Madzior

a ja właśnie siedzę i beznamiętnie patrzę się w monitor.... tzn. w moim oku pojawiła się iskierka kiedy znalazłam grono tematyczne dla bezsennych :DDD a stało się to przez chwilą wiec jeszcze iskrzę; )
    a poza tym to staram zmotywować samą siebie żeby pójść jutro na uczelnie, gadam na gg, piłuję paznokcie (nienawidzę tej czynności) i planuje iść spać, ale nie bardzo mi się chce...
    to tyle; )
  • Seven3P

Nie wiem.
  • mrucząca

Schowałam się w komputerze. Mrużę oczy. Ziewam. Chcę zasnąć. A przynajmniej umęczoną głowę na poduszce złożyć.; )
  • nati jakze strati

W glowie tysiace mysli.On tam jest,w kazdej z nich.Siedze i jem skittelsy.I mysle,ze jutro jak sie obudze to wszystko prysnie,ze to sen jest,iz zle mi teraz.Zobaczymy jutro wiec...Prosze o sen,bardzo prosze....
  • sennyo

Ja wracam z Wampirzej sesji gdzie wszyscy padli zmeczeni i stwierdzam ze wlasciwie to switu jeszcze nie ma wiec wampirza pora nie nastala :D
  • an.

leze w loziu i szwendam sie po gronie;] cuz za zajecie na piatkowa nocke...
  • Anonim

zajebiste!!!ja siedze w pracy do 5 rano wiec az tak sie nie nudze.to twoje zdjecie z tymi ustami?
  • Zarayan

Głównie to pracuję. Dokładnie jak za dnia.... No, w nocy daję sobie trzoszkę luzów - stronki poprzeglądam, do bloga czasem coś dopiszę albo się czegoś pouczę.
  • nati jakze strati

Pisze maile,wcinam pistacje,mysle,co zrobie jutro.Razem ze mna pisze i mysli 80 innych zalogowanych!MIlo tu z wami:)!
  • chiczkok

pożeram ciasto i zaraz pęknę:P
  • kofeina

siedze przy kompie myslac o 1000 rzeczach, patrze przez okno- brak ciekawych widokow, mecze biednego psa, ktory chce spac; ]
  • dezinte

ja to pije piwo i rozmawiam z ludzmi.. oprocz insomnii mam alkoholizm
  • namnlavs

w tej chwili siedze sobie z herbatką wgapiona w monitor i zdaje sie ze wlasnie znowu zawieszam sie nieco ; )
    od czasu do czasu pale sobie jeszcze fajke, tudziez patrze czy z transferami na slsku wszystko w porzadku [obserwowanie transferow to w sumie dosc wciagajace zajecie wbrew pozorom, polecam jak sie komus nudzi w nocy; )] ale poza tym nic szczegolnego sie raczej nie dzieje; > [i chyba o to wlasnie w tym wszystkim chodzi :D]

np: minimalistic sweden - standard klickmusik
  • dezinte

ja pije szkocka z kola, slucham muzyczek i rozmawiam ze znajomymi na gg
| |

Nie śpisz? Może śpisz za dnia, a nocą zajmujesz się czymś innym? A może - podobnie jak zało..

Fotki

Miejsca grona (0)