-
Dorota
Cześć,
Garbiński prosił przekazać wszystkim-co niniejszym czynię- ze od poniedziału do świat na jego zajęciach ma być 100% frekwencja.Jeśli kogoś nie będzie-podobno ma wyciagać konsekwencje. pozdrawiam -
Nati
-
elzbieta zadra
-
Fruzia sadłowska herbu Korybut
> niech się pieści:) Ania i Żustina
nie za dobrze mu życzycie dziewczęta;>
-
-
Марта Ш
na ostatnich poniedziałkowych zajęciach frekwencja była, tylko prowadzącego zabrakło... -
Dorota
-
Dorota
Ale jakby co przekażcie dalej-tak zeby dotarło do wszystkich i nie było potem ze ktos nie wiedział. -
Nati
-
elzbieta zadra
-
elzbieta zadra
czy ktośze swej laski:) moze mi napisac czy cos trzeba czytac na srode na HLB??? -
Dorota
-
elzbieta zadra
zdaje Ci sie, przeciez bylas na zajeciach, to nie pamietasz co robiliscie, i co kazał przygotowac?? -
Dorota
owszem, bylam na zajeciach, pytal czy przeczytalismy tanka i czy zaczelismy czytac bykowa ale nie powiedzial ktora pozycje,wiec obstawiam pierwsza z listy.
w pon jest kolos z jasinskiej-powtarzam to na forum, bo w srode bylo malo osob.wiec nie wiem czy doszlo do wszystkich. -
-
Dorota
wiesz co-nie wiem,ale podobno to na 15 minut, i z tego co bylo(cytat dr Jasińskiej). -
elzbieta zadra
Dziewczęta, mam pytanko: Co myślicie o sposobie prowadzenia zajęć przez dr Garbińskiego? proszę o odpowiedzi bez złosliwości.
Jeśli chodzi o mnie, to uważam, że w takim tempie, w jakim obecnie omawiamy lektury, to nie wiem czy skończymy Bykowa w tym roku, albo co gorsza, czy go zaczniemy... -
Aniu myślę, że my się zatrzymamy w połowie listy albo i nie nawet... poza tym czasu będzie mniej bo kolosy są na każdych zajęciach - pół godziny a następne 40 minut dyktowania formułek jak dzieciom w klasach I-III.To co ma do podyktowania mógłby zamieścić w wersji elektronicznej i wysłać i byłby czas na prowadzenie zajęć w praktyce a nie w teorii. -
Żona swojego męża:*
Zdecydowanie zgadzam się z przedmówczynią:) na kolosy tracimy zwyczajnie czas, a znając profesora i tak na koniec wymyśli jeszcze pewnie gigantycznego ze wszystkiego. -
Dorota
nie bedzie kolosów na każdych zajeciach-bo niby z czego.owszem to jest strata czasu pisanie kolokwiów i to jeszcze niby na ocene, ostatnio rozmawialismy o tym i powiedziene mu było ze to jest przedmiot na zaliczenie na pdst obecnosci a nie kolosów.ale dr robi tak jak sam chce.i wątpie czy mozna coś mu wytłumaczyc. -
elzbieta zadra
teoretycznie moze robic na KAZDYCH ZAJECIACH KARTKOWKE... a jeżeli to jest przedmiot na obecność to dlaczego jej nie sprawdza... ?