-- białostocki hiphop -- [915]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • WWW.PIHSZOU.PL

Wytwórnia muzyczna Step Records oraz Pih pragną poinformować, że prace nad „Dowodem Rzeczowym Nr 1” zmierzają ku końcowi!

Długo oczekiwana pierwsza część trylogii jest już w fazie mixu i masteringu. Poniżej prezentujemy tracklistę, niedługo nastąpi jej kolejna odsłona - poznacie wszystkie featy oraz producentów poszczególnych utworów.

Wkrótce podamy również dokładną datę premiery płyty i wszystkie inne szczegóły obok których nie przejdziecie obojętnie!

01. Weneckie Lustro
    02. Ambicje Nie Dają Mi Żyć
    03. Brutalna Leksyka
    04. Czas
    05. Zgniłych Sumień Cmentarz
    06. Femme Fatale
    07. Gloria Victis
    08. Dokument (Słodko-Gorzki Smak)
    09. Śniadanie Mistrzów
    10. 100gr (Szyja)
    11. Puszka Pandory
    12. Szatańskie Wersety
    13. Zasznurowane Usta, Zaciśnięta Pięść
  • Anonim

No, no kolejny gruby joint z Białegostoku.. czekam..
  • Moro

Nareszcie... ile mozna czekac? :D (nie liczac Detoxa)
  • WWW.PIHSZOU.PL

Pih - Gloria Victis scratch Dj Soina (zapowiedź)
  • WWW.PIHSZOU.PL

Pih - Gloria Victis ft. Dj Soina (trailer)
  • Matys

Krótko - najbardziej oczekiwana przeze mnie płyta w tym roku. I nie mówię tego, że się znamy lub, że jestem z Białegostoku. Do tej pory wszystko co wyszło mnie zawiodło. Po raz pierwszy w życiu nie dałem rady przesłuchać płyt O.S.T.R.a, Tedego, czy Eldo. Mało tego skipowałem je na każdym numerze, a Pezet & Małolat mnie zawiedli mimo iż muszę się z nią oswoić. Wróciłem więc do "Kwiatów zła", płyty komplentnej i muzycznie i tekstowo. Jeśli "Dowód rzeczowy nr 1" będzie na porównywalnym poziomie spokojnie konurs o miano płyty roku możemy rozstrzygnąć już dzisiaj. Czekam Pihu, 5
  • WWW.PIHSZOU.PL

PREMIERA najnowszego singla Piha - Gloria Victis!

Za podkład w utworze odpowiada DNA oraz Marcin Pawłowski - Pawbeats, natomiast o cuty zadbał Dj Soina!

Singiel promuje najbardziej oczekiwane wydawnictwo tej jesieni - „Dowód Rzeczowy Nr 1".

Zamów już dziś Dowód Rzeczowy Nr 1 na WWW.PREORDER.PL

Premiera 6 listopada!
  • Matys

>WWW.PIHSZOU.PL napisał
    >PREMIERA najnowszego singla Piha - Gloria Victis!
    >
    >Za podkład w utworze odpowiada DNA oraz Marcin Pawłowski -
    >Pawbeats, natomiast o cuty zadbał Dj Soina!
    >
    >Singiel promuje najbardziej oczekiwane wydawnictwo tej
    >jesieni - „Dowód Rzeczowy Nr 1".
    >
    >Zamów już dziś Dowód Rzeczowy Nr 1 na WWW.PREORDER.PL
    >
    >Premiera 6 listopada!

KOZAK!
  • Twój ulubieniec Ryś

Singiel kozak na pełnej kurwie! Ojjjj... Będzie chyba jeszcze grubiej niż na "Kwiatach..."; )
  • Daria_utf

Czekam!
  • Matys

• WWW.PIHSZOU.PL

Premiera teledysku Pih - Puszka Pandory ft. Chada

Klip promuje czwartą, solową płytę Piha - Dowód Rzeczowy Nr 1, która trafi na półki sklepowe już 6 listopada.

Teledysk został zrealizowany przez uznaną ekipę TOCZY Videos. Przypominamy, iż Puszka Pandory jest pierwszym, oficjalnym utworem, w którym po ponad rocznej przerwie pojawia się Chada.

Czwarty solowy krążek Piha to materiał dopracowany w każdym detalu. Artysta wielokrotnie przekładał premierę wydawnictwa w trosce o swoich fanów. Jesteśmy jednak pewni, że ich oczekiwania zostaną spełnione. Na Dowodzie Rzeczowym nr 1 usłyszymy gościnne zwrotki Chady, Peji, Pezeta, Kaczora, Shelleriniego oraz Słonia. Za wyprodukowanie albumu w głównej mierze odpowiada DNA, który już wcześniej współpracował z Pihem.

Dodatkową informacją dla wszystkich fanów białostockiego rapera jest fakt, iż każdy album Dowód Rzeczowy Nr 1 zamówiony w formie preorderu na oficjalnej stronie artysty http://www.pihszou.pl, zostanie własnoręcznie podpisany przez samego Piha! Dodatkowo - oprócz autografu - preorder zawiera o wiele więcej niespodzianek. Przypominamy jednak, iż akcja trwa tylko do dnia 1 listopada, dlatego radzimy się śpieszyć!
  • Gabrylunia

Video promomix

http://www.youtube.com/watch?v=8Q25...

konkret, rozkurw, płyta roku,na którą czekam !
  • ŁWK !!!!!!!!

płytka już na półce; D
  • Matys

Pih we Free-Way`u
    W najbliższą środę 10.XI.2010 we Free-Way`u zawita Pih ze swoją najnowszą płyta "Dowód rzeczowy nr 1". Podczas pobytu u nas w sklepie będzie podpisywał płyty dla swoich fanów!!

http://www.facebook.com/photo.php?f...
  • Matys

.
  • Moro

Zamawial ktos plyte z preordera? Ja zamowilem miala dzis przyjsc a tymczasem...
  • SCS

ma ktoś może trackliste z producentami???
  • Matys

Macie już album Piha? Artysta już w środę w godz.16-18 pojawi się w skateshopie Free-Way FW. Pamiętajcie, że Dowód Rzeczowy Nr 1 najlepiej nabyć za pośrednictwem sklepu Preorder.pl. Tylko wtedy macie pewność, że otrzymacie nie tylko płytę w ekskluzywnym digipacku, ale i książeczkę z tekstami, plakat, specjalne dodatki a oprócz tego płyta będzie ręcznie numerowana. Empiki tego wam nie gwarantują, poza tym liczą sobie 36,99 zł. Kupując na Preorder'ze macie pewność, że większa część pieniędzy trafi do samego rapera.

http://preorder.pl/muzyka/index.php...
  • WWW.PIHSZOU.PL

SPOTKANIE Z FANAMI I PODPISYWANIE DR1 W BIAŁYMSTOKU PRZEŁOŻONE O TYDZIEŃ Z POWODU ZDERZENIA POCIĄGÓW!

Dokładnie tydzień później tj. 17.11.2010 pojawię się we Free-Wayu. Przepraszam, niestety do końca nie wiemy dziś czy wszystkie połączenia zostaną przywrócone, a na drugi dzień musimy jechać aż do Sanoka i obawiamy się, że moglibyśmy mieć trudności z dojazdem.

Pozdrawiam i do zobaczenia 17!

Pih
  • 1
  • 2
| |

Grono istnieje od sierpnia 2005 roku na zasadzie głównego forum na temat białostockiej sceny hip-...

Fotki

Miejsca grona (4)