BIAŁORUTENISTYKA UW (WLS) [167]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dorota

Cześć,
    Garbiński prosił przekazać wszystkim-co niniejszym czynię- ze od poniedziału do świat na jego zajęciach ma być 100% frekwencja.Jeśli kogoś nie będzie-podobno ma wyciagać konsekwencje. pozdrawiam
  • Nati

SKAD MA WYCIąGAć TE KONSEKWENCJE?? Z MAJTEK?? HAHAHA:)
  • elzbieta zadra

niech się pieści:) Ania i Żustina
  • Fruzia sadłowska herbu Korybut

> niech się pieści:) Ania i Żustina
    nie za dobrze mu życzycie dziewczęta;>

• Марта Ш

na ostatnich poniedziałkowych zajęciach frekwencja była, tylko prowadzącego zabrakło...
  • Dorota

ahaha dobre-Marto Sz.;)
  • Dorota

Ale jakby co przekażcie dalej-tak zeby dotarło do wszystkich i nie było potem ze ktos nie wiedział.
  • Nati

Oczywiscie żart i to nie mój...
  • elzbieta zadra

a ile osób było na Garbińskim??
  • elzbieta zadra

czy ktośze swej laski:) moze mi napisac czy cos trzeba czytac na srode na HLB???
  • Dorota

moze-tanka i bykowa żurauliany kryk-zdaje mi sie.
  • elzbieta zadra

zdaje Ci sie, przeciez bylas na zajeciach, to nie pamietasz co robiliscie, i co kazał przygotowac??
  • Dorota

owszem, bylam na zajeciach, pytal czy przeczytalismy tanka i czy zaczelismy czytac bykowa ale nie powiedzial ktora pozycje,wiec obstawiam pierwsza z listy.

w pon jest kolos z jasinskiej-powtarzam to na forum, bo w srode bylo malo osob.wiec nie wiem czy doszlo do wszystkich.

a z czego?? jesli mozna spytac??
  • Dorota

wiesz co-nie wiem,ale podobno to na 15 minut, i z tego co bylo(cytat dr Jasińskiej).
  • elzbieta zadra

Dziewczęta, mam pytanko: Co myślicie o sposobie prowadzenia zajęć przez dr Garbińskiego? proszę o odpowiedzi bez złosliwości.

Jeśli chodzi o mnie, to uważam, że w takim tempie, w jakim obecnie omawiamy lektury, to nie wiem czy skończymy Bykowa w tym roku, albo co gorsza, czy go zaczniemy...

Aniu myślę, że my się zatrzymamy w połowie listy albo i nie nawet... poza tym czasu będzie mniej bo kolosy są na każdych zajęciach - pół godziny a następne 40 minut dyktowania formułek jak dzieciom w klasach I-III.To co ma do podyktowania mógłby zamieścić w wersji elektronicznej i wysłać i byłby czas na prowadzenie zajęć w praktyce a nie w teorii.
  • Żona swojego męża:*

Zdecydowanie zgadzam się z przedmówczynią:) na kolosy tracimy zwyczajnie czas, a znając profesora i tak na koniec wymyśli jeszcze pewnie gigantycznego ze wszystkiego.
  • Dorota

nie bedzie kolosów na każdych zajeciach-bo niby z czego.owszem to jest strata czasu pisanie kolokwiów i to jeszcze niby na ocene, ostatnio rozmawialismy o tym i powiedziene mu było ze to jest przedmiot na zaliczenie na pdst obecnosci a nie kolosów.ale dr robi tak jak sam chce.i wątpie czy mozna coś mu wytłumaczyc.
  • elzbieta zadra

teoretycznie moze robic na KAZDYCH ZAJECIACH KARTKOWKE... a jeżeli to jest przedmiot na obecność to dlaczego jej nie sprawdza... ?
| |

Kierunek POMAGAJĄCY zdobyć wiedzę o Białorusi, o języku, kulturze, literaturze. Wymaga jednak d...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)