-
Anonim
Jutrzejszy dzień jest przeznaczony tylko dla I roku reszta od poniedziałku zaczyna zajęcia. A co do mówienia że ma się w czasie Timoszuka inne zajęcia to wydaje mi się, że mija się to z celem bo ta osoba traciłaby praktyczną. Łatwiej byłoby gdyby druga grupa w czasie scsu miałaby okienko -
Anonim
zgadzam się,że to trochę mija się z celem,bo jak 1gr ma scs to 2gr coś innego,więc nie ma za bardzo jak kombinować... -
Anonim
trzeba sie od razy przepisać do innej grupy na wszytskie zajecia i juz a nie na te jedne!! myślałamz e to oczywiste -
Anonim
Szczerze powiedziawszy to nie wiem czy to taki rewelacyjny pomysł. Po pierwsze trzeba mieć jakiś naprawdę dobry powód a po drugie nie wiem czy ucieczka przed Timoszukiem kosztem zajęć w piątek do godziny 17. Trzeba też pamiętać że Jasińska też święta nie jest i czasem stwarza problemy -
-
Fruzia sadłowska herbu Korybut
ale nie takie
a u nas tak mowilismy ze cos nam nie pausje/mamy inne zjaeica/ i chcemy zmienic grupe i przetasowania byly:)
jedni mowili ze maja angielski inni rehabilitacje inni cos tam....
ale wybor nalezy do zainteresowanego:)
chodzi oczywiscie o wwzytskie zajecia tylko powod dobry wybrac:) -
Anonim
wiem,że na wszystkie zajęcia,może coś źle ujęłam...
jednak trafiłam do pana Timoszuka,zobaczymy jak to wszystko się potoczy...:d -
Anonim
-
Anonim
Tak sobie czytam te wypowiedzi i z perspektywy czasu nie żałuję, że chodziłam do prof. Timoszuka i...że mnie nieźle wystraszyliście:).
Wystarczyło przyłożyć się tydzień wcześniej solidnie i zdałam w pierwszym terminie na 4. Fakt, dużo osób nie miało tego szczęścia, ale już we wrześniu przepuścił wszystkich.
W tym roku z tego co wiem tylko jakieś 2 osoby zdały w terminie scs i prof. przerażony nawałem pracy we wrześniu dał im szansę kilka dni później:).
Do nowych studentów- wy już wyboru nie będziecie mieć czy dr Jasińska czy prof. Timoszuk, bo już tylko on uczy scs-u :) -
Summertime
Ja też miałem zajęcia z prof. Timoszukiem i także nie żałuję, bo mimo wymagań nie było wcale tak źle i nabyta wiedza zostaje w głowach przynajmniej :) Nawet jak się nie uda w pierwszym terminie to później nie ma z tym problemu, więc nie ma co się bać tych zajęć :)
|
|
Kierunek POMAGAJĄCY zdobyć wiedzę o Białorusi, o języku, kulturze, literaturze. Wymaga jednak d...