-- białostocki hiphop -- [915]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Iwan

Klub Herkulesy w swojej długiej historii przechodził różne okresy, po ostatnim remoncie osoby odpowiedzialne za wydarzenia muzyczne w tym miejscu postawiły sobie za cel przywrócenia popularnych herków do pierwszej ligi białostockich lokali.

ExpressYourself to nowe wydarzenie na imprezowej mapie Białegostoku, prawdziwa gratka dla fanów czarnych brzmień.

To także super promocje alkoholowe! Specjalnie na ten wieczór uruchamiamy boczny bar- bar, który tej nocy będzie bardzo wściekły! Oddaj barmanowi zaproszenie na imprezę, a on chętnie poleje Ci 5 wściekłych psów za dyszkę! Pamiętaj, nie proś go o nic innego bo się bardzo wścieknie... 5 wściekłych to tylko rozgrzewka przed imprezą, przewidzieliśmy imprezę do rana więc każdy kto poczuje zniżkę energii może szybko się doładować- RedBull + bols = 10zł - całą noc. Jesteś koneserem browarka? Bardzo proszę całą noc piwo 5zł, a do 22 szot wiśni gratis-, ale uwaga- tylko na specjalne życzenie. Darmowa wiśniówka to nie jest to co barman lubi lać najbardziej... :-)

Za dekami staną dobrze znani Dj związani z WTF Crew ( Dj Ponk i Dj Fejm) oraz Dj Perc.

Bilety w przedsprzedaży 8zł(510 040 340), przed wejściem 10zł.
    Szczegóły - http://bialystok.mynight.pl/wydarze...
  • šwirdowić aka świr

>Przemuś napisał
    >Klub Herkulesy w swojej długiej historii przechodził
    >różne okresy, po ostatnim remoncie osoby odpowiedzialne za
    >wydarzenia muzyczne w tym miejscu postawiły sobie za cel
    >przywrócenia popularnych herków do pierwszej ligi
    >białostockich lokali.
    >
    >ExpressYourself to nowe wydarzenie na imprezowej mapie
    >Białegostoku, prawdziwa gratka dla fanów czarnych
    >brzmień.
    >
    >To także super promocje alkoholowe! Specjalnie na ten
    >wieczór uruchamiamy boczny bar- bar, który tej nocy
    >będzie bardzo wściekły! Oddaj barmanowi zaproszenie na
    >imprezę, a on chętnie poleje Ci 5 wściekłych psów za
    >dyszkę! Pamiętaj, nie proś go o nic innego bo się bardzo
    >wścieknie... 5 wściekłych to tylko rozgrzewka przed
    >imprezą, przewidzieliśmy imprezę do rana więc każdy kto
    >poczuje zniżkę energii może szybko się doładować-
    >RedBull + bols = 10zł - całą noc. Jesteś koneserem
    >browarka? Bardzo proszę całą noc piwo 5zł, a do 22 szot
    >wiśni gratis-, ale uwaga- tylko na specjalne życzenie.
    >Darmowa wiśniówka to nie jest to co barman lubi lać
    >najbardziej... :-)
    >
    >Za dekami staną dobrze znani Dj związani z WTF Crew ( Dj
    >Ponk i Dj Fejm) oraz Dj Perc.
    >
    >Bilety w przedsprzedaży 8zł(510 040 340), przed wejściem
    >10zł.
    >Szczegóły -
    > http://bialystok.mynight.pl/wydarze...

Szczerze? Byłem tam po remoncie od razu, potem znów jakoś i co jest dziwne to to, żeby płacić za wjazd po tej 22, bo nie mam wrażenia żeby jakoś tak masakrycznie dużo wiary przychodziło do Herów, nie wiem jak było kiedyś, ale z opowieści wynika, że nie ma porównania. Więc osobiście mam wrażenie, że ta płatna wejściówka może jeszcze bardziej ograniczyć chęć na przyjście wielu osobom. Bo najzupełniej w świecie zrobią sobie coś na świeżym powietrzu a potem zawiną gdzieś gdzie nie będą musieli płacić za wjazd. Nie wiem no może się myle ale tak mi sie wydaje.
    5.
  • Daria_utf

Ano a ja jeszcze w sumie nie byłam w Herach od remontu i w ogóle szmat czasu tam nie gościłam więc myślę, że ogarnę 4 litery i sprawdzę w końcu ten klub, jak i samą imprezę, o! Good idea! :)
  • Matys

