-
Troche mniej Subtelny BeSzczel
Znam dillera koszulek FABUłY. Koszuliwa są dostępne w kolorach: szarych, czerwonych, niebieskich, czarnych, białych oraz żółtych. zapraszam do nabywania. do konca wakacji jest promocja Buy two, get one half price :) -
50 zł z krótkim i 60 z długim longslivy. pogrubiany nadruk wypukły. dostępne w dwóch wersjach z napisem MADE IN TU lub BIAłYSTOK OGIEń! na plecach, polecam. zwracać się do mnie, pozdrawiam -
-
Dominik!
Koszulki naprawdę świetne, tylko trochę drogie, za drogie. Muszę się zastanowić, ale może się skuszę, na żółtą chyba. :)
A można wyraźniejsze foto czerwonej prosić? -
-
ŁWK !!!!!!!!
koszulka zaj*bista :P, sam mam czarna , i czyżby tylko czarne sa jako longslivy ?? pokój -
HUKOS
kaftan poprosze z logo takim w kolorze ecru i talon na balon bo bez gumy podobno pachnie to riskiem i sledziem -
Anonim
koszuli przekozackie, skusiłbym się na żółtą, tylko cenowo fakt, jakoś bym się wahał, aj te skąpstwo; )) -
Dominik!
>Troche mniej Subtelny BeSzczel napisał
>do konca
>wakacji jest promocja Buy two, get one half price :)
To znaczy, że kupuję dwie i trzecią mam za 50% ceny, zgadza się? Czy kupuję dwie i tą drugą mam za 50%? Ta druga opcja brzmi o wiele bardziej interesująco.; )
-
Anonim
mi sie wydaje , ze ta druga opcja, czyli w sumie za dwie zaplacisz 75 zł. -
Daria_utf
-
Damskich jeszcze nie mamy Daria, ale mamy w planie je zrobić. A co do tego skąpstwa... Zapłać za nas 3 tysiące za studio, 2,5 tysiąca za mastering, wytłocz nam 3 tysiące płyt, ogarnij dystrybucje, zrób nam promocje, to dam ci koszulke za darmo :) -
Daria_utf
Oka, przyjęłam i na to liczę... że plany wejdą w życie hehe tymczasem dobrego zbytu życzę i do zoba. Good luck :) -
lukasss
-
psh
-
ponawiam foty http://s010.wyslijto.pl/?file_id=88... -
Bania
-
Dobra wiadomość dla wszystkich pięknych pań spragnionych koszulek Fabuły! W ciągu 2 tygodni zostanie wypuszczona limitowana seria t-shirtów damskich specjalnie dla was! ilość sztuk bardzo ograniczona, więc nie zwlekaj, zamów!!! :) -
warwass
Macie jeszcze te koszulki ? Ja bym chetnie pobrał i dumnie się w niej wozil po wroclawiu. peace ! -
Konrad Skrzyniarz
A ja prosze o kontakt pod numerem tel: 530 40 77 20. Jestem zainteresowany kilkoma szt koszulek. Ząbek Piła :) Pozdro:). P.S. Prawdopodobnie nie bedzie mnie tu wiecej na tej str i dlatego prosze o telefoniczny kontakt.