-
Fruzia sadłowska herbu Korybut
czy ona zawze stwarza problemy z zalizceniem??
scs to jakas pomylka a ona juz chyba uwazxa ze my powinnismy plynnie mowic w tym jezyku.....
-
Anonim
-
jejq tylko to jest strasznie irytujace ale czy ona nam to zaliczy w sesji czy kaze we wrzesniu?? -
Maciek
znając panią doktor to będzie Wam kazala pzrychodzić do bolu, ale w pewnym momencie zechce jechac na wakacje... ale nie martw się jest zbyt leniwa, żeby rezygnować z miesiąca wakacji (patrz wrzesień) :) -
-
tak tylko srodek lipca to nie ejst najlepszy moment na to zeby bywac na szturmowej:(((((( -
Anonim
oby!!!
bo dla mnie ten scs jest nie do "ogranięcia" i zaczynam "dygać" aż zaraz "skoczę na browarka i meczyk" -
Maciek
niestety Jasińską trzeba "wychodzić" to taka nie formalna tradycja wydzialu, którą ona zprowadziła i ona pewnie, niestety :( ją utrzyma -
do kiedy ona tak lubi bywac na tym wydziale?? znaczy lipiec sierpien a moze z koncem sesji konczy ona swe urzedownaie???? -
Anonim
sadze ze do konca sesji trzeba sie u niej pomeczyc...:| no taka juz ona jest niestety... -
no i mi sie udalo byla w dobrym humorze i nawet 3,5 mi postawila:) dobrze ze juz za mna reszcie powodzenia:) -
Anonim
A mnie po raz 3 odeslala z konspektem na pedagogike. Jeszcze w poniedzialek bede musiala ogladac jej "lico" i sluchac "melodyjnego" glosu... Radze tym , ktorzy chca wybrac sciezke pedagogiczna a jej nie lubia, by sie pozadnie zastanowili!!
Za to dzien mi oslodzila dr Gluszkowska, taka piateczka....
Pozdrawiam i trzymam za reszte kciuki! -
Maria
Witam, jestem spoza Bialorutenistyki, ale bardzo mi zalezy na zaliczeniu wprowadzenia do psycholingwistyki i zastanawiam sie nad zapisaniem sie na ten przedmiot do Pani Jasinskiej-Sochy. W zwiazku z tym mam pytanie do osob, ktore mialy z nia te badz inne zajecia. Tzn. jaka ona jest? Czy ciekawie prowadzi zajecia? Czy jest przyjazna i moglaby sie zgodzic na to, bym co tydzien wychodzila wczesniej z zajec, by dojechac na inne zajecia? Z informacji jakie znalazlam o niej w necie raczej wynika, ze ma ona juz swoje lata i przyznam, ze troche sie boje, ze jej podejscie do przedmiotu moze byc lekko przestarzale... Moze moglby sie ktos wypowiedziec jak sytuacja wyglada w praktyce.. W poniedzialej juz zaczyna sie rejestracja na oguny i musze szybko sie zdecydowac. Bede wdzieczna za jakiekolwiek informacje. -
aliksor
witam witam:)
szczerze mówiąc nie wiedziałam nawet, że jasińsa prowadzi taki przedmiot jak psycholingwistyka:) jeśli zależy ci na zaliczeniu, to myślę, że nie będziesz miała z tym większego problemu. jeśli chodzi o zdobyte na zajęciach wiadomości to różnie bywa... według mnie jasińska jest bardzo sympatyczna i nieszkodliwa. i bardzo lubi poplotkować:) jest otwarta na wszelkiego rodzaju nowinki. kręci ją seks, narkotyki, przemoc, prostytucja, nocne kluby, geje i takie tam. myślę, że ze wcześniejszym wychodzeniem z zajęć nie będziesz miała problemu. może moja ocena jest subiektywna, ale częstotliwość bywania na jej zajęciach nie ma większego znaczenia. i tak niezależnie od twojej wiedzy, będziesz musiała odwiedzić ją kilkakrotnie w czasie sesji:)pozytywną ocenę z praktycznej "wychodziłam" za czwartym podejściem. i tak co roku:)
pozdrawiam