-
Anonim
co sie dzieje o ile cos sie dzieje - ja przez wiekszosc czasu przebywam 70 km dalej wiec nie wiem... -
paulina
trochę się dzieje..... ale nic ciekawego:P bo to wiocha jest i tyle..... niestety...... a ja tu mieszkam:( -
Anonim
jaka wiocha:P macie wspaniala elite i wspaniale lokale typu "smyk" :P -
paulina
taaa... elita... a lokale? ciekawe kto tam chodzi? za to wy w brf. city i okolicznych miasteczkach macie wiecej rozrywek, nie :P:P:P -
-
Anonim
-
paulina
-
Anonim
Tajk naprawde to nic tu się nie dzieje.
Ostatnio bylo "Pożegnanie lata"
W niedzielę było znośnie, ale w sobotę tragedia. Mało ludzi, drogie piwo (mocno chrzczone; ) ) itd.
Tylko czekam na przeprowadzkę do Warszawy (jeszcze trzeba skończyć szkołę).
pozdrawiam :) -
Anonim
-
paulina
-
Anonim
-
Co Wy gadacie tu jest zajebiscie..bylem 1,5 miesiaca w Stanach i po 3 tyg zrozumialem ze Bialobrzegi sa zajebiste,tylkotrzeba miec zajebistych Ziomkow:DPOzdro600 dla nich wszystkich:P A teraz juz wiem jaka Karolina:]
-
Emiliano
No właśnie ja siedziałem prawie trzy lata w Wawie, rok w Radomiu, jeżdże dużo po różnych imprezach po kraju i chce się wracać. A Ty Ziela nie świruj, tylko wracaj do stanów mi coś przywieźć! :)
3may cie się!
-
Emiliano za rok moze uda sie pojechac wczesniej to cos przywioze...heh:] Tylko dla murzynki Ty klatke kupujesz:]
-
Emiliano
Ej!!! Miała być rureczka a nie klatka, pozatym nie murzynka tylko azjatka, widze ze Ty orientalnych klimatów nie lubisz hi hi! Pogadamy poza forum, może Twój kuzyn który tam jest cosik kupi. Pozdr -
Anonim
heh ja bym wolala wyjechac do usa niz do bgow :) no ale niedlugo przyjade... do bgow :P (aha i ja tez ide na stinga :D) -
Emiliano
To koleżanko musisz się spieszyć bo wizy bo losowania ma nie być hi hi a co do Stinga to dwa bilety już oddałem znajomym z Wawy a dwa pozostałe daje zaraz Kamilowi bo nie chce mi się iść mam fajniejszą imprezke klubową:)
Ziela postaw Kamilowi flakon to Cie zabierze. Pozdr! -
Heh Kamil oddal bilety...a flakon i tak postawilem..a jeszcze dwa wynieslismy na przypal z wesela:D I kurde jakos tak dzisiaj sie dziwnie czuje:/heh.pozdro
-
Emiliano
Hi hi na przypał?! To jak ja w Warce, zajechałem Prelką droge młodej parze, wyskoczyliśmy z koleszką z życzeniami do jakiejś pary co jej nie znaliśmy, walneliśmy rzyczenia, zabraliśmy flaszeczke i jazda! Pewnie młody myślał ze to znajomi młodej a ona że jego hi hi! A Ty się dziwnie czujesz bo nie jeździłeś ze mną do Władka wdychać jod hi hi, jeździłęm tam całe wakacje właśnie po to zeby się nawdychać i teraz dobrze czuć:)
Pozdr -
No wszedlem potanczylem i zawinalem flakon:DNo w sumie chyba masz racje,juz 2 lata nie bylem nad morzem..trzeba sie za rok wybrac:]Hmmm to moze przestane pic do nastepnych wakacji:D:DPozdro
-
Emiliano
Ejj a kto tu mówi o przestaniu spożywania, cżłowiek bez jedzenia przetrwa, ale nie bez picia! Ziela, ale ja śmigne też pewnie w październiku jeszcze hi hi... WIesz? Trzeba o siebie dbać a nie ma to jak nawdychać sięjodu i pójść w tany!
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Białobrzegi
- Załóż własne grono tematyczne