-
<-- Marta -->
Mam do oddania pliczek materiałów z różnych przedmiotów z I i II roku, nie są to wszystkie, z których wtedy korzystaliśmy, ale jest tego sporawo. Może komuś się przyda.
Dajcie znać na priv.
Pozdrawiam!! -
Anonim
j.w. sprzedam nowiutki słownik pol-bialoruski, pachnie nowasci a wogole nie zniszoczony, jakies ksiazki od scsu jakies inne bialoruskie pierdolki, wszystko co potrzebne na 1szy rok, slownik, rowmowki, tomik poezji, troche tej makulaturki mam :)
chetnich zapraszam przez kontakt na grono :D
pzdr -
Fruzia sadłowska herbu Korybut
ja też mam sporo rzeczy i mogę się podzielić z kimś kto jest pilny:D
pzdr -
Anonim
ponawiam ogloszenie
jak nie to oddaje na makulaturę te białoruskie śmieci -
-
Krewina
-
Anonim
-
Anonim
slownik 70 zl,
tom poezji 10 zl,
gramtyki ok 20
scs 10
i co ja jeszcze mam nie pamietam ...
-
masia
>Kasia Konecka napisała:
>ponawiam ogloszenie
>jak nie to oddaje na makulaturę te białoruskie śmieci
jak ślicznie ujęte -
Anonim
Uwaga! Szczerze radzę nie kupować książek od pani Katarzyny!
Podejrzewam, że wśród "białoruskich śmieci" może posiadać książki które pożyczyła od ludzi ze starszych roczników, a potem "zapomniała" je oddać.
Właśnie taki los spotkał moją gramatykę białoruską, którą pożyczyłam jej ponad dwa lata temu. Do tej pory nie mogę odzyskać książki, a moje prośby o zwrot są systematycznie ignorowane.
A może ktoś już kupił moją gramatykę? -
Брąq
oddam "fonetykę i fonologię języka białoruskiego" (albo sprzedam za symboliczne 2 złote :P) i jakby ktoś chciał są jakieś materiały (rok I) przekazane mi przez poprzednie roczniki - ale uwaga, nie ręczę za to, że jest tam coś ciekawego :0 -
marchewka
ooo, akurat fonetykę i fonologię mam, ale może macie coś ciekawego, hm :)? -
Gryglas
-
Мeg.
hey ho! zaczynam w tym roku filologię, ale już studiuję i 1 semestr chciałabym sobie odpuścić. dlatego zwracam się z zapytaniem, czy ktoś nie posiada dobrych materiałów, żeby się podzielić :). stawiam browary, flaszkę, czy co tam chcecie :P -
Anonim