BIAŁORUTENISTYKA UW (WLS) [167]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

lepsza Jasińska czy Timoszczuk? słyszałam ,że Jasińska i zastanawiam się czy jak trafię na Timoszczuka to się przenieść do innej grupy czy nie?:)
  • Fruzia sadłowska herbu Korybut

wiej gdzie pieprz rosnie:)
    moiwe parwde moze przekona to ze 9 osob u timoszuka ma poprawke:((((((
    3mamy za nich kciuki:)
  • Anonim

to faktycznie lepiej uciekać:) mam nadzieję,że od razu trafię do tej Jasińskiej i nie będę musiała się przepisywać [bo mogą być problemy...:)]
  • Anonim

o takkkkkkkk, ja dzis zdałam poprawke , ale niektórym sie dziś nie poszczęściło....
  • Anonim

haha a słysząłaś ode mnie i mojej koleżanki, czekałyśmy razem pod sekretariatem :D powodzenia; )

majac nazwisko na k masz duuuuza szanse byc w 1 grupie czyli patzrac na paln to Timoszuk:(((
    ale ale zawsze jest szansa na przeniesienie:)
    zycze powodzenia:D
  • Anonim

prznieś jakieś zaświadczneie ze masz wtedy jakąś rehabilitacje kurs albo cokolwiek

taak
    Mnika ma racje wtedy bez dwuch zdan masz szanse byc w grupie czyli jasinska:)
  • Anonim

asiu dwÓch!!!

jezuuuu wyluzujcie białorutenistyka to nie koniec świata .... ani nawet początek trza się uczyć jak slodki aniołeczek i zdacie wszystko; DDD
    każdy da radę !!!

masz Kasiu racje:)
    moj blad....
    postaram sie poprawic;)

ale jednak od Timoszuka wiac nalezy:) chyba tu racje przyznasz??
  • --->OLA.la.la<---

Czyli...jak ja mam nazwisko na J to trafie do tej pierwzej gorszej grupy?? :> (znaczy gorszej w sensie tej gdzie było 9 poprawek, czyli tej gdzie jest trudniej?)
  • Anonim

sprostuje - 11 poprawek, ale 4 osoby zrezygnowały, więc we wrześniu przysłżo 7 osób
  • Dorota

no ja jestem z grupy Timoszuka i śmiem twierdzić że było troszku; P trudniej niż u Jasińskiej...wiej dziewcze gdzie pieprz rośnie ...tzn, będziesz dużo umiała, bo cie timoszuk przećwiczy ostro, ale ile przy tym nerwów i ponizenia...
  • Anonim

Dla będących w grupie Timosza mam dodbra radę: w sesji letniej starajcie sie zakwalifikować na inne studja.
  • Maciek

no co Wy?! scs-u się boicie, dajcie spokój :) u Timoszuka podobno są poprawki, a z kolei do Jasińskiej są kolejki i sie przychodzi po 5 razy średnio...
  • Dorota

no, hehe Timoszuk jest na naszym wydziale krótko, i scs ma pierwszy rok właśnie z nami, więc to my mozemy sie wypowiadac jak u niego wygladają poprwki, nie jest miło,i dlatego szczerze radzimy żeby (jak sie da) to sobie to po prostu oszczędzic...
  • Dorota

Jasińska gania cie po kilka razy, ale ostatecznie zalicza, a Timoszuk oblewa, niby są poprawki ale ludzie rezygnują....
  • Anonim

to od poniedziałku zacznie się kombinowanie:-) plan mam taki,że nie wiem czy jakieś zaświadczenie o np rehabilitacji coś da,ale trzeba próbować:) dzięki dziewczyny

powiedz opiekunowi roku ze masz cos w tyym czasie i tyle i pasuje ci druga grupa:)
    np. angielski:D
    powodzenia
    na ktora jutro cos se dzieje na szacownej szturmowej??
  • Anonim

I rok ma chyba rozpoczęcie o 10,nie wiem jak reszta:)
  • 1
  • 2
| |

Kierunek POMAGAJĄCY zdobyć wiedzę o Białorusi, o języku, kulturze, literaturze. Wymaga jednak d...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)