-- białostocki hiphop -- [915]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Troche mniej Subtelny BeSzczel

Znam dillera koszulek FABUłY. Koszuliwa są dostępne w kolorach: szarych, czerwonych, niebieskich, czarnych, białych oraz żółtych. zapraszam do nabywania. do konca wakacji jest promocja Buy two, get one half price :)

50 zł z krótkim i 60 z długim longslivy. pogrubiany nadruk wypukły. dostępne w dwóch wersjach z napisem MADE IN TU lub BIAłYSTOK OGIEń! na plecach, polecam. zwracać się do mnie, pozdrawiam

http://s010.wyslijto.pl/?file_id=62...
    OTO FOTY KOSZULEK
  • Dominik!

Koszulki naprawdę świetne, tylko trochę drogie, za drogie. Muszę się zastanowić, ale może się skuszę, na żółtą chyba. :)

A można wyraźniejsze foto czerwonej prosić?
  • ŁWK !!!!!!!!

koszulka zaj*bista :P, sam mam czarna , i czyżby tylko czarne sa jako longslivy ?? pokój
  • HUKOS

kaftan poprosze z logo takim w kolorze ecru i talon na balon bo bez gumy podobno pachnie to riskiem i sledziem
  • Anonim

koszuli przekozackie, skusiłbym się na żółtą, tylko cenowo fakt, jakoś bym się wahał, aj te skąpstwo; ))
  • Dominik!

>Troche mniej Subtelny BeSzczel napisał
    >do konca
    >wakacji jest promocja Buy two, get one half price :)

To znaczy, że kupuję dwie i trzecią mam za 50% ceny, zgadza się? Czy kupuję dwie i tą drugą mam za 50%? Ta druga opcja brzmi o wiele bardziej interesująco.; )

• Anonim

mi sie wydaje , ze ta druga opcja, czyli w sumie za dwie zaplacisz 75 zł.
  • Daria_utf

4 woman, size M takowy koszulkowy diler posiada aaaa? I hope so :>

Damskich jeszcze nie mamy Daria, ale mamy w planie je zrobić. A co do tego skąpstwa... Zapłać za nas 3 tysiące za studio, 2,5 tysiąca za mastering, wytłocz nam 3 tysiące płyt, ogarnij dystrybucje, zrób nam promocje, to dam ci koszulke za darmo :)
  • Daria_utf

Oka, przyjęłam i na to liczę... że plany wejdą w życie hehe tymczasem dobrego zbytu życzę i do zoba. Good luck :)
  • lukasss

daj jeszcze raz foty koszulek, bylbym zainteresowany nabyciem
  • psh

ja również
    wrzuć foty z powrotem

ponawiam foty http://s010.wyslijto.pl/?file_id=88...
  • Bania

ja bym nabył bluze długą

Dobra wiadomość dla wszystkich pięknych pań spragnionych koszulek Fabuły! W ciągu 2 tygodni zostanie wypuszczona limitowana seria t-shirtów damskich specjalnie dla was! ilość sztuk bardzo ograniczona, więc nie zwlekaj, zamów!!! :)
  • warwass

Macie jeszcze te koszulki ? Ja bym chetnie pobrał i dumnie się w niej wozil po wroclawiu. peace !
  • Konrad Skrzyniarz

A ja prosze o kontakt pod numerem tel: 530 40 77 20. Jestem zainteresowany kilkoma szt koszulek. Ząbek Piła :) Pozdro:). P.S. Prawdopodobnie nie bedzie mnie tu wiecej na tej str i dlatego prosze o telefoniczny kontakt.
| |

Grono istnieje od sierpnia 2005 roku na zasadzie głównego forum na temat białostockiej sceny hip-...

Fotki

Miejsca grona (4)