- 1
- 2
-
Kasia
-
Kasia
-
Daro-Służewiec
ja sie wybieram bardzo chcialbym sie dostac orientuje sie ktos czy 60% z podstawy z polaka i 70% z podstawy anglika wystaerczy? -
bo ja jestem Monika!
Myślę, że powinno wystarczyć. Ja miałam podobne wyniki i się dostałam;) -
-
Kasia
Ja będę miała podobne wyniki i też mi bardzo zależy żeby sie dostać.czytałam że jest niestety tylko 20 miejsc :( -
bo ja jestem Monika!
-
Kasia
-
Anonim
-
Мeg
a ja znowu zawitam w KB :D Jak nie na studiach magisterskich to na licencjackie idę; p
Zdawałam 2 lata temu i dostałam się w 2 turze, a miałam niższe wyniki niż wyżej wymienione :) Ale niestety druga uczelnia nie pozwoliła mi na indywidualny tok studiów i musiałam zrezygnować :( Ale mam nadzieję że w tym roku się uda pogodzić 2 kierunki; ) -
Kasia
-
Daro-Służewiec
-
bo ja jestem Monika!
-
Мeg
Ja o dostanie się nie martwię, tylko o to czy mi się uda tym razem z innymi studiami to pogodzić; p Ale mam nadzieję że tym razem wyjdzie na moje; ) A jak nie to będę liczyła na pomoc nowych kolegów i koleżanek; p -
bo ja jestem Monika!
-
Kasia
Właśnie! w zupełności się zgadzam! pomożemy! :)) czyli w lipcu jakaś integracja,tak?; p -
bo ja jestem Monika!
Jakby coś, postaram się wspomóc jakimiś notatkami czy dobrym słowem;) -
Мeg
Miło miło; ) Pewnie nawet jak będe na magisterskich będę miała okazję was poznać bo Irok licencjat i I rok magisterski ścieżka B mają razem język; ) -
bo ja jestem Monika!
-
Мeg
Ok; ) Ja bym była na 2 no ale UW nie jest pro studencką instytucją, szczególnie gdy uczelnią macierzystą nie jest; P -
Anonim
>Daro-Służewiec napisał
>ja sie wybieram bardzo chcialbym sie dostac orientuje sie
>ktos czy 60% z podstawy z polaka i 70% z podstawy anglika
>wystaerczy?
wystarczy :)
- 1
- 2