Świr, Uniwersytet Medyczny w Białymstoku dyktuje warunki i cene, 5 zl za wjazd dla studentów po 22 to żadne pieniadze, ogolnie Bialystok pod tym wzgledem jest tani jak barszcz. Loft jest fenomenem, ze jest za darmo, poza tym dla Ciebie tak - bo masz karte. Coraz czesciej sa imprezy platne i nie wszyscy maja tak dobrze. Herki byly, sa i beda, byly kozackie, sa nie najgorsze, a jakie beda to sie okaze; ) Mozliwe, ze sprawdze ta impreze, 5
  • Anonim

na benk
  • šwirdowić aka świr

>.99problems. napisał
    >Świr, Uniwersytet Medyczny w Białymstoku dyktuje warunki i
    >cene, 5 zl za wjazd dla studentów po 22 to żadne
    >pieniadze, ogolnie Bialystok pod tym wzgledem jest tani jak
    >barszcz. Loft jest fenomenem, ze jest za darmo, poza tym dla
    >Ciebie tak - bo masz karte. Coraz czesciej sa imprezy platne
    >i nie wszyscy maja tak dobrze. Herki byly, sa i beda, byly
    >kozackie, sa nie najgorsze, a jakie beda to sie okaze; )
    >Mozliwe, ze sprawdze ta impreze, 5

Przepraszam nie wiedziałem;)
  • Electrocandy

dlaczego na plakacie jest napisane "klub herkules" i logo jest wzięte ze starej strony internetowej, w dodatku nie wyszparowane ?
  • šwirdowić aka świr

>Electrocandy napisał
    >dlaczego na plakacie jest napisane "klub herkules" i logo
    >jest wzięte ze starej strony internetowej, w dodatku nie
    >wyszparowane ?

widać ruszyło:P
  • KOWALSKI

>Electrocandy napisał
    >dlaczego na plakacie jest napisane "klub herkules" i logo
    >jest wzięte ze starej strony internetowej, w dodatku nie
    >wyszparowane ?

wpadaj jutro na 25g.;) obgadamy .........;)
    fakt liczba pojedyńcza HERKULES;)
    logo to jakiś oldschool ,ale na plus
    JOIN!

HHSP/PERC/PIĄTEK[24'10'08]
    HERKULES-Y!!!!!
  • Electrocandy

no jutro zajrzę, bo ostatni czwartek był naprawde wporzo.
    Pozdro!
  • Pan Cinek

logo pochodzi z oficjalnej strony AMB wiec albo nie jestecie na bieżąco, albo www amb nie jest; -) literówka sie wkradła, życie.

impreza płatna bo organizator płaci za wynajęcie, w herkach- jak pisał Adam jest dziwna sytuacja, no, ale są pewne alko- atrakakcje, które moga przyciągnąć gości. jest to tez niedziela a pon i wt są wolne; DD
  • pucek SWJ

jest to tez niedziela a pon i wt są wolne; DD

dlatego z chęcią skorzystam w promocji w barze
  • ja; )

co do tego co Swir napisal to moze i platne ale mozna wejsc wczesniej przeciez i masz za darmo .. poza tym niektorym sie wydaje ze niektore kluby sa za darmo i traktuja to jak prezent ale nie zdaja sobie sprawy z tego ze tak czy siak na marzy na barze zostawia 2 razy tyle co bilet kosztuje w herkach; ] ale i na to jest rozwiaznie zawsze mozna sie najebac przed; ] warto tez pamietac ze alkohol to zguba ludzkosci; p pozdr; ]
  • Sosen

cena odstrasza lekko .......
  • BART

idzie ktoś jutro ?
  • Pan Cinek

ja idę i jeszcze dwóch moich ziomków, wpadaj będzie nas akurat 4.
  • AA

oszukali mnie... kazali 10 złotych płacić za 5 naparstków wściekłych. W takich kieliszkach to leki przynoszą w szpitalu :p
  • Pan Cinek

dziki kapitalizm :(
  • Iwan

http://bialystok.mynight.pl/galeria... - fotorelacja z imprezy; )
  • Daria_utf

Ej właśnie... podobno grrrrrubo było. Napisze ktoś coś? Jakaś relacja? Wychylylać się kto był! :>
| |

Grono istnieje od sierpnia 2005 roku na zasadzie głównego forum na temat białostockiej sceny hip-...

Fotki

Miejsca grona (4)