-
Rork
Wszytkim życze spokojnych snów, idźcie spać ...
KONIEC Z BEZSENNOŚCIĄ !!! :))) -
Anonim
nie żebym sie czepiał; )
"Powstaną bowiem fałszywi mesjasze i fałszywi prorocy i czynić będą wielkie znaki i cuda, aby, o ile to można, zwieść i wybranych "
Mateusz rozdz. 24 wersetów nie chce mi sie podawac, coś ok. 20 -
Rork
Miałem jeszcze dodać : ZOSTALIŚCIE ZWOLNIENI ZE SWOJEJ SŁUŻBY , ZAZNAJCIE WRESZCZIE SPOKOJU DZIECI NOCY !!!
Ale Leviathan na współkę z Bealiarem zgodzili się że jeszcze nie pora, sorry ... :)))))))))))
A tak serio to: DOBRANOC !!! :) -
Anonim
jam ze sł;użby dyżurnej Pana Carniveaux... jeśli już jesteśmy w tej tematyce, ale to lepiej niech zostanie w ciszy
dobranoc, jeśli tak waść sobie życzysz; )
choć nie sądze by wszystkim sie chciało/udało -
-
Anonim
Lol, cień, umarłam :D. Standardowo mordujesz mnie jakimś postem (to do cytatu biblijnego) :D.
11906 -
Anonim
"W jednym momencie, w mgnieniu oka, na dźwięk ostatniej trąby - zabrzmi bowiem trąba - umarli powstaną nienaruszeni, a my będziemy odmienieni."
list św. Pawła do Koryntian
a propos umarłej while; )
10864 -
Anonim
Aheh; ). Swoją drogą, trafiasz niezmiennie zawsze i wszędzie. You've got an intuition, men.
8876 -
Rork
Dobra , masz pozdro od Lilith , Cień ... idę spać , wam też tego życzę ... NAD RANEM, HEHEHEHHE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Anonim
"Roku wtórego królowania Nabuchodonozora miał Nabuchodonozor sen, i strwożył się duch jego, i przerwał mu się sen jego. Tedy król rozkazał zwołać mędrców, i praktykarzy, i czarnoksiężników, i Chaldejczyków, aby oznajmili królowi sen jego; którzy przyszli i stanęli przed obliczem królewskiem. I rzekł król do nich: Miałem sen, i strwożył się duch mój, tak, że nie wiem, co mi się śniło."
Księgi Daniela rodział drugi...
5250=5+2=5=12 12liczba apostołów, po 12 tysięcy opieczętowanych z każdego z 12 pokoleń...
-
Anonim
Mów mi Nabuchodonozor na wczoraj. A na dziś to nie wiem. Próbowałam czytać - prawie zasnęłam. Odłożyłam książkę, zgasiłam światło i umarłam po raz kolejny. Wstałam, zapaliłam światło, przylazłm tu. Popijam wodę i myślę, co dalej.
4460, bez teorii -
Anonim
(cytuje oryginał, ale przciez może być Córko, nie?; ) )
"Synu mój! Zachowuj przezorność i roztropność i nie spuść ich z oczu, a będą one życiem twojej duszy i ozdobą twojej szyi. Wtedy bezpiecznie chodzić będziesz swoją drogą, a twoja noga nie potknie się. Gdy się położysz do snu, nie będziesz się bał, a gdy zaśniesz, będziesz miał miły sen.”
z przypowieści Salomona, szukam czegoś oprócz "na wczoraj"
4422- do tego teorii było by sporo
... a imię jego Czterdzieści i Cztery
(a do szkoły jeździł tramwajem lini 44 lub 22- ja takimi kursuje już od 3 lat) -
Anonim
Dobra, dawaj namiary na ten talizman. Ja to wierzę w magiczne przedmioty i ogólnie shaman shaman magician.
A do 44 teorii było mnóstwo.
3978, co daje 9 -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
Sobie zrobię, a nawet rozpalę.
sienieznam też.
Ale śmierdzi ponoć okrutnie, chciałabym poznać kogoś, kto to pali.
Żeby było śmieszniej koleżanka, z którą mam zamieszkać ostatnio mnie pytała o to - mówiła całkiem serio.
Całe życie z wariatami, co poradzisz. Swój do swego ciągnie.
3728 -
qrczakos
hehe dobry temat..; )
kto idzie spac niech sie tu wpisuje <lol>
dobranoc;)
3194 -
Anonim
jeśli to robią z tego co słyszałem, że robią, to robią niezły zpachowy burdel, w metrze pewnie by zadziałało jak gaz bojowy.... nie żebym miał coś przeciwko, ale te zioła to sie na krowim ekchm, łajnie pali chyba
3382 -
Anonim
Tak, no przecież ja o tym wciąż. Końcem kija bym nie tknęła. No, może końcem.
2984 -
Anonim
-
Anonim