Bezsenność [2149]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Rork

Wszytkim życze spokojnych snów, idźcie spać ...
    KONIEC Z BEZSENNOŚCIĄ !!! :)))
  • Anonim

nie żebym sie czepiał; )

"Powstaną bowiem fałszywi mesjasze i fałszywi prorocy i czynić będą wielkie znaki i cuda, aby, o ile to można, zwieść i wybranych "

Mateusz rozdz. 24 wersetów nie chce mi sie podawac, coś ok. 20
  • Rork

Miałem jeszcze dodać : ZOSTALIŚCIE ZWOLNIENI ZE SWOJEJ SŁUŻBY , ZAZNAJCIE WRESZCZIE SPOKOJU DZIECI NOCY !!!
    Ale Leviathan na współkę z Bealiarem zgodzili się że jeszcze nie pora, sorry ... :)))))))))))

A tak serio to: DOBRANOC !!! :)
  • Anonim

jam ze sł;użby dyżurnej Pana Carniveaux... jeśli już jesteśmy w tej tematyce, ale to lepiej niech zostanie w ciszy

dobranoc, jeśli tak waść sobie życzysz; )
    choć nie sądze by wszystkim sie chciało/udało
  • Anonim

Lol, cień, umarłam :D. Standardowo mordujesz mnie jakimś postem (to do cytatu biblijnego) :D.

11906
  • Anonim

"W jednym momencie, w mgnieniu oka, na dźwięk ostatniej trąby - zabrzmi bowiem trąba - umarli powstaną nienaruszeni, a my będziemy odmienieni."
    list św. Pawła do Koryntian
    a propos umarłej while; )
    10864
  • Anonim

Aheh; ). Swoją drogą, trafiasz niezmiennie zawsze i wszędzie. You've got an intuition, men.

8876
  • Rork

Dobra , masz pozdro od Lilith , Cień ... idę spać , wam też tego życzę ... NAD RANEM, HEHEHEHHE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Anonim

"Roku wtórego królowania Nabuchodonozora miał Nabuchodonozor sen, i strwożył się duch jego, i przerwał mu się sen jego. Tedy król rozkazał zwołać mędrców, i praktykarzy, i czarnoksiężników, i Chaldejczyków, aby oznajmili królowi sen jego; którzy przyszli i stanęli przed obliczem królewskiem. I rzekł król do nich: Miałem sen, i strwożył się duch mój, tak, że nie wiem, co mi się śniło."
    Księgi Daniela rodział drugi...
    5250=5+2=5=12 12liczba apostołów, po 12 tysięcy opieczętowanych z każdego z 12 pokoleń...
  • Anonim

Mów mi Nabuchodonozor na wczoraj. A na dziś to nie wiem. Próbowałam czytać - prawie zasnęłam. Odłożyłam książkę, zgasiłam światło i umarłam po raz kolejny. Wstałam, zapaliłam światło, przylazłm tu. Popijam wodę i myślę, co dalej.

4460, bez teorii
  • Anonim

(cytuje oryginał, ale przciez może być Córko, nie?; ) )
    "Synu mój! Zachowuj przezorność i roztropność i nie spuść ich z oczu, a będą one życiem twojej duszy i ozdobą twojej szyi. Wtedy bezpiecznie chodzić będziesz swoją drogą, a twoja noga nie potknie się. Gdy się położysz do snu, nie będziesz się bał, a gdy zaśniesz, będziesz miał miły sen.”

z przypowieści Salomona, szukam czegoś oprócz "na wczoraj"
    4422- do tego teorii było by sporo
    ... a imię jego Czterdzieści i Cztery
    (a do szkoły jeździł tramwajem lini 44 lub 22- ja takimi kursuje już od 3 lat)
  • Anonim

Dobra, dawaj namiary na ten talizman. Ja to wierzę w magiczne przedmioty i ogólnie shaman shaman magician.

A do 44 teorii było mnóstwo.

3978, co daje 9
  • Anonim

Normalnie ognisko z agnihory sobie zaraz zrobię.
  • Anonim

sie nie znam, ale to jest to na wschód/zachód słońca palone?
  • Anonim

Sobie zrobię, a nawet rozpalę.
    sienieznam też.

Ale śmierdzi ponoć okrutnie, chciałabym poznać kogoś, kto to pali.

Żeby było śmieszniej koleżanka, z którą mam zamieszkać ostatnio mnie pytała o to - mówiła całkiem serio.

Całe życie z wariatami, co poradzisz. Swój do swego ciągnie.

3728
  • qrczakos

hehe dobry temat..; )
    kto idzie spac niech sie tu wpisuje <lol>

dobranoc;)
    3194
  • Anonim

jeśli to robią z tego co słyszałem, że robią, to robią niezły zpachowy burdel, w metrze pewnie by zadziałało jak gaz bojowy.... nie żebym miał coś przeciwko, ale te zioła to sie na krowim ekchm, łajnie pali chyba

3382
  • Anonim

Tak, no przecież ja o tym wciąż. Końcem kija bym nie tknęła. No, może końcem.

2984
  • Anonim

ale którym końcem?

• Anonim

Tym drugim, na końcu.

Kija, oczywiście.

2872
| |

Nie śpisz? Może śpisz za dnia, a nocą zajmujesz się czymś innym? A może - podobnie jak zało..

Fotki

Miejsca grona (0)